Отговори
# 450
Д-р Войнова е внучката на Тодор Колев Теодора. Нейна майка играе актрисата София Кузева от филма "Вчера". Simple Smile

# 451
  • София
Мен Фотева много ме дразни, типична глезена мутреса.
Като се е женила за мутра е знаела правилата на играта, сега не й изнася.
Младичкото агънце /Тасев/ е по-апетитно, ще му завърти главата и не й пука, че Фотев ще му я отреже от кръста като разбере.

# 452
Галя нещо много самонадеяно го раздава. Какво взе да се репчи на момичето...
Врабчев и той, не може ли по–спокойно да се отнасят, първи работен ден й е.

# 453
  • Ню Йорк
Инчето не разбрах кого убеждаваше в силата на съдбата себе си или Боби Simple Smile  newsm78

# 454
Галя бързо забрави как уби жена по време на операция.

# 455
  • София
Няма ги Мазови,направо ми е скучно.
Галя пък голяма го раздава, самозабрави се.

# 456
  • София
Хм, за сега няма много да мрънкам, ще им дам още 15 Мин.

На Галя и е къса паметта, забравила е каква беше тя. Стана ми жал за новото момиче, но ще трябва са успее в тази джунгла.

# 457
Стилянова ме дразни жестоко.
Забрави за починалата родилка 😈
Съгласна съм, че със здравето на хората компромис няма, но може да помогнат на  момичето да преодолее стреса, нали Врабчев затова е до нея.

# 458
Това с тези пациенти не ми е интересна историята, вчера мъжа с двете бременни, не че беше гениална, ама поне се посмях сега ми е едно скучно.

# 459
Галя ужасно ме дразни, отвратително, надуто държание. Май забрави откъде тръгна и как стигна до тук. Момичето подходи съвсем нормално с нея, а тя я отряза надменно, как не я е питала за името й. Всичко хубаво ама бива ли чак толкова, дори не беше започнала да интубира пациентката, а Галя вече беше предубедена и я гледаше с насмешка. И после в кабинета на Захариев беше много нагла.
Това е типично поведение на "старите кучета" към младите и по-неопитни колеги от тях.

Ина е прекрасна, прояви съчувствие също както Евгения към нея в първия й работен ден. Много ми харесва тази жена, все повече и повече. Heart

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 20:53 от yanitsa.s

# 460
Галя ужасно ме дразни, отвратително, надуто държание. Май забрави откъде тръгна и как стигна до тук. Момичето подходи съвсем нормално с нея, а тя я отряза надменно, как не я е питала за името й. Всичко хубаво ама бива ли чак толкова, дори не беше започнала да интубира пациентката, а Галя вече беше предубедена и я гледаше с насмешка. И после в кабинета на Захариев беше много нагла.
всичко това е за кулминация, следва развръзка. За по-ясен контраст. Явно ще видим Галчето каеща се.

# 461
Има ли нужда и аз да казвам,ч е Галя беше отвратителна? Коя беше тя, че не се сещам???? Искам да има случай, където тя да сгафи и точно новата да оправи нещата!

# 462
Ина ми харесва все-повече! Мисля, че е новата ми любимка Blush

# 463
Айдеееееееееееееееееее, обяснихме се в любов!!!!

# 464
Вижте, успях! Прибавили са Откраднат живот към филмографията на Батко! Не гледайте, че пише сезон 4ти, еп 52. Нямаше друг начин. Трябваше да се напише. Явно все още нямат информация за 5ти сезон.

https://www.imdb.com/name/nm2216703/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk

Общи условия

Активация на акаунт