Отговори
# 615
  • София
Точно, да. Ами ще го чакам с още по-голямо нетърпение тогава. Grinning  хаах

# 616
sea.sea, не ме разбирай погрешно, и аз изобщо няма да го върна Sunglasses Просто съм на мнение, че е добре Диана, която е все още млада лудетина да си лудее с наборите Simple Smile

Снимката е страхотна Heart Не знам как и защо, но Тасев ми е беземоционален и въпреки това ми е готино да ги гледам Simple Smile

Ейй, Humble, разкошно гифче Heart Ама как сладко ги гледа Марио - единия, другия, после пак отначало. Сигурна съм, че му стана ясно, че има нещо. Може да е решил, че Боби все пак го е послушал да си живее живота.

# 617
  • Разпиляна във въображението
И аз мисля, че разбра какво става и нарочно го привика за операцията. То хубаво да го послуша да си живее живота, но надали му е казал да го направи с жената на собственика на болницата и оръжеен бос.

# 618
Йее, в промото ги има и триото - накрая на заставката Joy

Ванчето не могат ли като тръгне да ражда, да го пуснат на новата анестезиоложка, тя ще им реши проблемите на Мазови Grinning

Тримата ? За Зорница, Марио и Тони ли става въпрос ? Аз не ги виждам никъде в промото.
А тъкмо се зарадвах, като писахте.

# 619

Ванчето не могат ли като тръгне да ражда, да го пуснат на новата анестезиоложка, тя ще им реши проблемите на Мазови Grinning

Тримата ? За Зорница, Марио и Тони ли става въпрос ? Аз не ги виждам никъде в промото.
Хахха и аз, чак викам къде са били, че не съм ги видяла и се върнах пак да гледам промото. Ама са само за заставка наистина. Малко грубичко беше това за хора като нас. Joy Не ме шашкайте така, че съм чувствителна. Joy

# 620
  • София

Мда, и аз така реагирах - ура, но това защото не изчетох до край Wink. После като изгледах промото и Sad - да има ги, но на заставката само Simple Smile

# 621

на рекламната ставка😂 ама може да искат да ни кажат нещо с това😂😁

# 622
В тази връзка - на заставката накрая дават винаги само тях. Случаеност?

# 623
  • София

Ми като не ги дават в сериала, поне на заставката да ги има. Компенсират.

# 624
Не мисла. Joy

# 625
Извинявайте, момичета, не исках да ви разочаровам, исках само да се пошегувам с нашето нетърпение да ги видим Flushed Аз и затова уточних, че са в заставката, ама....

И аз мисля, че разбра какво става и нарочно го привика за операцията. То хубаво да го послуша да си живее живота, но надали му е казал да го направи с жената на собственика на болницата и оръжеен бос.
Аз се колебая дали се направи на Жекова и затова го привика или разбра, че прекъсва нещо и не искаше да го прекъсва, но нямаше как. Имаше един много издайнически момент на полуусмивка от негова страна, като да им се радваше повече, отколкото да им се притеснява. На мен Марио не ми изглежда като човек, който ще седне да мисли вместо тях какъв точно бос е съпругът в уравнението.

Ами те всички рекламни плакати са центрирани около тях и в началото добре си вървеше историята им, непонятно ми е защо я застопориха така. Не е нужно даже да запълват 20 минути време, и с 2 минути можеха вчера да ни покажат какво става в главата на Марио примерно (че той беше на смяна)

# 626
Код:
Mosquita, споко, проблемът е при нас - само като чуем “Триото; Марио, Зори, Тони; двамата братя и златната ябълка” и пощуряваме Joy					

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 12:50 от Анонимен

# 627
  • София
Извинявайте, момичета, не исках да ви разочаровам, исках само да се пошегувам с нашето нетърпение да ги видим Flushed Аз и затова уточних, че са в заставката, ама....

Много добре ти се получи.  Joy
А и ние доказваме със всяка изписана страница, че "невръстни девойки" идеално ни описва.

Не бях забелязала загадъчната усмивка на Батко, когато налетя на Ина и Борис. Той май май се почувства неудобно.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 13:23 от rosita_ta

# 628
Mosquita, споко, проблемът е при нас - само като чуем “Триото,щ; Марио, Зори, Тони; двамата братя и златната ябълка” и пощуряваме Joy
Признавам си, че и на мен те са ми най-интересни, но съм се заредила с търпение и си казвам, че са ни оставили най-хубавото за накрая Simple Smile. Освен това онзи репортаж с боя беше ако не се лъжа около 30-ти епизод. И понеже там в стаята бяха Огнянова и братята, тя очевидно вече беше на работа, значи дотогава трябва да се е разплел казусът ѝ. Тоест ако не тази, най-късно другата седмица ще ги видим, запазете спокойствие Joy

Не бях забелязала загадъчната усмивка на Батко, когато налетя на Ина и Борис. Той май май се почувства неудобно.
Беше в стил "Опааа, какво заварвам тук! Гугутчици!" Grinning

# 629
Оооо, от твоите уста в сценарните уши! Че миналия сезон най-гадното беше накрая Sad

Слушам сега тази музика и си мисля колко ще е подходяща за любовната сцена на Марио и Зорница GrinningGrinningGrinning

https://www.youtube.com/watch?v=3gxNW2Ulpwk

Общи условия

Активация на акаунт