Истанбул [тема 44]

• 96 178
  • 769
  •   2
Отговори
# 240
  • Варна
Таня, аз също имам такова писмо. При това на електронен адрес, който не помня да съм давала в Турция. Не е този, с който съм се регистрирала в сайта (на него нямам нищо). Получено е на 17.04. в 13:31ч.
Скрит текст:
Сега се сетих, че докато бяхме там, опитах да вляза в сайта и понеже не помнех с кой адрес съм се регистрирала (добре, че компютърът го пази), пробвах с този, на който сега съм получила писмото. Че и поисках обновяване на паролата...
В последно време се активизираха с тия лични данни. Предполагам, че е в тази връзка.

# 241
  • София
Е, добре! Сигурно е истинско!  Laughing Но пък какво съвпадение! Да го прочета точно когато говорим по този въпрос.  Laughing

# 242
  • Бургас / UK
Въведох си номера на колата,доказах,че не съм робот и после какво ?!

# 243

"под номера и кода имате три възможности - за магистралите, за тунела под Босфора и за третия мост + още някакъв "северен" път."

# 244
  • Бургас / UK

"под номера и кода имате три възможности - за магистралите, за тунела под Босфора и за третия мост + още някакъв "северен" път."

Това го прочетох ,ето какво ми излиза

# 245
  • Варна
Чефи, както казах, при нас нищо съществено не излиза. Ако Tsvetan Petrov покаже как е при него, ще знаем. При мен си остава, каквото е било преди да въведа номера и кода.

Скрит текст:
В момента ми дава текст в жълто за някаква грешка и да опитам по-късно. По-рано нямаше нищо.

Мобилна версия ли ползваш?

Показаното излиза и в настолната, но отдолу на началната страница, в три реда по 4.

Ето какво ми изписва (грешката се оправи):
"* Müşterinin ihlal tarihinden sonraki 15 gün içerisinde, yeterli miktarda bakiye yüklemesi yapması durumunda cezai işlem uygulanmayacaktır.
KARAYOLLARI OTOYOLLARINDA GİRDİĞİNİZ PLAKA NUMARASINA AİT GEÇİŞ İHLAL KAYDI BULUNMAMAKTADIR !"

# 246
  • Бургас / UK
Беличке,от телефона пиша ,че съм в движение.Благодаря ви за помощта,по късно ще пробвам пак .Hug
PS:Може пък да нямам глоби  Grinning

# 247
Здравейте, ето така излиза при мен с глобите.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 22:14 от Tsvetan Petrov

# 248
  • Варна
Благодаря, Tsvetan Petrov!
Не виждам нищо, ама така или иначе таблица при мен не излиза. През регистрацията пак не ми дава глоби, та...

Важното е, че сумите са годни за "преглъщане".
После ще разкажеш как е завършила одисеята.

Чефи, не ти и трябват! Ти стикер нямаш ли?
Ако караш по D-100 не ти е нужен, де. Дублиращия им път, какъвто у нас наричаме "магистрала".

# 249
  • Бургас / UK
Имам Беличке,как да нямам Stuck Out Tongue Winking Eye  заредена съм с всички екстри .
Някой не се ли е върнал да разказва,че само за стикери и глоби говорим  Grinning

# 250
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Цветан да си скрие номера на колата, че се чете ясно, а и в комбинация с името като ник - не си е работа.

Весело изкарване на всички заминаващи днес, хубаво време и още по-хубаво настроение!

И на мен ми се ходи вече, лятото - даже и си го представям, ама като гледам няма да ме огрее.

# 251
  • Варна
Ей, младото си е младо. Аз толкУ сА кьорих да видя таблицата, ама йок. Пък тя номера на колата видяла. ХаПсурТ!

Чефи, ние се върнахме, разказахме... сякаш беше преди година. Някои от другите, които пътуваха с нас, май не се обадиха.
Сега ще чакаме следващите. Пък ти какво чакаш? Да можех аз да се метна на колата...

# 252
Аквариумът във Флория пуска билети на намалени цени за 21-23 април (само купени от касите). На 23 април е ден на независимостта и детето в Турция, което за съжаление разбрах твърде късно, след като вече бяхме планирали датите и отпуските, а искахме максимално да избегнем почивните дни (проучих само Байряма). Както и да е, живот и здраве, тръгваме с влака в събота. Вече нямам търпение!

# 253
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ей, младото си е младо. Аз толкУ сА кьорих да видя таблицата, ама йок. Пък тя номера на колата видяла. ХаПсурТ!
Нося очила от 8 клас, та не съм много за пример  Laughing Просто я отворих в нов прозорец и там си се зареди голяма, та прочетох  Blush
http://imagizer.imageshack.us/v2/1911x1025q90/923/V8HrGj.jpg

Розова маслинка, весело изкарване и на вас, да разкажеш после как е било пътешествието с влак.
Имаме разкази, но не са така скорошни.

# 254
Във връзка с мейла на Танчето, предполагам, че са се активизирали покрай новия регламент за личните данни. Може да не са в ЕС, но да имитират добрите практики с цел. Wink http://gdpr-bg.eu/
Скрит текст:
Съвсем скоро ни провеждаха обучение за това, макар че за в БГ ми звучи малко бошлаф работата, за съжаление.

А иначе говорете ми, говорете ми... още повече ме засърбяха подметките. Сега и Сис като се върне и разкаже, както с нея все се случват разни случки, завъртам гривната и веднагически се телепортирам.

Общи условия

Активация на акаунт