MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 287
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
                ЕПИЗОД 14 - ЛИНК

# 76
Не казаха ли, че Махмуд приготвя вегетарианското ястие от леща и още нещо?! Йорданка правеше гарнитурата към основното. Излиза, че някой си приписва чужди заслуги!

# 77
Започвам да харесвам Йорданка.
Гергана също се справя добре.

Жалко за Цветанка. Аз предпочитах другия отбор да загуби.
Наистина Николай явно не се справя с месата, но после все пръв се спасява. Скрита лимонка е той.
На този етап повечето ми станаха симпатични, да не повярва човек, по принцип съм малко "хейтър", но нз, готини са ми.
Е, някои няма да ми липсват. Като Лъчезара, Михаела, Кристиана, Даниел и Ники (фитнеса).

Само на мен ли ми стана смешно как се спъна Цветанка. 😶😂

# 78
  • София
Не казаха ли, че Махмуд приготвя вегетарианското ястие от леща и още нещо?! Йорданка правеше гарнитурата към основното. Излиза, че някой си приписва чужди заслуги!

От линка по-горе, от 8,30 нататък - виж какво предложи Йорданка и какво й беше възложено.

# 79
Йорданка често ме дразни с изказвания, високо самочувствие и т.н., но просто днес беше по-добра от Цветанка, която пък явно нямаше ден и всичко й вървеше все надолу, така че заслужено си тръгна тя.

# 80
  • На брега на морето
Харесвам и Йорданка и Цветанка. Но по-добрата чиния снощи беше на Йорданка. Отделно задачата им си беше доста трудна.
Изобщо това нехаресване на всички от отбора към Йорданка е доста натрапчиво. Според мен незаслужено отиде на елиминация. Защо не пратиха Михаела след като Николай не можеше да посочи себе си.

# 81
  • Испания

Само на мен ли ми стана смешно как се спъна Цветанка. 😶😂

Аз изтръпнах. Даже извиках. Мислех, че ще си разбие главата.

# 82
Снощи бях за Йорданка.

# 83
Този Николай Попов ми е несимпатичен и  неприятен. Кога ще разбере, че не го бива в приготвянето на месо. Ми той стана като Валерия с крем карамела. Но докато тя проваляше само себе си , той три пъти завличаше и цял отбор хора с него. 

# 84
  • Майничка
Снощното ястие от елиминацията изобщо не ме впечатли, освен с презентация. Май тези продукти бих ги предпочела на омлет с праз, лук и сирене, "керемидката" отделно. Laughing

Редно беше синият отбор да елиминира "надзорничката" на Николай за мръвката или поне капитанът да вземе това решение, въпреки мнозинството. Сега хем постъпиха некоректно, хем дадоха отчасти предимство на Йорданка, защото тя се състезаваше с човек, за когото елиминацията беше пето готвене за деня, при 4 разочарования.
Въпреки огорчението си, Цветанка можеше накрая да поздрави победителката, етикетът го изисква, а не да я подмине като малка гара, устремена към "приятелите" си. В крайна сметка, издънката с 6-те продукта, която я прати на второ готвене, си беше чисто нейна, не е като да не се опитаха да я спрат от балкона.

В отборната битка не очаквах Гергана да се изяви като желязната лейди, малко нелепо стоеше, но пък победителите не ги съдят.
В този сезон май само Йорданка стои що-годе по-обрано на общия, леко махленско-клюкарски фон.

# 85
... на общия, леко махленско-клюкарски фон.
Точно,тази година наистина простеят повечето участници.

Йорданка все повече ми харесва, май ще викам за нея вече! Миналата седмица я похвалих, после нещо ме издразни, вчера обаче пак беше като змей. Много е силна и в готвенето, и като характер! А и винаги симпатизирам на по-добрия, отхвърлен от завистливи и отмъстителни средняци.

# 86
На мен  Йорданка започва да ми става симпатична.
Снощо съвсем заслужено остана .
Гадно е че са я нарочили и се чудят как да я елиминират.Може и да има защо, но е по вероятно да ги е страх защото виждат че наистина се справя много добре.
А пък тя е упорита, не се предава , не се сдухва
И да, снощи не спъна Цветанка, въпреки че се опитаха и това да и насадят.

# 87
... на общия, леко махленско-клюкарски фон.
Точно,тази година наистина простеят повечето участници.

Йорданка все повече ми харесва, май ще викам за нея вече! А и винаги симпатизирам на по-добрия, отхвърлен от завистливи и отмъстителни средняци.
Точно.
Много зле беше махленската група снощи.

# 88
На фона на всички хвалби за Йорданка, аз пък все повече не я долюбвам.
За мен тази жена не готви със сърце и душа. Все имам впечатлението, че тя е много "тренирана", добре "подготвена" и в някои случаи чак ми стои "напомпана" със знания и умения. На мен ми липсва обаче нейната душа и сърце, любов и човечност. Тя не се раздава, тя е като робот, който свършва всичко и то винаги е гениално.
Божана миналата година готвеше със сърце и душа. Това тук за мен недоразумение просто ми е противно със самочувствието, което демонстрира. Има и един момент на възпитание и маааалко мярка.
Не знам защо, но не мога да се отърва от чувството, че тя готви, защото трябва. Тя е подготвена да готви, тя се е учила, тя се е упражнявала. Но не защото и идва отвътре...
Не трябваше нея да я изпращат на елиминации, защото просто не беше редно. Но и не мога да кажа, че заслужено е победила, защото Цветанка все пак имаше няколко готвения и елиминации преди нея.

# 89
И на всичките се проваляше Peace

Общи условия

Активация на акаунт