MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 335
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Не, никой не познавам от участниците.
Умалителното е за избягване на повторението, инак все "Йорданка", "Йорданка" - не е правилно някак. А и самите участници, като не съскат, често я наричат така.
А ти коя от участничките си, че си толкова надъхана срещу нея Simple Smile

# 151
Гергана сама се провали. Нито за секунда не се довери на Йорданка. Ами то по- добре да бяха направили и двете по един десерт и да представят на журито по-добрия вместо да се дебнат през цялото време.  Радвам се , че Йорданка остана.

# 152
Не, никой не познавам от участниците.
Умалителното е за избягване на повторението, инак все "Йорданка", "Йорданка" - не е правилно някак. А и самите участници, като не съскат, често я наричат така.
А ти коя от участничките си, че си толкова надъхана срещу нея Simple Smile
Уф, не ставам аз за Мастър шеф... Smiley
 Не мога да понасям такива хора като Йорданка. Виж, че снощи и тя се надъни, ама яко се надъни и всичките й претенции увиснаха някъде из въздуха. Човек трябва да има самочувствие, нооооо все ми се струва, че трябва да е  малко по-възпитан и земен.

# 153
  • Велико Търново
Време е тази година мъж да е Мастършеф Wink но още не ми се е избистрил кандидата...

# 154
  • Испания
Треньорите на #Гласът влизат в кухнята на MasterChef България! Не ги пропускай днес от 21:00 по bTV!

https://business.facebook.com/Glasat/posts/1815728665156107

# 155
птица, Кольо подметна на Аспарух, че се е изплюл в десерта му, нищо, че този път всичко се записвало. Аспарух отговори, че няма по-подходящ момент да използва фразата "Убий глупака с мълчание."
Защо точно с Аспарух реши да се заяжда, не е ясно. Обясни само, че прилагал психоатаки на конкуренцията.
Жалък, малък човечец.
Но пък Аспарух е душичка.

Дописвам, че да не става двоен пост.
Изпуснах началото, но ми хареса това с напускането на един от отбора.
Десертът на червените изглеждаше много, много впечатляващо, но не мога да се закълна, че бих яла нещо, в което някой си е пльоснал ръката.
Лео е сладур - каква е тая дискриминация на лявата ръка? Smiley

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 21:47 от Дидичка

# 156
  • Испания
Ура за Даниел! Само на него симпатизирам от четиримата. Страхотни чинии прави, дори с муцунка на риба. Браво!

# 157
Много ми харесва, че в този сезон всяка седмица е различна. Правилата са доста променени и не е предвидимо какво ще гледаме всяка вечер. Миналите сезони имаха последователност при случващото се във всеки отделен ден и зрителите си знаехме кой ден какво предстои.

Някой знае ли в кой хотел работи шеф Петър Николов от снощи? Подозирам, че там може би предлагат десерта, който показа и искам да го опитам 🙄

# 158
  • Испания

Някой знае ли в кой хотел работи шеф Петър Николов от снощи? Подозирам, че там може би предлагат десерта, който показа и искам да го опитам 🙄

Петър Николов – Началото на кариерата му започва през 2002 година като готвач в кухнята на  хотел Хилтън София. Към кулинарията го насочва неговият по-голям брат Никола, който също е един от топ готвачите на България.

През 2008 година Петър се присъединява към екипа на новооткрития японски ресторант “SASA”. Там той прекарва 4 години, от които година и половина кухнята е под негово ръководство. Междувременно през 2010 година се явява на първото си състезание „Национална кулинарна купа България“, където спечелва второ място в дисциплината „Кулинарен отбор на България“. През 2011 отново се явява на „Национална кулинарна купа България“ и печели първо място в дисциплината „Готвач на България“. В началото на 2012 година той отново печели златото, но този път на първия „Bocuse d’Or“организиран в България. Така става първият българин явявал се на полуфиналите на най-престижното състезание в света.

През 2013 Петър се присъединява към екипа на най- големия бизнес хотел в София – Kempinski hotel Zografski, по настоящем хотел Маринела, като старши заместник главен готвач, кадето се изявява и до днес.Петър е част от журитата на „Национална кулинарна купа България“ и „Bocuse d’Or“ – България.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 22:41 от smileys

# 159
 Този имунитет пак ли е само за следващия път?

# 160
Много ми харесва, че в този сезон всяка седмица е различна. Правилата са доста променени и не е предвидимо какво ще гледаме всяка вечер. Миналите сезони имаха последователност при случващото се във всеки отделен ден и зрителите си знаехме кой ден какво предстои.

И на мен. Simple Smile

Интересно беше днес.

# 161
  • София
Десертът на червените изглеждаше много, много впечатляващо, но не мога да се закълна, че бих яла нещо, в което някой си е пльоснал ръката.

Ръката беше в ръкавица при пльосването. Simple Smile

Този имунитет пак ли е само за следващия път?

Да.

Днешната отборна битка ми беше.... безлична. Нямаше хъс.

# 162
  • До морето
А на мен Немигенчев ми става все по-неприятен. Да не говорим, че сега забелязах, че вратът му е по-широк от главата, прилича на подострен молив 😁

# 163
  • София
         ЕПИЗОД 16

# 164
На Кольо май много му се е вдигнало самочувствието нещо,и това не дразни

Общи условия

Активация на акаунт