MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 020
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Станислав гаднее - "Айде, некадърниците на балкона!" Naughty
Нещо много си повярва.

Toва беше реплика на Немигенчев, мисля, не на Станислав. Напълно в негов стил, арогантен и агресивен, макар че досега показва едно средно ниво и с нищо не блести.  Close
И на мен ми е тъжно, че Аспарух си тръгна, много му симпатизирах, но беше очакван развой. Дано има късмет занапред.
Краденето на продукти е адски грозно и наистина трябва да има санкции, защото доблест и спортсменство не могат да се очакват от всички, както стана ясно.
Анонсът за следващата седмица е доста любопитен.  Flutter

# 331
  • Sofia
Все изчаквам някой друг да коментира Немигенчев, отдавна гледам злобните му коментари и неоправдано самочувствие. Освен всичко друго му липсва всяка самокритичност. Всичко му е перфектно, въпреки издънките. Той ми е основен дразнител в шоуто.

# 332
Сладур беше Аспарух, бяла врана сред ятото домашни птици.
Само накрая ми стана много грозно, когато лельоса тъща си. Все си мислех, че това обръщение е присъщо на по-... хм, простоватите хора. Интелигентните намират по-подходящи начини за обръщение към родителите на половинките си.

# 333
  • Испания
Сладур беше Аспарух, бяла врана сред ятото домашни птици.
Само накрая ми стана много грозно, когато лельоса тъща си. Все си мислех, че това обръщение е присъщо на по-... хм, простоватите хора. Интелигентните намират по-подходящи начини за обръщение към родителите на половинките си.

И мен това ме учуди, но в следващия момент си помислих, че може с жена си да се познават от деца. Имам позната, която лельосва свекърва си точно по тази причина. Винаги ми е смешно, като я чуя, но тя все казва, че не може да ѝ се превърти езикът да я нарече по друг начин.

# 334
В едно от по-предишните отборни състезания, Махмуд пак така прибра цялото месо, не помня точно какъв вид беше, и другият отбор трябваше да се задоволят с останалото и да сменят рецептата си в движение. Тогава съотборниците на Махмуд му се радваха на постъпката, а журито не каза нищо. Нещо двоен стандарт виждам... Confused

Жалко,че Аспарух отпадна, един от най възпитаните участници, симпатичен ми е.
Немигенчев както ми беше симпатичен в начало, взе да ми става леко неприятен.
Аз бях за червеният отбор, че нещо сините много голямо самочувствие извадиха.

# 335
Иска ми се финал Станислав, Цветомира и Даниел/Йорданка.
Не знам дали е коментирано, но из нета има една реклама на Старопрамен с "шеф Станислав". Първата ми мисъл като видях беше, че е спечелил формата и са пуснали рекламата предсрочно. Реално той наистина до момента има най-добри шансове, защото не е правил груби грешки.
Жалко за Аспарух, но той не се вписваше изобщо в картината, а и правеше доста неадекватни неща на моменти. Иначе да, ще ми се повечето реалити герои да са с такова възпитание и интелект, но уви.

# 336
Махмуд взе месото, но тогава те си го сготвиха. Просто първи стигнаха до месото, не беше на пук. Сега Кристиана взе само 2 магрета и още 2 вида месо, за да няма какво да готвят другите.
И мен Немигенчев започна да ме дразни, беше симпатичен в началото. Станислав ми е фаворит и Цветомира ми харесва. Много са спокойни и двамата.

# 337
  • Sofia
То като цяло е несправедливо да има вид месо само за един отбор.

# 338
  • На брега на морето
Аз също симпатизирах на Аспарух, жалко, че си тръгна. Възпитан и интелигентен човек, особено на фона на всички въздухари.
И отново Кольо с противните си коментари, много е злобен и неприятен.
Кристияна счупи тъпомера, толкова грозно поведение имаше.

# 339
И отново Кольо с противните си коментари, много е злобен и неприятен.
Кристияна счупи тъпомера, толкова грозно поведение имаше.
Тези са отвратителни двамата.
Аспарух е страхотен, жалко че си тръгна.

# 340
  • София
То като цяло е несправедливо да има вид месо само за един отбор.

Абсолютно. Не знам за икономия ли го правят, нарочно ли, за да има екшън... Не разбраха ли, че този тип екшън не допада на зрителите...

Много жалко за Аспарух. Ясно, че няма да стане Мастършеф, но има поне 2-3, които трябваше да си идат преди него. Немигенчев, Кристияна... Доста отблъскващо поведение. Самочувствие "Всичко мога, всичко знам", а резултати - не особено добри...

Кольо - голямо мрънкало. Яростно си защитаваше идеята за десерт, но пък критикува Йорданка, че си отстоявала нейното виждане. Накрая се получи нещо доста по-различно от първоначалната идея, но той - горд от себе си...

# 341
  • Велико Търново
Аспарух наистина е интелигентен, приятен човек, но в интерес на истината, там има по-добри готвачи от него. Друг е въпросът, че не му беше сега ред, но със сигурност нямаше да е в последната 5-ца. Там виждам Даниел, Станислав, Цветомира, Йорданка и Махмуд може би.

# 342
  • София
В едно от по-предишните отборни състезания, Махмуд пак така прибра цялото месо, не помня точно какъв вид беше, и другият отбор трябваше да се задоволят с останалото и да сменят рецептата си в движение. Тогава съотборниците на Махмуд му се радваха на постъпката, а журито не каза нищо. Нещо двоен стандарт виждам... Confused
...
Тогава Махмуд успя по-рано да вземе месото. А тук Станимир вече го беше взел и тя почна да му го взима от ръцете и после „Щом ние няма да го готвим и вие няма да го готвите“.

....
Кольо - голямо мрънкало. Яростно си защитаваше идеята за десерт, но пък критикува Йорданка, че си отстоявала нейното виждане. Накрая се получи нещо доста по-различно от първоначалната идея, но той - горд от себе си...
И не стига, че за малко да провали десерта и другите му го спасиха, ами накрая пък се и гордее с това, което е направено.Blush

# 343
Кольо е само за началник Simple Smile Когато провали нещо - другите са му виновни, когато другите се справят добре, или дори закърпят грешките му - заслугата е негова Mr. Green Това да признае издънка, да поеме вина - никога! Наглярче!
Другият Николай и той същият. Самочувствие до небето, не особено покрито, но той не само не го вижда или допуска, не забелязва дори. Дънинг-Крюгер ефект в действие Wink
Кристияна е също доста неприятна личност. От самото начало не я харесвам.
И аз съжалявам за Аспарух, поне още 2-3 трябваше да си тръгнат преди него. Кристияна и Николай със сигурност.
От останалите - харесвам Станимир и Йорданка. Той понякога не се представя много добре, но е спокоен и уравновесен човек, за шеф това е добре. Тя се справя добре с тиганите, при нея проблемът е, че е дръпната и доста саможива. Кольо макар и с кусури като характер, също готви добре. Даниел е просто стабилен, положителен мъж. И аранжира страхотни чинии. Варненското момиче също се справя добре, макар и да не блести особено, според мен. Но и тя е спокоен, уравновесен човек, те затова я и харесват. Махмуд? За него съм раздвоена. Симпатичен ми е, но мисля, че има какво още да се иска от него.  Аз лично бих била ок, ако Лъчезара спечели титлата, парите и курса в училището. Справя се с готвенето. Може да не е блестяща, но има потенциал в нея. За човек неработил или дори невиждал половината продуктите, е повече от добре. При нея забелязвам най-голямо развитие. Вярно, като характер има доста недостатъци, но пък тя е много млада, има време да ги коригира. Аз бих й дала шанс! Заслужава!

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 12:44 от птица

# 344
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Така ми се искаше снощи червеният отбор да отиде на елиминации. Аспарух ми беше много сипматичен и както вече сте казали - имаше хора, които трябваше да отпаднат преди него.
И на мен са ми неприятни като поведение Николай, Кристияна и Кольо. Йорданка - вече не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт