MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 097
  • 726
  •   1
Отговори
# 390

Няма да споменавам имена, защото не е хубаво да се коментира външен вид...но домашната ми закачалка изглежда по-добре от някой фитнес деятели.

Кой е това? Изобщо не не мога да се досетя. Trollface Smile Stuck Out Tongue

# 391
И какъв е зора да си в 3те най - добри чинии, като накрая си заминаваш.
Трябваше или само Кристиана да виси на балкона или журито да спасява и 3та. Защо Лъчезара все е на балкона? Били приятелки уж, не е честно.
Мен ме кефи, че е всеки път различно, но това спасяване не мога да го приема. Нека журито спасява, който е готвил добре, а не кой на кой се подмазвал и правил мили очички..

Само на мен ли ми е симпатичен Кольо?😊

# 392
Биляна, то си е така, защо да ти скочат. Освен другото, в този сезон са и най-слабо готвещите участници.
Абсолютно. Освен това са прости и нагли.
Не го гледам вече почти, защото не желая да си губя времето с просто хора, който не могат на всичкото отгоре да готвят добре.

# 393
  • София
Как можа това момиченце да събере толкова злоба и омраза в себе си?

# 394
И тази вечер гледам като фон, затова да питам, Лъчезара наистина ли крещя на Йорданка, че не е отгатнала сложната ѝ мисъл?! Тц-тц.

# 395
Да можеше и двете - Лъчезара и Кристиана - да излетят от кухнята днес. Тъкмо вкъщи коментирахме, че нито един отбор не заслужава победата и журито взе, че ни послуша 😀

# 396
  • Майничка
Отборните играчи отгърмяха вече, сега се видя как я втасаха индивидуалистите.
Все пак, въпреки че и Зара не ме кефи, се радвам, че отвя Кристиана на нещо толкова елементарно като палачинка.

Ха, сега пък катък!

# 397
Айде и Лъчезара следващия път, после и Махмуд и ще съм доволна.

# 398
  • Майничка
И Кольо, ако може, а след него и Немигенчев.
Цветомира, Станислав и Йорданка ще са ми перфектни за финал.

# 399
  • София
започнаха много да бавят качването на епизодите
днешният, още го няма

епизод 21

# 400
Искам да споделя, че много ми харесват задачите този сезон. Много по-разчупено е и забавно. За мен лично. Само пожарникаря май ми е фаворит.

# 401
Умрях си от кеф, че Кристиана си замина. Айде другия път Лъчезара да я последва. Simple Smile
Цветомира се справя много добре. Харесвам я, заедно със Станислав, Йорданка, Кольо.
Махмуд и Немигенчев е време да си тръгват и те в този ред.
И Станислав да спечели. Wink

# 402
Не можеше ли миналия път да си тръгне Кристияна, пфф... Дано я последва другия път Зара, направо ми идваше да и плесна един шамар като се разкрещя на Йорданка за лимона. Направила била пюрето розово, а Зара не го направила за вкус, а за цвят. Логикааа... Rolling Eyes

# 403
  • До морето
Два пъти го каза това. После и на Джони Браво се развика, че не сложил цветните пюрета и той като каза, че не стават, тя пак - Аз не съм ги направила за вкус, а за цвят!!!! 😂

# 404
  • in Wonderland
Умрях си от кеф, че Кристиана си замина. Айде другия път Лъчезара да я последва. Simple Smile
Цветомира се справя много добре. Харесвам я, заедно със Станислав, Йорданка, Кольо.
Махмуд и Немигенчев е време да си тръгват и те в този ред.
И Станислав да спечели. Wink
И аз я харесвам Цветомира но в промото май нещо я кастрех, дано ни подвеждат и не отпадне тя другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт