MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 083
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Аз гледах Евровизия, но щом Кристиана е отпаднала, доволна съм. Не я харесвах особено Grinning

# 406
Аз гледах Евровизия, но щом Кристиана е отпаднала, доволна съм. Не я харесвах особено Grinning

# 407
  • Майничка
Групичката на кокошките се разтури, дано сега се разтури и групичката на петлите, че да лъсват индивидуално, ако има с какво.

# 408
Точно!
Много ми беше интересно снощи - динамично, комично Wink Дано продължат така до края да изненадват с изненади и нас, и тях Joy
Друг път май не е имало такова щафетно готвене, или?
Лъчезара беше просто безумна. Ма как така никой не й разбра тайната мисла, бе хора Mr. Green
Обаче забелязахте ли как на Кольо не посмя нищо да каже, а се нахвърли на Йорданка, която пък нямаше особена вина, защото не получи смислена информация. Коленцето при предаването мълча като партизан на разпит, добре опази тайнатана Зара Wink, но при скандала въобще не понечи да защити Дани и само се кефеше отстрани.
Аспарагус пак ще ме закълве каква съм обратното на мъжки шовинист, ама баш така си беше Joy Жените - кокошки, ама и мъжете бяха...
Всъщност и двете капитанки се оказаха неспособни да обяснят с думи прости каквото и да било от замисъла си на следващия. Вярно, че 15 секунди е нищо време, но все пак можеше с 1во, 2ро, 3то, да се дадат някакви по-конкретни указания. Другите и те същите. Единствено оправдавам донякъде Махмуд, който, макар и видимо да говори добре, явно все пак изпитва затруднение с българския. Ама пък от 100 години е в България, не би трябвало newsm78
Кристианчето пък добре се сети да направи някаква примерна заготовка, но хич не се сети да им каже какво точно е това и защо. И накрая - сурова мидааа...
Възможно е, разбира се, при монтажа да е поорязано доста в името на интригата, но с външна намеса или не, суматохата беше грандиозна Simple Smile
Последната елиминация с постоянното добавяне на продукт по лъжичка също беше чудна!
Не им беше лесно вчера, де  Peace

На Зара палачинките не бяха ли доста грозничко аранжирани. Особено онази с шоколада. Но пък на Кристиана изглеждаше клисава.

Защо кълцаха мидите отгоре, така ли се правят?

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 14:09 от птица

# 409
На мен пък вчера ми направи впечатление, че всеки следващ, който поемаше щафетата, като пробваше направеното от предишните, показваше отвращение. Един вид всички пюрета, сосове и т.н. бяха гадни - я нещо пресолено, я направо гадно. Е, питам се аз, тези "велики" готвачи с големи претенции, такива ли гадости поднасят на журито? Ако те едно пюре или сос Холандез при толкова мастър класове не могат да направят за един час, то какво правят там и то в първата десятка? Нещо тази работа не ми се връзва...

# 410
Ами сигурно това поднасят Peace
То май затова и не им разрешават да си опитват един на друг ястията.
Сос холандеза на Махмуд (?) приличаше на брашнената сиренена каша на баба. Че дори и тя беше по-гладка Mr. Green
На мен пък за пореден път друго ми направи впечатление. Как и колко продукти разхищават! Зара беше сложила да вари цяла зелка, при положение, че планираше да ползва капки сосче за украса (не за ядене, както многократно повтори после!!!) newsm78

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 13:01 от птица

# 411
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Друг път май не е имало такова щафетно готвене, или?
Имаше и в другите сезони. Не помня дали във всички, но имаше.  Peace

# 412
Ха, аз си мислех, че после дружно си ги хапват.
В този сезон не е имало щафетно готвене. В предишните имаше.

# 413
Нее, това май още в първия сезон някой от участниците издаде Peace
Виж, при Ути се дояждало. Ако става Wink

# 414
То грехота тогава да се хвърля храната, ако става, да, хаха.
Поне операторчетата да намазват.

# 415
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз помня, че някой от предните сезони каза /дали не беше Дарин  Blush/, че храната не се хвърля, без да уточни кой точно я яде.

# 416
Аз мисля, че се отнасяше до неизползваното от кошниците. Останалото от поднесената и наядена от журито 1 чинийка, кой да го яде? Със сигурност се изхвърля.
А и представяте ли си какви панаири ще бъдат, ако си опитват храната. Каквито и договори да са подписали, няма начин да не почнат скандали как моето хубаво, на Х гадно, пък него го избраха...
Освен това съм сигурна, че всъщност манджите на всички са гадни. Няма как да са хубави след часове снимане, преснимане на кадри, коментари, ситуации, почистване на и около плотове, опитване от журито... То и журито толкова и опитват вероятно. Престояла, изстинала и лоясала храна...
Може би минават покрай всеки и опитват, когато е току що сготвено, набелязват си добре справилите се, а после ни разиграват театър на нас.
Не знам, де, това са си мои предположения.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 14:11 от птица

# 417
Може би минават покрай всеки и опитват, когато е току що сготвено, набелязват си добре справилите се, а после ни разиграват театър на нас.
Не знам, де, това са си мои предположения.
И аз така си мисля, те нали си обикалят и хапват след като им кажат стоп, обикновено дават по 20-30 секунди кадри от това обикаляне...и после ги викат тримата най-добри.

# 418
  • Mediterraneo
Има възмездие, Криси, има! Можеше и по- рано да изчезнеш, но и сега е навреме.

# 419
  • София
            ЕПИЗОД  22

Общи условия

Активация на акаунт