MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 091
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз мисля, че се отнасяше до неизползваното от кошниците. Останалото от поднесената и наядена от журито 1 чинийка, кой да го яде? Със сигурност се изхвърля.
Не става дума за опитваната храна, нея е естествено да я хвърлят. Обсъждаше се храната, която остава след дадени предизвикателства в големи количества - примерно в един от предните сезони трябваше да изпържат по 10 яйца на очи. Тях никой не ги опита, просто гледаха дали формата им е добра.
За опитването си права, то и няма друг начин да изберат най-добрите 3 ястия.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 15:42 от Reinа

# 421
Да, преди също е имало щафетно готвене.
Предполагам, че от екипа хапват, но то и няма много. Малки гурме чинийки и журито като си боднат..

Аз също се изненадах как пък 2 пюрета не можаха да направят. А рибата и скаридата се правят в последните 5 минути, малко им трябва. Мидата може и сурова да се поднесе, но трябва да е хубаво овкусена.
Много ме подразни Лъчезара как се разквича на Йорданка. Глупаво момиче.

# 422
На мен пък ми беше интересна Кристиана, която при толкова директното и категорично изявление на Михалчев, че едното й парче риба нищо не струва и той няма да го опита дори, тя пак го сложи в чинията си newsm78 Толкова глупаво! Явно наистина съвсем блокират от стреса там, иначе не мога да си го обясня сам да се закопаеш така!

# 423
Цветомира много ми харесва - май досега не се е набутвала в интриги. Малко говори, готви явно добре.
Радвам се, че Кристиана си тръгна, защото никакви кой знае какви качества не показа, освен да крещи и да говори против другите.
Фаворити са ми Светослав, Йорданка и Цветомира.

# 424
Цвети не ми е много симпатична, но в последните няколко епизода се набива на очи определено. Мисля, че се развива, презентациите й са добри, очертава се да е сред фаворитите. Станислав се справя добре, но не съм сигурна, че ще спечели. Иначе ми харесва като човек.

# 425
Време беше Кристиана да си тръгне. Дано следващата да е Лъчезара.
М/удругото на кутията съм забелязала, че  журито опитва, докато изберат 3-те най-добри. А съм останала с впечатлението от гласа зад кадър, че те трябва да избират по презентация и само 3-те избрани чинии да пробват.. Thinking

# 426
  • София
Е как само по презентация ще разберат, че е топ ястието, та да го опитат отпред? Точно обратното - опитват от различните компоненти и гледат презентацията, както и цялостния вкус накрая.

# 427
Два пъти го каза това. После и на Джони Браво се развика, че не сложил цветните пюрета и той като каза, че не стават, тя пак - Аз не съм ги направила за вкус, а за цвят!!!! 😂

Лъчезара ме вдъхнови вчера и обещах на моите за утре вечер да им нарисувам по една дъга - за цвят, не за вкус - и да им я сервирам 😂👩🍳🍽

# 428
  • До морето
Е как само по презентация ще разберат, че е топ ястието, та да го опитат отпред? Точно обратното - опитват от различните компоненти и гледат презентацията, както и цялостния вкус накрая.

Ами аз доколкото помня в американския формат е точно така! Никой нищо не опитва преди да извикат трите чинии. Винаги съм се чудила на шефовете как пък ги разбират сама с поглед и съм си мислила дали някой все пак не е успял да ги заблуди с добре изглеждаща чиния, а примерно не се яде от сол 😁

# 429
  • София
Ъъъ, няма лоика. Тук се вижда как журито обикаля и опитва преди да вземе решение. Чужди формати не съм гледала и няма как да знам.

# 430
  • До морето
Хем не си гледала и не знаеш, хем Ъъъъъ, няма логика!

# 431
Хем не си гледала и не знаеш, хем Ъъъъъ, няма логика!
Логика НЯМА! Не е нужно да си го гледал, за да го прецениш.
Ъъъъъ....

# 432
  • До морето
Брех, чак и капс лока включи 😆 Иди му кажи на Рамзи, че е направил 10-15 сезона на Мастършеф, а логика НЯМА!!! 🤣🤣🤣

# 433
  • София
Да, споделих лично мнение, че няма логика да избира отпред 3-те най-добри ястия само по презентация, без да са опитани компонентите им. На какво толкова се чудиш? Че Рамзи освен Hell's kitchen, на колко още предавания е лице?

# 434
  • Испания
Кристиана Лазарова: За първи път се качих на мотопед на 6 години

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/kristiana-lazarova-za … -na-6-godini.html

Новата задача ще филмира състезателите

Но обратите в историята няма да са по сценарий

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/novata-zadacha-shte-f … astezatelite.html

Общи условия

Активация на акаунт