MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 108
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Е  те обикалят , гледат техните на приготвяне, вижда се какво правят все пак. Не са от вчера в кухнята, могат да преценят.

# 436
За 3те най- добри чинии си излъчват обикалянето на журито по банките и опитване на отделните компоненти.  Само с поглед и най- добрия не може да прецени вкуса.

# 437
  • Ямбол
Е как само по презентация ще разберат, че е топ ястието, та да го опитат отпред? Точно обратното - опитват от различните компоненти и гледат презентацията, както и цялостния вкус накрая.

Ами аз доколкото помня в американския формат е точно така! Никой нищо не опитва преди да извикат трите чинии. Винаги съм се чудила на шефовете как пък ги разбират сама с поглед и съм си мислила дали някой все пак не е успял да ги заблуди с добре изглеждаща чиния, а примерно не се яде от сол 😁
Не е така. Сериите ги има в нета. И може всеки да види, че точно Рамзи опитва, преди да изберат топ 3.
На каква се направи сега? Другия път пробвай с нещо, което не се качва в нета, по може някой да заблудиш.

# 438
  • До морето
Изумителна е  селската агресия, която бълваш в почти всеки твой пост! На каква съм се била направила?!?!?! Егати обръщението и чудото!

# 439
На мен ми е също леко нелепа тази част от предаването. Ясно казват, че ще наблюдават и опитат трите най-добри чинии, но после се вижда, че минават и пробват всички. Най-накрая пък ахкат или се изненадват все едно не знаят кой какво е сътворил.

# 440
  • До морето
Днес по Бтв мернах Немигенчев, Кольо и Даниел и отдолу пишеше "Нов общ проект", но не успях да чуя за какво става въпрос. Някой гледал ли ги е?

# 441
  • Испания
Днес по Бтв мернах Немигенчев, Кольо и Даниел и отдолу пишеше "Нов общ проект", но не успях да чуя за какво става въпрос. Някой гледал ли ги е?

Заповядай!

Трима от участниците в "Мастършеф" създадоха собствен готварски проект

Те ще направят не само демонстрационно готвене, но и хората ще имат възможност да се включат

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/trima-ot-uchastnicite … stven-proekt.html

# 442
Поредните, опитващи се да яхнат вълната на 5-те минути слава.
Не бих им отишла на събитията.

# 443
Аз бих отишла ако беше само Даниел, другите двама не предизвикват желание у мен да им опитам храната.

# 444
  • София
Аз пък бих им опитала храната. Simple Smile
Ако искам да съм някъде около истината когато коментирам колко са или не са добри чиниите, които представят на журито.
Нали не веднъж сме писали тук че не можем да знаем как е на вкус храната, която приготвят участниците.
Е - имаме възможност да проверим. Simple Smile

# 445
Аз не се съмнявам толкова във вкусовите качества. Просто бих опитала храната на тези, които са ми приятни и харесвам, щом мога да избирам в случая.

# 446
  • София
Да де, ама нямаме избор. Simple Smile
Засега само тези тримата предлагат тази възможност.

# 447
Със сигурност ще има и други. Бих опитала сладоледа на Савина, ако имам път към София някой ден. Лошото е, че в този сезон няма много участници, които да са ми приятни, но бих опитала храната на Станислав (пожарникаря), Даниел, Аспарух, може би на Цвети и на Йорданка също. А защо не и на участници, които отпаднаха в началото още, тъй като нямам кой знае какви впечатления за тях и това не би повлияло на възприятието ми към храната.

# 448
  • София
Ох, стекчето много ми харесва.Всяка вечер точа лиги, гледайки японски клипчета .

# 449
Труден беше мастъркласа, браво на Махмуд. Как си похапнал, много смешно ми стана. Laughing Тази вечер се очертава пак драматична в кухнята на Токев.

Общи условия

Активация на акаунт