MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 070
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ееееее, тези майтапят ли се. Пържена кокошка на крачка от финала. Сериозно ли.

# 541
  • София
Блогът на Йорданка - https://travelwithdani.wordpress.com/

# 542
Погледнах три статии, като, че ли ми харесва как пише.

# 543
  • in Wonderland
Днес ли е финала или утре??

# 544
  • Испания
Днес ли е финала или утре??

Утре

# 545
  • София
Лъчезара мрънка, мрънка, но се стегна, има идеи, които не е сигурна, че ще се получат, но рискува. Учи се бързо и не се бие в гърдите коя е, ще се радвам тя да победи и да получи нужното обучение. Немигенчев ми беше безразличен, сега ми е откровено противен. Ми, като можеш, то ще се види, не е нужно да говориш колко си по-по-най! Цвети и тя нещо опротивява напоследък. Fireman си ми беше и продължава да е симпатичен.

# 546
И аз идвам със същото, егати противняка е този Немигенчев ...бляк
Все едно гледам Нина от Хелс китчъна.

# 547
На мен Лъчезара ми е най - противна.

# 548
Лъчезара не съм я видяла да се криви и да бълва змии и гущери, само защото някой друг е спечелил нещо, и да обяснява как тя е по-добра от него.

# 549
Надеждата ми е, че щом отделят толкова време на Лъчезара значи тя ще отпадне днес. А, дано!

# 550
Не обича, не яде, не готви морски дарове, но ще прави морски дарове.
Това ме навежда на мисълта за назубрени рецепти от някой готвач, които прилага сляпо.

# 551
  • София
Защо рецептите трябва да са назубрени? Ако знаеш как се приготвя пилешко, примерно, си го правиш и добавяш въображение. По същата логика Севда, която спечели и не ядеше месо, не трябва да го готви ли? И не е само тя...

# 552
Познах.  Предвидими взеха да стават.😋

# 553
Севда въобще не трябваше да спечели, според мен. ☺

Иначе, да, на финалния етап е добре да заложи на нещо, което обича и готви, щом има възможност сама да избере рецепта, не на морските дарове, които не вкусва.

Радвам се, че отпадна.

Ще стискам палци утре на Станислав. И Цвети я харесвам.
Немигенчо е дразнещ, но не мога да си изкривя душата, добре готви човека.

# 554
Цял сезон я бутаха най-безцеремонно, мозъчната майонеза, но поне на финала ще си спестим "удоволствието" да ни я натрапват.

Немигенчев е антипатичен, но ако трябва да сме честни, чисто кулинарно е класа над другите двама.

Общи условия

Активация на акаунт