КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 4 /08. - 22. 04.18 г./

• 48 590
  • 581
  •   1
Отговори
# 60
  • На южния бряг
На Маргарита Хранова само една перука са ѝ сложили и това е. Пя като себе си и изглеждаше като себе си. Разбира се пее перфектно, но нали трябва да имитират.

А коментарът на Фънки беше, че гримът е много добър, а видях само един ФДТ и една перука 🤷♀

# 61
  • Испания
Затова го определих като фурнаджийска лопата.

Не съм съгласна. На това му се казва деликатност и колегиалност.

# 62
  • Варна
Пак ще се повторя, че Гъмов  ми е много сиптачичен в шоуто, за разлика от Милица.

# 63
  • София
Това, което на мен ми прави впечатление на всеки лайф е, че всеки участник предварително се разбрал с продуцентите кои песни ще изпълни. То си личи и на "бутона".... Някои от тях не се справят добре дори и с песните, които сами са си избрали. Избрали с апесни с които са смятали,че ще се справят.

# 64
  • Испания
Това, което на мен ми прави впечатление на всеки лайф е, че всеки участник предварително се разбрал с продуцентите кои песни ще изпълни. То си личи и на "бутона".... Някои от тях не се справят добре дори и с песните, които сами са си избрали. Избрали с апесни с които са смятали,че ще се справят.

Точно така е.

# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен ми е странно, как Златка може да си избере Слави Трифонов 🙄
Или Герито - гандам стайла ?

# 66
  • София
И още нещо забелязах - непрекъснато изтъкват Маргарита Хранова. А колкото за слабото й предствяне на всеки лайф сякаш журито го е страх да го коментира.

# 67
  • Испания
Мен ми е странно, как Златка може да си избере Слави Трифонов 🙄

От години припада по него.

# 68
 Славин на какъв лилипут с каскет са го направили? като гномите от детските приказки изглежда. А това виене и кряскане не знам АСДС ли е или как там се казва групата, но това за мен не е музика!!! Сори, но никога не бих гласувала за такава крясканица, пък както ще да я изпълнява

# 69
  • ВАРНА
 Жалко,че Браян Джонсън не се падна на Софка!Явно е фен...

# 70
Страхотен Славин. Обичам го това момче. Пуснах 3 смс-а за него и искрено се надявам да спечели тази вечер

# 71
  • Испания
Не ми хареса Славин.

# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥
Славин на какъв лилипут с каскет са го направили? като гномите от детските приказки изглежда. А това виене и кряскане не знам АСДС ли е или как там се казва групата, но това за мен не е музика!!! Сори, но никога не бих гласувала за такава крясканица, пък както ще да я изпълнява
Тази музика и аз не я разбирам и не я харесвам .
Това викане и дране ми идва в повече 🙉

# 73
  • София
Славин се справи, но балета зад него бе по впечатляващ.

# 74
В публиката видях Светленцето, а също така Петко и Яна, и Тита. Но за пореден път виждам и Благо. Интересно ми е защо ли е там трети лайф вече Rolling Eyes

И нямам търпение да чуя как Фънки ще оцени песента на Тита. Като се как "нахрани" Папи Ханс се чудя дали сега ще извади същите "суперлативи" и за изключително "интелигентния" текст на Тита

Общи условия

Активация на акаунт