Какъв стик/гел против изпотяване ползвате през лятото?

• 23 062
  • 212
  •   1
Отговори
# 165
Рол-он Garnier obao с екстракт от лотус, спец. срещу бели следи върху дрехите. Свеж аромат, наистина не оставя следи, понякога дори не го изчаквам да изсъхне.

# 166
  • София, Младост 2
От много време ползвам Лейди спийд стик - гел. Но най-доволна бях от един стик на Ревлон, но много трудно го намирам - не оставяше никаква следа и имаше едно охлаждащо действие, много приятно. Пък и миризмата му ми допадаше - аз харесвам по-нестандратни леко горчивеещи нотки, от които трудно намирам.

# 167
На ейвън рол- он Блу и на Орифлейм рол-он жълтия не се сещам за името му ooooh!

# 168
Рол-он Noxzema Memories, от 4 години само това ползвам.

# 169
  • Русе
Lady Speed Stick

# 170
  • на село
Рексона стик.

# 171
  • Някъде там...
От години само Нивеа стик.
Пробвала съм също на Dove и Rexona, но нещо не ми допаднаха.

# 172
ползвах лейди спийд стик, обаче такава алергия си докарах, че още не мога да се оправя, сега съм с дов, тоя дето прилича на гъба и за пореден път се убеждавам, че друг такъв няма, много съм доволна Peace

# 173
  • София
Новият на Нивеа с перличките /който го рекламират/ някой ползвал ли го е?Трябва да си купя нов рол он тези дни, пък не съм решила какъв.

# 174
# 175
Dove стик! Нивеата е ужасен избор при мен:-(((Не само, че не предпазва от изпотяване, а даже го усилва Cry

# 176
Новият на Нивеа с перличките /който го рекламират/ някой ползвал ли го е?Трябва да си купя нов рол он тези дни, пък не съм решила какъв.
Да много е ефикасен и мирише много хубаво  Simple Smile пробвай го няма да сбъркаш  Wink

# 177
  • София
Да много е ефикасен и мирише много хубаво  Simple Smile пробвай го няма да сбъркаш  Wink
Купихо го днес, но още не съм пробвала.Радвам се, че съм направила добър избор Peace

# 178
  • Бургас
AMWAY- не оставя следи, не допуска грам миризма, и стига за около 1 година.

# 179
В момента мини стикчетата на Рексона

Общи условия

Активация на акаунт