Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 444
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
Бебето първо беше споменато от Иво Танев: "Че и бебето не отиде да види...".

# 601
  • Sofia
Бебето първо беше споменато от Иво Танев: "Че и бебето не отиде да види...".

Комплексари. Иван спази правилата, рядко интелигентен и кадърен човек и това ги дразни. Със сигурност са се видели с  близките си след предаването.

# 602
Смятам, че Виктор Ангелов със сигурност ще хареса Иван, той не наглее, може да го научи, в смисъл няма нищо и каза, че е дошъл тук, за да се развива професионално, амбициозен е, такива като Божо не са му в плановете, ревльовци в тая кухня нямат място! Иска амбициозни целеустремени хора, а не мамини момченца!

# 603
  • Испания
Не можем да знаем какво иска и харесва Виктор. Още по-малко - със сигурност.

Можем само да предполагаме.

# 604
Не можем да знаем какво иска и харесва Виктор. Още по-малко - със сигурност.

Можем само да предполагаме.
Да, предположенията обаче вървят логично.....стана ясно че ревльовци не харесва след като изгони Божидар! Този му ход доста хора го предвидихме..... hahaha hahaha

# 605
  • Варна
Виктор е много взискателен и педантичен, ММ го познава вкл. и в професионален план.Според него надали би взел човек като Божидар в екипа си.Изобщо това е професия, в която се изисква известна физическа и психическа издържливост и до голяма степен отдаденост.Нещо, което на Божо му липсва.Една от професиите с най-много стрес е, имаше и класация такава.Може би ако добие повече опит, но така като гледам мотивацията му липсва.Това, че е на 23г. и се има за млад и малък не е причина, която да го оправдава.В тази професия повечето хора, които са постигнали нещо са влезли в кухнята доста по-млади, за да имат време да се учат и да усвоят този занаят, защото това е професия, която се развива постоянно.

# 606
  • 221B Baker Street
На мен Божидар ми беше единствения, който не ми стоеше никак в кухнята. От него професионален шеф готвач няма как да стане, ако ще и двама като Виктор да го обучават. То който и да е, ще му писне да му дава втори шансове! А Виктор, както и в началото казах, не случайно е избран за това шоу, от родната гилдия той най се доближава до първообраза на Гордън Рамзи. Аз не съм имала честта да работя с него, но имам колежки, които са. И си вика в кухнята, и си се подиграва с неможещите, и си коцкарее дори...Grinning

# 607
  • София
Божидар беше там заради личната драма. Твърде дълго се задържа, най-после го махнаха. Гичка си е точно на мястото - изпълнителна и спазва правилата, ако й се обясни и има време да осмисли нещата.

# 608
Божидар беше там заради личната драма. Твърде дълго се задържа, най-после го махнаха. Гичка си е точно на мястото - изпълнителна и спазва правилата, ако й се обясни и има време да осмисли нещата.
Така е, но при Гичка липсва финеса в ястията, изтънчеността, дай и на нея да меси козунаци.....не е за тая кухня! Simple Smile
За Виктор е ясно какво харесва, не го познаваме от екрана от вчера....и в ресторанта му съм била и знам че не случайни хора попадат в неговата кухня!

# 609
  • София
имах предвид на мястото в стола - да готви на децата вкусни манджи, а аз като е гледам тук мисля, че наистина готви вкусно, и да го прави със здраве.  За такова напрежение като тук не е, тя не издържа. И това не е някакво лошо качество, просто не всеки става за всяко място.

# 610
имах предвид на мястото в стола - да готви на децата вкусни манджи, а аз като е гледам тук мисля, че наистина готви вкусно, и да го прави със здраве.  За такова напрежение като тук не е, тя не издържа. И това не е някакво лошо качество, просто не всеки става за всяко място.
А да в училищния стол, да, тя е душица човек, старе се......държи да е вкусно! Децата сигурно са изключително доволни от нейните ястия! Hug

# 611
Това искрено и лично ми е малко в повече.
Ревльовците на формата какво точно направиха, наясне сме с личния им живот и дотам, колко ми е зле живота затова трябва да ми се размине, в общи линии не само във формата, но и в риъла това се използва за прикриване на липса на компетентност.
Гичето, скоро ще се подхлъзне, опитва да надскочи нивото си, което е похвално, но й липсват дадености, добре изпълнява ролята си да ни весели. Вече започна да показва рогца. Рецептите може да ги научи, но и има доста за дялкане по много други параграфи.

Simple SmileВзискателен, взискателен Виктор, но определено вече му е трудно да си поддържа напоследък нивото в ресторанта.
След последните два пъти, когато имахме някои забележки, го отсвирих, при тези цени, това е недопустимо.А и винаги ме е дразнел опита на сервитьорите му да се налагат какво да си поръчаш

# 612
Зари, на мен цените не ми се видяха толкова драстични......била съм в заведения с по високи, а насреща нищо! Както казва ММ кефът цена няма.....! Joy Joy Но наистина е недопустимо при тия цени да има пропуски!  Naughty Мисля, че сервитьорите се налагат, защото не познаваме ястията и смятат, че ще ни предложат най доброто, но всеки си има различен вкус!

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 11:04 от mimi.7299

# 613
  • Другата България
Е то е ясно, че няма Гичка да е спечелилата, но преди нея има други, които трябва да си тръгнат.
Гичка е изпълнителна и добродушна, а и възприема и слуша, когато ѝ се говори, не е напред с рогата и на всяка цена. Екипността също не е маловажна.

# 614
  • София
Светла има много странно излъчване. Мен лично ме отбълсква.
Симпатизирам си на Филип и това е! Искам да спечели той, макар че все още мисля, че е във формата само за да си направи реклама.

Общи условия

Активация на акаунт