Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 451
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
И ние снощи с малкия си поплакахме. Е, той "тайно", нали мъжете не плачели.
Хареса ми епизодът, общо взето. Само Иван ли не се разплака при вида на сем. си? Някои моменти ги пропуснах. Здрава психика ще да има това момче, при все, че изглежда неадекватен на моменти.

Може и да е обсъждано, та се извинявам- какво символизира яйцето на униформата на Филип, а снощи и неговите хора бяха с такива?
 bouquet

# 586
  • София-Младост
Може и да е обсъждано, та се извинявам- какво символизира яйцето на униформата на Филип, а снощи и неговите хора бяха с такива?
 bouquet
Някой пита преди време, но май никой не знае. На мен ми прилича на лепенка(значка), а дали символизира нещо...ще го питаме като излезе Simple Smile

# 587
  • София
Да, бил е наркоман. По назад в темата съм сложила линк с интервю с него.

Признавам, че и при мен съчувствието не е пълен пакет. Хубаво е, че е приключил с накротиците, обаче това не е медал, за да се кичи човек с него или да бъде обект на специално отношение, все едно някакво геройство извършил. Да беше направил нещо хубаво в живота си разбирам, а то, че е стъпил на кривата пътека и как се бил върнал в правата.

# 588
Не гледах Божо при Гала.Достатъчно ми беше във формата.Но ми е любопитно какво е казал за Иван.Моля някой да ми каже.
А това че Ангелов му е предложил нещо е вица на деня

# 589
Накратко Джоли за теб:
Иван не обичал да споделя, не обичал да споделя лични неща, нали живеят в къщата на ББ.
И най - се озадачил Божо от това, че не отишъл да прегърне бебето снощи. Как можело, било безобразие, той не можел да си го представи...
А аз си го представям, ако си там с цел победа едно отиване при детето би ме рзконцентрирало тотално. Хора всякакви, но не мисля, че ако това ти помага да си постигаш целите това е за упрек.
Също адмирирам това, че по- малко споделя, защото колко повече знаят за теб, толкова си по -уязвим. И не се знае кой как би използвал информацията.  Най - вече срещу теб.
Друго, което са мои също лични наблюдения Иван е заеквал и е лекувал този говорен дефект. Когато говориш трябва да се замисляш, респективно да правиш големи паузи пред  думите, което си е бариера, когато са много на едно място и говорят един през друг, както предполагам се случва, докато не са в кухнята.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 16:43 от Билян@

# 590
  • Испания
Божидар напусна Hell’s Kitchen България

https://nova.bg/accents/view/2018/04/20/213590/%D0%B1%D0%BE%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 591
Благодаря, Билян@
Чудел се е какво да си изсмуче от палците за да очерни Иван.
Значи щом Иван не циври всяка вечер като Божо не е нормално

# 592
Аз също мразя циврещи мъже.....толкова ми е смешно и унизително, да случва се и на мъж в очите да избият сълзи, дискретни, ама да ревеш като магаре мъж два метра си е направо .....!
Не го харесвам Божидар, не може да готви, не може да се държи мъжки, не може да постига целите си, не може без полата на мама, не може да играе в екип.....е какво да му харесам!

# 593
  • Другата България
Божидар е просто много млад и лабилен, очаквано имаше такива моменти. Чудя се само на избора на продуцентите да го вземат и предпочетат пред други, предполагам по-възрастни и опитни кандидати. И опит няма, предполагам е бил един от т.нар. "пълнеж", въпреки че вчера си мислех, а и го написах, че именно такива хора би взел Виктор на работа - които може да ги моделира и обучи тепърва по неговите си стандарти.
Изгледах го в "На кафе", по-точно изслушах го Laughing - сподели, че Нина е един от участниците, с които не би имал...приятелски отношения извън формата - била интригантка, все тя била права, все тя най-много знаела и можела...неща от сорта. Нищо ново под слънцето. Явно не е роля това нейното пред камерата и това, което виждаме. Другите били Мариела и Иван.

# 594
  • София
Иван щом има говорен дефект, може и затова да е затворен и да не обича да споделя.

# 595
  • Испания
А и не е длъжен да разказва живота си като... "отворената" Ниновева, например.

# 596
  • Другата България
А и не е длъжен да разказва живота си като... "отворената" Ниновева, например.
Да, това като че ли най ги дразни.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 18:36 от Merri_An

# 597
Не мога да съчувствам на Божидар, защото това, което показа от себе си беше злоба и подлярство. Не ми хареса като човек, това си го носиш, не е от субстанциите.
+1

# 598
Не го харесвах Божо. като му се карат или е като наакан или наглее. Като се опули и ми се иска да се се узърти с гръб, но като се сетя, че може да видя нещо подобно на задницата на Тодор веднага отхвърлям и този вариант... ooooh!

# 599
Ооо, добре, че не съм му гледала интервюто на Божидар. Много лош тоя Иван, значи...направо отвътре ги яде тая злоба, ей! Че и бебенцето споменал. Смешник!

Общи условия

Активация на акаунт