Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 458
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Изказването за "личния избор" и това, да спреш наркотиците не е кой знае какво е доста тесногръдо.
Разбирам го Божидар защо е толкова нестабилен, ако правилно съм схванала, той ги е спрял съвсем скоро. Защото го чух някъде да казва, че приятелката му много му е помогнала да спре и като го попитаха откога са заедно, той каза 9 месеца. Дано сега излизайки, не се подхлъзне пак.
Нина не спира да ме дразни.

# 571
  • Sofia
Гледайки формата се убеждавам все повече, че българите са много добре работещи хора, но ...манталитета ни пречи много ...Мъчно ми е, че не сме като други нации да се подкрепяме и да сме лоялни дори и в състезание. Не е важно да спечелиш когато се стремиш да провалиш колегите, май само Филип има по-различно мислене.

# 572
  • София
И аз мисля, че това, че Божидар е бивш наркоман няма място в тази тема. Сам е избрал да даде публичност на миналото си, но не мисля, че сам е избрал да се завлече с наркотици. Това е сложна тема и да се подхвърлят изказвания, че бил слаба психика и сам си избрал наркотиците е меко казано грубо. Не го харесвах като поведение, но никога не бих се изказвала така за човек, който е бил в неговата ситуация.

# 573
Не мога да съчувствам на Божидар, защото това, което показа от себе си беше злоба и подлярство. Не ми хареса като човек, това си го носиш, не е от субстанциите.

# 574
Това изтъкване на наркоманско или тежко  минало, почна във всеки готварски формат, откак първия мастер шеф спечили такъв човек, но него го харесвах беше много приятно момче и добре готвеше.
Бонус за тежкото минало и проблемите му бе даден, но всяко нещо има някаква граница, не може да лежи все на тая кълка.

# 575
Не мога да съчувствам на Божидар, защото това, което показа от себе си беше злоба и подлярство. Не ми хареса като човек, това си го носиш, не е от субстанциите.

Съгласна съм, високомерие, самозабравяне, подигравателно отношение... Това, че е лабилен е черешката на тортата и честно казано не ме вълнува дали е заради наркотици или не, просто защото личните им истории слабо ме вълнуват.

# 576
На въпрос на Гала , кой им готви в общежитието, Божидар каза че там им готвел основно Мартин. А Гичка ги научила да правят баница.

# 577
  • ГО
Едно е да го разбирам, друго е да го съжалявам, трето - да го подкрепям.
Радвам се, че се е отказал от наркотиците, но това не е причина да му симпатизирам и да го подкрепям.
Всичко е съвкупност от това, което ни показаха по тИлИвизора.
Той не показа твърдост, лоялност, отборен дух, готварски умения....
На база на кое да го харесвам?
Само за наркотиците се натъртваше около него и позволете ми, не ми харесва.
Може ли???

# 578
Мисля, че Божидар просто достигна предела на възможностите си, дори му дадоха шанс да понаучи още нещо и да е сред по-добрите. Драмата му е вторестепенна в случая. Факта, че се измъкнал, че е чист и има стимул да се развива в тая област за него и близките му е невероятна победа. Пожелавам му успех във всичко.

# 579
  • Sofia
Какво му е предложил Ангелов?

# 580
Тролът пише, че имал предложения, аз от самият Божо не чух такова нещо...

# 581
  • София
Тъпото на тези предавания, всъщност всички предавания е, че използват личните драми на участниците, понякога без самите те да го искат, а в някои случаи и да го знаят. Сега говоря за конкретна ситуация, но в друго предаване. И хората веднага скачат "ама ся защо му разказвате личните драми". Ами защото понякога ги карат да правят неща. Сценарий.

# 582
  • Другата България
Съгласна съм, високомерие, самозабравяне, подигравателно отношение... Това, че е лабилен е черешката на тортата и честно казано не ме вълнува дали е заради наркотици или не, просто защото личните им истории слабо ме вълнуват.
Напълно подкрепям. Peace Изобщо, ама изобщо не ме интересува какъв е извън предаването. Факт е това, което показа в него, а именно - лабилност, високомерие, подигравателно отношение към Иван /при все, че самият той не блестеше с абсолютно нищо, освен с рев за мама и тате/, злорадство и злобни подмятания, физиономии и усмивки и не на последно място с нищо неподплатено самочувствие. От всички мъже той най-много се дънеше, и то постоянно. На въпроса на Ангелов "Ти си тук, за да се забавляваш?" последва отговор "ФАКТ"!!! WTF? Е, забавлявай се извън предаването. С право е навън, снощи бях сигурна, че ще се случи, крайно време беше, щеше да е подигравка към зрителите ако го бяха оставили още във формата, а друг да си иде.
Иначе снощния епизод ми хареса, зарадвах се за Иван - и за победата му над Дани, и за оставането му.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 18:34 от Merri_An

# 583
  • Ню Йорк
В грешна посока разсъждавате. Божо не е лабилен защото е бил наркоман, а е станал наркоман защото е лабилен.  А това, че всички тези формати злоупотребяват с личния живот на участниците е друга тема.

# 584
А, не съм разбрала.  Peace За Божо съм съгласна-същински мечо.  Simple Smile

Най-вероятно нищо, но госпожата отново се опитва да се прави на интересна.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт