Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 491
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Понеже гледам от скоро, на какво се дължи лабилността на Божидар? Бил е наркоман ли, така като ви чета назад?

# 556
Да, бил е наркоман. По назад в темата съм сложила линк с интервю с него.

# 557
  • ГО
Така и не предизвика съчувствие в мен това, че е бил наркоман. Да си наркоман е собствен избор. Не мога да го съжаля.
Сълзите му бяха ми дотегнали. Лабилен, нахален и високомерен. Сигурна съм, че след формата самочувствието му ще стигне небесата.
Правилен избор на Ангелов.
Снощи пророкувах, че ще си тръгне Божо и вкъщи ме обвиниха, че съм гледала предварително какво ще стане, Хахахха 😂😂😂

# 558
Аз съм доволна, че Иван върна форма и се представи добре и натри носа на Дани простак.Явно родната кухня му е силата.
А Гичка ми беше много смешно жури, реши да се прави на компетентна и се оплете.
Вече втори път ми прави впечатление, че Иван като е на елиминация Филип и Мартин викат за него и гледат да му помогнат, а Божо се харесал с Дани- ама те са си лика прилика.

# 559
  • София
Чудя се дали ми се причува, не само от днес, и друг път като Дани е бил капитан на жените, да им вика bitches?

И аз го чух снощи, но реших, че ми се е причуло. Sick

# 560
Много ревлив епизод, да. На тяхно място сигурно и аз щях да ревна, но в разни формати не ми е приятно и ми е досадно да гледам рев за каквото и да е било. Радвам се, че Иван пребори Дани Спартак. Мешаната скара и на двамата ми изглеждаше много апетитно и от снощи я мисля.  Simple Smile

# 561
  • София-Младост
Чудя се дали ми се причува, не само от днес, и друг път като Дани е бил капитан на жените, да им вика bitches??

И аз го чух снощи, но реших, че ми се е причуло. Sick
Да,  каза им "браво бе, bitches"?
В 35:33 от епизода, сега пак го пуснах и си се чува ясно.

# 562
При Гала го гледам,много е сладък Simple Smile

# 563
При Гала го гледам,много е сладък Simple Smile
Да бе, едва седнал и побърза да оплюе Иван.... Twisted Evil

# 564
Имам предвид в лице е сладък,като някакво полутъжно мече Grinning
Коя зодия е аз да питам,хахахах?!

# 565
Дани Спартак сладък? Жива да не бях!  Crazy

# 566
Божидааааааар!
Иначе ми харесва Марко,Овенче,ауу Grinning

# 567
А къде им видя зодиите?

# 568
Марко празнуваше РД-то си в шоуто,началото на месеца май беше,значи е Овен Simple Smile Иначе никъде ги няма.

# 569
Така и не предизвика съчувствие в мен това, че е бил наркоман. Да си наркоман е собствен избор. Не мога да го съжаля.
Сълзите му бяха ми дотегнали. Лабилен, нахален и високомерен. Сигурна съм, че след формата самочувствието му ще стигне небесата.
Правилен избор на Ангелов.
Снощи пророкувах, че ще си тръгне Божо и вкъщи ме обвиниха, че съм гледала предварително какво ще стане, Хахахха 😂😂😂
Да не дава господ децата ви да ги засмуче улицата, и тогава ще ви питам колко съзнателен избор е наркоманията и как ще философствате. Божката вече има предложение от Ангелов -достатъчно атрактивно за една добра кариера в кулинарията. Приятно ви клюкарстване. 😉

Общи условия

Активация на акаунт