Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 230
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Ами аз й симпатзирам като готвач и като отборен играч! Предпочитам я като член на кухнята сто пъти пред Нина!
Коментрите на сълзите също нямат отношение към готвенето те показват черти от това кой каквъ е в живота, или поне какъв иска да изглежда в очите на хората! Flutter

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 12:57 от mimi.7299

# 316
Протри ми се мишката вече да гласувам за Божо, но все не го гонят и не го гонят. Ако изобщо има някой изгонен тази седмица нека да е той.  Peace

# 317
  • Испания
Протри ми се мишката вече да гласувам за Божо, но все не го гонят и не го гонят. Ако изобщо има някой изгонен тази седмица нека да е той.  Peace

Как да го изгони Виктор? Виж как хубаво рИве!

# 318
Протри ми се мишката вече да гласувам за Божо, но все не го гонят и не го гонят. Ако изобщо има някой изгонен тази седмица нека да е той.  Peace

Лесно! Двамата с Нина под ръчичка и да се утешават взаимно.  Twisted Evil

# 319
  • Испания

Лесно! Двамата с Нина под ръчичка да се утешават взаимно.  Twisted Evil

Ако питаш мен, по пътя "да забършат" и Дани Глупак.

# 320
  • ГО
Забелязали ли сте, че още не са ни вкарали любовна интрига? Все очаквам някоя от Светлетата или Габито да вържат с Марко или Мартин. Simple Smile

# 321
Аз видях във фейсбук , че Сеетла е омъжена. А и момичетата не ми се струват от типажа на тези двамцата.

# 322
  • София
И хубаво се гушка.  Laughing

# 323
  • Испания

Като мечето Ръкспин. 

# 324
Не знам Гичка спретната ли е или не и на какво мирише, но поне в кухнята докато готви не съм я видяла да си пипа косата, за разлика от Мариела, която все се почесваше и си приглаждаше кичурите над тиганите. Dizzy Face

В анкетата гласувах за Марко.

# 325
  • Другата България
Аз за Божидар.
Но искам Дани Спартак да си тръгне.

# 326
И аз гласувах за Божидар, но нямам нищо против и Дани Спартак да си тръгне. Което обаче няма как да стане, защото е добър готвач и Виктор няма да го изгони скоро. В промото Иван пак е на мерника на Ангелов, дано не е пак номиниран.

# 327
Аз съм за всички от мъжкият отбор да си тръгнат, без Иван, и може би Филип. Пропуснах Нина, и тя с мъжете, да си ходи.

# 328
Аз съм за всички от мъжкият отбор да си тръгнат, без Иван, и може би Филип. Пропуснах Нина, и тя с мъжете, да си ходи.

И аз съм на същото мнение.
В анкетата гласувах за Божо. Твърде много се задържа.

# 329
Ангелов милия хич не му отива тази роля на лошия . Манчев и Петров по-добре щяха да изиграят, но тях нямаше да има много кой да ги гледа. Това предаване се държи на чара и харизмата на Виктор Ангелов, но пък той изглежда душа човек с прекрасно чувство за хумор и не му отива да е големия лош вълк.

Общи условия

Активация на акаунт