Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 261
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Дано вече е дошло времето на Божидар!

# 391
  • София
Ха, така, Нина как обърса нос в ръкавицата!

# 392
Нина как мълчеше като партизанин, когато Ангелов питаше за Уелингтъна. Но понеже беше ОК и рязко проговори.

# 393
На Филип от притеснение и му расте брада само докато се обърне. Grinning Много некадърен монтаж.
ЗОР!😂 Кат се спече, яко  расте 😂

# 394
  • Испания
Ама какво говори, че до финала често щели да се виждат така с Божидар? Хич ли няма намерение да го гони?

# 395
Ее, аман, пак Иван...

# 396
  • София
Божидар е на 23?!? Леле... мислех го поне за 26-27г.

# 397
Самодоволната мутра на Божидар ми идва в повече...Не е истина колко е нагъл.

# 398
Нее, Smile,  е  права. Аз ли си въобразявам или чуйте последната реплика “благодаря, шеф“. Според мен, последният глас беше на Мариела. Брадата на Филип, Марко... Май наистина започват да го карат през просото.Хах 😂

# 399
  • София
Много ми хареса как Ангелов се държа с Габито днес. Мисля, че това е много по-близко до реалния му характер, отколкото крещенето и хвърлянето на тигани. Хубави думи каза и на Божидар. Показа и много реални отношение към Иван,според мен го номинира отново, защото знае, че това ще го мотивира, Иван не е лош готвач. Нина се държи добре с другите, само ако е похвалена, иначе злобата от нея просто извира.

# 400
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не разбирам защо грешките на Божидар не тежат толкова, колкото тези на Иван. Ми не е честно пък.  Crossing Arms

# 401
  • Испания
Това с брадите не е от днес.

# 402
Ех, да го беше изгонил направо Дани Простак! Силно се надявам да не си тръгне Иван.

# 403
  • София
Не разбирам защо грешките на Божидар не тежат толкова, колкото тези на Иван. Ми не е честно пък.  Crossing Arms
А де...И аз не разбирам защо го лансират толкова Божидар.

# 404
Това с брадите не е от днес.
Трети път връщам и комай освен Мариела, чух гласа и на Станимир. Ако е така, режисурата ще ми дойде малко в повече. Имаше и още някаква сцена с Дани Спартак, ще видя дали мога да я открия. Обаче, толкова нескопосан монтаж? Леле-мале.

Общи условия

Активация на акаунт