Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 585
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С неспящото си половин око май видях, че се миха, или чух Ангелов да ги подсети.... newsm78
Да, Виктор ги пита какво следва след упражненията и те отговориха правилно.  Simple Smile

# 421
Ясно, аз съм спала и двете очи.

# 422
  • София
Мен ме дразни това, че Ангелов им дава с една и съща лъжица да изпробват. Мен щеше да ме е гнус.

# 423
 Според мен лансиране няма, просто запълване на епизоди и разтягане на снимачно време. Мисля, че финалната шесторка е избрана още с прегледа на документите и ще останат наистина най-добрите. Дани, Филип, Марко, Светла, Нина и евентуално Иван или Габи.
 Фен съм като повечето на Гичето, но обективно жената не е за висша кухня. На нея ѝ дай рутина. По-бавничко схваща, но като научи нещо си го прави както трябва, просто ѝ липсва бързина.
 Светлето много ме радва - млада, амбициозна, също харесах думите ѝ "Време имам, опит нямам"(дано я цитирам точно).

# 424
Забелязвам двоен стандарт при Ангелов.
Изгони Станимир само защото си беше приготвил багажа.Каза , че за него това е липса на мотивация, един вид отказване и такива нямат място в предаването.
Снощи Божо буквално му каза че му липсва семейството, че е доволен от себе си и че нивото до което е достигнал в предаването му е достатъчно.И на него Ангелов му каза че му липсва мотивация, но не само че не го изгони, а даже не го и номинира.

# 425
Мен ме дразни това, че Ангелов им дава с една и съща лъжица да изпробват. Мен щеше да ме е гнус.

Точно и на мен това ми направи впечатление. Да не говорим, че опитващият храната хапва част от загребаното и после лъжицата/вилицата се връща обратно в купата с остатъка. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 426
  • Другата България
Забелязвам двоен стандарт при Ангелов.
Изгони Станимир само защото си беше приготвил багажа.Каза , че за него това е липса на мотивация, един вид отказване и такива нямат място в предаването.
Снощи Божо буквално му каза че му липсва семейството, че е доволен от себе си и че нивото до което е достигнал в предаването му е достатъчно.И на него Ангелов му каза че му липсва мотивация, но не само че не го изгони, а даже не го и номинира.
А де, и аз за това говоря.

# 427

Точно и на мен това ми направи впечатление. Да не говорим, че опитващият храната хапва част от загребаното и после лъжицата/вилицата се връща обратно в купата с остатъка. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Абсолютен гнус Sick....но представете си какво е в кухните на ресторантите, когато няма камери......!  ooooh! ooooh! Аз също няма да хапна след някой, просто ще отида да си взема друга лъжица.....но то подчинение, подчинение ама не съм длъжна да облизвам хорските лиги! Sick

# 428
Merri_An, ясно е за какво говориш. Wink Но тъй като всичко е сценарий, Станимир така или иначе не би стигнал финал и беше удобен момент да го отстранят, при Божидар ще вкарат повече драма. То самите правила са едно голямо противопоставяне - иска се хъс, характер и индивидуализъм, но също и работа в екип. Реално тия хора са си никакви, а не съм забелязала да се оформят и някакви приятелски взаимоотношения, та всеки драпа да изпъкне. Щом изпъкне го натискат в казана.

# 429
  • Другата България
Така е, но пък и аз не виждам някой да е изпъкнал. Един Филип като че ли засега.

# 430
Не съм гледала оригинала "от - до" само отделни епизоди. Това на Рамзи визирам.
Но не мисля, че е задължително  Ангелов да си вземе в ресторанта най - добрият готвач, ако изобщо назначи някой.

Гледаме, че се изисква не само да обича да готви, но и да може да работи в екип, да иска да се учи и да може да се учи. Филип като най - добър за сега не мисля, че ще си зареже неговия бизнес и ще отиде при Виктор. Все си мисля, че Ангелов накрая няма избере най - добрият в кухнята, а този, който може научи. Плюс останалите качества.
Ако някой е гледал до край оригинала нека сподели.

ПП вчера докато търсих инфо за Иван попаднах на интервю с Божидар, извинете ако сте го коментирали:
https://nova.bg/accents/view/2018/04/10/212453/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 13:54 от Билян@

# 431
  • Другата България
Сега го изгледах. Любима песен - Шушана. Mr. Green smile3505 Не, че е изненадващо де. Помощник - готвач бил. Ами замислих се дали не го гласят него за победител предвид двойния стандарт на Ангелов, който коментирахме по-горе в темата? Млад, с никакъв опит, податлив на моделиране, послушко, който Ангелов би могъл да обучи за своя ресторант. А и предвид това, че един Филип например не би си изоставил там квото има, за да отиде в ресторанта на шефа. И това вече го коментирахме. Ако не е Божидар, то ще е малкото Светле, такъв участник му трябва на шефчето.
Не знам, може и да бъркам, ще видим. Но толеранс към Божидар определено има.

# 432
  • Испания
Гичето обяснява как чува олиото, а Виктор:

# 433
  • София
Аз не виждам нито един като победител.

# 434
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много забавна игра.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт