Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 002
  • 742
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Скрит текст:
Да, в последствие взе да се топи ледът, но в първата серия е направо страшен. И все пак го показаха като много прозорлив шеф. Решенията му досега са точни и успешни- видя слабостите на фирмата, която е купил, абсолютно точно се лиши от голяма част от персонала, колкото и да не се хареса този ход и много правилно показа на Зейнеп, че трябва да поставиш точния човек на точното място, за да е ефективен. Peace В големия бизнес няма място за действия, продиктувани от чувства. Там се мисли рационално, както мисли той.
Вярно...а трябва и да можеш да се довериш/повярваш/ на точния човек....Интересно ще ми бъде да видя кой ще се промени първи...Алихан или Зейнеп....
Той вече се променя. От мъжа, който дава ясно да се разбере, че жената има определено място в живота му и трябва да знае границите му (това го каза и показа на Лил), до мъжа, който хукна да гони асистентката си из нощните клубове. Wink

# 31

В очакване на 2 фраг за предстоящото във взаимоотношенията между Алихан и Зейнеп в 5 серия..

# 32
  • Плевен / София
Злати, помагай и кажи къде мога да гледам в друга роля нашия шеф Алихан....

# 33
  • Варна
Оооо момичета, много уютно е станало! Много коментари сте писали и се увеличава групата ни!  Браво! Sparkling Heart
Ендер - сега като се загледах в снимките и ми напомня на Койна Русева : )
Зехра и на мен ми е трудно да я възприема с този мъжки глас, груб.

Алихан е наистина вцепеняващ на моменти,  даже се чудя как Зейнеб успява да устои. Но и с тези негови очи - много добре са го подбрали за ролята. Аз също не съм ги гледала в други роли и са ми интересни.

Имат като опорни точки от предишни сериали - например с това наемане за пари (както в любов под наем).
Но аз гледам да се абстрахирам от тези повторения, защото от толкова много продукция, която се прави при комшиите  няма как постоянно да се измислят нови неща.

Доста бързо ги подведоха нещата - имаме целувка в 4-та серия. Харесва ми, че има динамика. Вече чакам с нетърпение следващата серия и хубавите ви коментари! Purple Heart

P.S.: Има една сцена в 4 епизод на 1:05 с Алихан и Зейнеб в колата - разговора казва много за двамата. Обърнете му внимание. Няма да ви го пиша , защото някои от вас чакат българския превод и да не им отнемам удоволствието.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 00:08 от BVAR

# 34
  • Плевен / София

Той вече се променя. От мъжа, който дава ясно да се разбере, че жената има определено място в живота му и трябва да знае границите му (това го каза и показа на Лил), до мъжа, който хукна да гони асистентката си из нощните клубове. Wink
Мисля, че на правилния човек в определен момент ще позволи да прескочи границата Smirk
Много ми харесва как Зейнеп си мърмори под носа опонирайки на Алихан.....надявам се в най скоро време да му се противопоставя открито...

# 35
  • София
Здравейте Hug
Виждам,че повечето се познавате,но надам се приемате нови членове Stuck Out Tongue Winking Eye
Харесва ми историята,Лека забавна и приятна за гледане,дано не окипазят свежото сериалче с ненужни добавки!
Това, че някои момичета се познават(ме) от други проекти, не бива да те притеснява. Peace След като гледаш сериала и искаш да споделяш, не виждам причина да не се присъединиш към темата и да пишеш.

Мисля, че на правилния човек в определен момент ще позволи да прескочи границата Smirk
Много ми харесва как Зейнеп си мърмори под носа опонирайки на Алихан.....надявам се в най скоро време да му се противопоставя открито...
Това на един по-късен етап. Не, че на него ще му се хареса, но ще свикне. Wink

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 00:35 от missence

# 36
Много сте писали! LaughingКойто гледа сериали и мачове от ШЛ сега наминава по темите! Wink

Гости Hug,знаеш че съм гледала много турски сериали!Но точно с Онур Туна не съм! Laughing Отдавна го чаках красавеца с тези очи и ето момента дойде! WinkМога само да ти напиша в кои сериали е участвал! Peace
''Hayat Devam Ediyor''(Животът продължава);''Filinta'' и ''Cesur Yürek''!

# 37
Добро утро! Hug Hug Hug

Добре дошли на момичетата,с които не сме се засичали в други теми! Hug Hug Hug
Скрит текст:
За по-кратко аз съм Злати! Wink

Иве Hug wavey
Скрит текст:
Теб съм те чела в темата за ''Двете лица на Истанбул'',тъй като следя проектите на Неслихан и Кадир Доулу.Гледала съм почти всичките им проекти, Дъно не съм го започвала!

клипче.....
Yasak Elma - Zeynep /Alihan 'Zeyal'
https://vk.com/public148881622?z=video74022634_456239046%2F1d3b0 … l_wall_-148881622

Приятен ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 38
Благодаря за топлото посрещане в темата. Flowers Bouquet
 Подобно на Neidjal  загледах сериала заради приликата в заглавието с любимия ми турски сериал ‘Забранения плод’. Blush Още след първият епизод  останах приятно изненадана и много впечатлена от естественото действие на ситуациите и взаимоотношенията между героите.  Не съм гледала много други сериали, защото съм капризна и не обичам захаросани сценарии, влюбвания само от един поглед, рев , сълзи ...и т.н. Но тук  сюжетните линии, които ни показаха до сега ,  се случват плавно, естествено  и непресилено.
 Много харесвам Зейнеп. Мила, скромна, добродушна и много естествена. Страхотни физиономии прави и коментарите ѝ са много забавни. Smiley
 Харесвам и Йелдъз. Избра и изигра правилно ходовете си , но ми се струва ,че си пресилва късмета с номерцата , които върти на Халит. Той пък от своя страна не ми е симпатичен , заради начина по който се отнесе с Ендер и ни загатнаха , че същата съдба са имали и предишните му съпруги. Не разбрах само дали и трите му деца са от всяка от предишните му жени . Ако е така не му прави чест, че е отделил децата от майките им, само защото е богат, влиятелен и всичко ще се случва , както той нареди. Предполагам обаче, че Йелдъз ще му понамести малко ‘чакрите’ и ще се види в приключение с нея и с палавия ѝ характер. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Интересен образ е г-жа Ендер. Вълнуващо ми е  да видя , как ще се развие и съм сигурна, че ще се измъкне от беднотията и няма да остави нещата така спрямо Халит и спрямо Йелдъз.
 Колкото до заглавието , предполагам , че за всеки персонаж в сериала ще има по една забранена ябълка и ще стават все по-заплетени отношенията между тях.

Вие вече сте написали много от нещата  затова няма да се повтарям. Ще гледам сериите с бг суб., за да не изпускам нищо съществено от разговорите в епизодите.
 В темата прочитам много любопитна информация . Снимките също са чудесни . Hug

# 39
Здравейте! wavey

Добре дошли на всички момичета!
Сигурна съм, че ще ни е приятно заедно.

Много интересни коментари, прочетох ви с интерес.
Сериалът се гледа много леко и приятно и действието е динамично, което много ми допада.
Има и доста забавни моменти, а диалозите, особено тези между Алихан и Зейнеп са изключително интересни. По много сладък и естествен начин се зараждат чувствата им и те самите не усещат как се променят един друг. Дори външния вид на героите е показателен - Алихан с този висок ръст и дребничката като Малечка-Палечка Зейнеп, която за да го погледне с онези големи очи, извива главата си нагоре. Толкова различни на пръв поглед, а се привличат като магнитчета. А интересното между тях тепърва предстои.

Малко хумор от рускините.

# 40
Здравейте момичета , присъединявам се към вас , защото много ми допадна този сериал - превъзходен актьорски състав , свеж и остроумен сюжет  и разбира се Онур Туна , който не съм гледала , но понеже съм фенка на Неслихан Атагюл и Кадир Доулу знам ,че е техен близък приятел ( даже с Неслихан са играли брат и сестра в сериал ) много харесвам като външен вид .Само да добавя - явно Онур е бил с Беррак по време на Филинта, тя сега е с Биркан Сокоолу , но последно ( ,за което знам) ,е ще имаше връзка със Седа Гювен( Каква е вината на Фатмагюл). Искам да добавя ,че съм гледала красавицата Еда Едже в Мръсната седморка - младежки сериал .Двамата с Кадир Доулу бяха много сладка и химична двойка   , както и споменатите по-напред актьори , но ''Ендер"' не съм гледала досега и не знам нищо за актрисата  .
С нетърпение чакам всяка серия , дано комшийте харесат сериала .Огромни благодарности на Евето и Вили за превода !

# 41
  • По света и в нас.
Много се смях на сравнението с Бихтер и Бехлюл.SmileySmileySmiley

# 42
  • Под звездите

Тук е сериала донесъл му известност:

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/192 … sskom-yazyke.html

# 43
  • София
Аз избягвам да сравнявам сериали и актьори в различни роли, затова и предпочитам да не гледам стари проекти на ГГ на този етап. Няма как да не се повтарят някакви сцени и ситуации при толкова много проекти в ТР. Сценаристите едва ли могат да измислят все нови и нови неща.

# 44
Привет! Hug

Интересен момент....

Сцената със супата... Laughing

Цитат
- Ваш суп.
- Что это?
- Суп.
- Я понял, что суп. Из чего он?
- Из лапшы.
- Не люблю. Ты можешь сделать суп "Минестроле"?
- Что это?
- Из разных овощей.
- Но как я его сделаю?
- Посмотри в интернете.
- Хорошо.
- Возьми и иди посмотри!
- Посмотрю!

Общи условия

Активация на акаунт