Вторият: Това, че нещата между Зейнеп и Алихан се развиват толкова бързо, изобщо не ми навява добри мисли. Все пак става въпрос за Турско дизи. Трябват най-малко 30-40 епизода, а може и повече, за да уточнят главните какво чувстват един към друг. Та... Ако Алихан по някакъв начин, се окаже принуден да се ожени за Йълдъз? Освен това, за жанра пише, че е драма,а аз до момента такава не виждам. Е, тогава драмата ще е пълна. Чудя се и аз, що не вземат да ме поканят да им напиша сценария

Дъгичке, абсолютно съм съгласна с теб по въпроса за приятелката на Алихан. Още докато правех темата и видях снимката и, си помислих: Тия не можаха ли, за тоз симпатяга, да намерят нещо по- свежо, а не тоя крокодил. Образът на Алихан, много ми допада. Умен, прозорлив, трезво мислещ, строг, но чувствителен и отзивчив където трябва и когато трябва. Хуморът и остроумието му, са на ниво. Например репликата му към Зейнеп: " Имам чувството, че слушаш, не за да разбереш какво ти казвам, а за да можеш да отговориш" Актьора изпълнява доста добре ролята си. Играта му с очи, показва всичките му чувства.
Зейнеп направо ме убива, като тръгне да върти оченца, в ситуациите, в които се чувства притисната. Харесвам нейната непокорност, нейната справедливост, смелостта да се противопоставя, дори и на големият шеф и най- вече харесвам бърборенето под носа и.

Йълдъз- За сега не ми се струва толкова безскрупулна. По-скоро, прие вярното решение в подходящия момент. Халит и Ендер, така или иначе щяха да се разведат. И малката прецени, че е по-добре цял живот в охолство, отколкото някакви си сто хиляди лири. Освен това, се амбицира и от отвратителното поведение на приятеля си/не помня името/ и реши да му натрие носа. Все ми се струва, че самата тя, ще си изиграе лоша шега с това си решение.
Халит- Образът му не ми допада. Отношението му към Ендер, това, че винаги е прав и с парите си решава всичко за всички, не ми харесва. Според мен, за него жените нямат никаква стойност. Те са само красиви кукли, без право на мнение.
Ендер- Не я обвинявам, по-скоро я съжалявам. Животът и с Халит изобщо не е бил лек и сега отново е прецакана. И при нея не ми хареса това, че парите са пред всичко останало. Решавайки да се разведе, нито веднъж не я чух да крои планове как ще вземе сина си от Халит, а само как да получи пари.
Зехра- само една дума имам за нея- Болна. Комплесарка, ревнивка, слабохарактерна, алкохоличка, злословница. Или по-точно казано, психично болна.
Постът ми стана много дълъг, но исках да споделя мислите си.