Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 204 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Под звездите
Здравейте момичета. Много сме тези, които сме започнали да гледаме сериала на шега, а сега нямаме търпение за следващите епизоди. Много съм щастлива, че групичката ни се увеличава.
Снощи разсъждавах по въпроса за забранената ябълка, и разбира се си съчиних сценарии. Йълдъз- в ситуацията до момента, защо ще е забранен плод? Млада, красива, свободна. Но... Ако се ожени за Халил, а братът на Ендер / Джанан/, се влюби в нея, то тогава наистина си става забранена ябълка. И от страна на Ендер, и от страна на Халит. Това е първият ми сценарии.
Вторият: Това, че нещата между Зейнеп и Алихан се развиват толкова бързо, изобщо не ми навява добри мисли. Все пак става въпрос за Турско дизи. Трябват най-малко 30-40 епизода, а може и повече, за да уточнят  главните какво чувстват един към друг. Та... Ако Алихан по някакъв начин, се окаже принуден да се ожени за Йълдъз?  Освен това, за жанра пише, че е драма,а аз до момента такава не виждам. Е, тогава драмата ще е пълна. Чудя се и аз, що не вземат да ме поканят да им напиша сценария Joy Joy Joy

Дъгичке, абсолютно съм съгласна с теб по въпроса за приятелката на Алихан. Още докато правех темата и видях снимката и, си помислих: Тия не можаха ли, за тоз симпатяга, да намерят нещо по- свежо, а не тоя крокодил. Образът на Алихан, много ми допада. Умен, прозорлив, трезво мислещ, строг, но чувствителен и отзивчив където трябва и когато трябва. Хуморът и остроумието му, са на ниво. Например репликата му към Зейнеп: " Имам чувството, че слушаш, не за да разбереш какво ти казвам, а за да можеш да отговориш" Актьора изпълнява доста добре ролята си. Играта му с очи, показва всичките му чувства.
Зейнеп направо ме убива, като тръгне да върти оченца, в ситуациите, в които се чувства притисната. Харесвам нейната непокорност, нейната справедливост, смелостта да се противопоставя, дори и на големият шеф  и най- вече харесвам бърборенето под носа и.

Цитат
Дори външния вид на героите е показателен - Алихан с този висок ръст и дребничката като Малечка-Палечка Зейнеп, която за да го погледне с онези големи очи, извива главата си нагоре. Толкова различни на пръв поглед, а се привличат като магнитчета. А интересното между тях тепърва предстои.
Дъга, много точно казано. И сравнението ти с Малечка- Палечка, направо ме уби. А за колажите на рускините, нямам думи  Joy Joy Joy

Йълдъз- За сега не ми се струва толкова безскрупулна.  По-скоро, прие вярното решение в подходящия момент. Халит и Ендер, така или иначе щяха да се разведат. И малката прецени, че е по-добре цял живот в охолство, отколкото някакви си сто хиляди лири. Освен това, се амбицира и от отвратителното поведение на приятеля си/не помня името/ и реши да му натрие носа. Все ми се струва, че самата тя, ще си изиграе лоша шега с това си решение.
Халит- Образът му не ми допада. Отношението му към Ендер, това, че винаги е прав и с парите си решава всичко за всички, не ми харесва. Според мен, за него жените нямат никаква стойност. Те са само красиви кукли, без право на мнение.
Ендер- Не я обвинявам, по-скоро я съжалявам. Животът и с Халит изобщо не е бил лек и сега отново е прецакана. И при нея не ми хареса това, че парите са пред всичко останало. Решавайки да се разведе, нито веднъж не я чух да крои планове как ще вземе сина си от Халит, а само как да получи пари.

Зехра- само една дума имам за нея- Болна. Комплесарка, ревнивка, слабохарактерна, алкохоличка, злословница. Или по-точно казано, психично болна.
Постът ми стана много дълъг, но исках да споделя мислите си.

# 46
 wavey

Гледам го туй момченце и не мога и не мога да се сетя в кой друг сериал преди този съм го гледала.
Мъча се да се сетя и не би.

# 47
Еидин Hug,за сценариите!  thumbsup

wavey

Гледам го туй момченце и не мога и не мога да се сетя в кой друг сериал преди този съм го гледала.
Мъча се да се сетя и не би.

Наде Hug,ако си гледала ''Вътре''(İçerde), с твоя любимец! Wink

Цитат
Чего только на этом столе нет.
- Господин Алихан, добрый день. Не заметила, как Вы подошли. Вы что-то хотели?
- Я говорю, какой у тебя беспорядок на столе.
- Беспорядок?
- Да, беспорядок. Смотри, чего только у тебя здесь нет, даже кактус. Прям как в магазине игрушек.
- А, кактусы, они для этого...Чтобы уменьшить радиацию.
- Хм, понял.
- Советую и вам последовать моему примеру.
- Радиация? Понял😂

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 15:23 от Zlatina3

# 48
Злати, гледах го Вътре, вярно бееееее, играеше момченцето на Кебапчията, тееееенкс Златце. love001

# 49
Ех, че хубава раздумка става.
Много се радвам.

Филипине Hug, драго ми е да те видя сред нас!
Много полезна информация си ни дала.
Аз също харесвам много Кадир и Неслихан. Това, че Онур им е приятел не го знаех. Чувала бях обаче за връзката на Онур със Седа Гювен, много харесвам тази актриса. Даже, ако не се лъжа, май се ожениха, но бракът им не изтрая много. Те си знаят. Онур има красиви сини очи и много изразителен поглед. Много ценя актьори, които с поглед могат да изразяват толкова добре чувствата си. Много ценен талант е това. Тези негови толкова сини очи могат, както да те смразят с хладината си, така й да запалят огън в теб, когато се усмихне и погледне по онзи мил начин...
Еда Едже/ Йърдъз ми е много симпатична. Гледала съм я само в „Статус на връзкта – объркан“  и в някоко игрални филма. Мисля, че има голям потенциал и се радвам че ролята и тук е главна.

Ейдин Hug , много интересен пост.
Напълно съвпада с моите усещания.
Всичките ти сценарии са интересни, може би някой от тях ще се сбъдне. Laughing

Интересен е образа на Ендер. Но някак си незряло е поведението й. Оказа се, че тя не произхожда от богато семейство, но все пак някога е успяла с младостта и красотата си да привлече вниманието на мъж като Халит и впоследствие доста успешно да се впише в светското общество, с което сега ще се бори със зъби и нокти да не се раздели. Очевидно е забравила за миналото си и за квартала, от който сега изпитва такова отвращение. Очевидно е, че връзката им с Халит не се базира на любов и не се отличава с искреност, и имайки предвид студените им и безлични отношения,  жена като нея би трябвало да предположи, че е наближил момента, когато той ще я замени с поредната по-млада, по-красива и по-интересна жена. Както е правил и преди нея. Някак си очаквах жена като нея да се подготви за този момент, а не да позволи да бъде изритана къто мръсно коте през вратата без никакви средства дори за препитание. Поне да си беше хванала някой по-състоятелен любовник, на когото да може да разчита. Този пластичен хирург май е не по-малко меркантилен от нея и се изпари при първата трудност. Сигурно ще се върне в играта, да видим каква роля ще му измислят и дали пак няма да направят тандем с Ендер срещу „враговете“. Постъпката на Ендер беше глупава, но тя е доста хитра жена и със сигурност няма да се предаде и ще участва активно в историята по-нататък, подтиквана и от безскрупулния си брат. Отчаянието и голямата й меркантилност със сигурност ще бъдат двигател на действията й по-нататък.

Много ми е любопитна Йълдъз и ми е интересно как ще развият образа й нататък. Една такава простосърдечна и симпатична е и пълна с живот. Има мозък в главата си, знае какво иска от живота и умее да си поставя граници, за да постигне набелязаната цел. Друг е въпроса дали тази цел е правилната,  и дали ще се почувства удовлетворена, когато я  постигне. Не е безскрупулна и има някакви морални спирачки,  на този етап не мисля, че би навредила на някой умишлено. Йълдъз е смела, целеустремена и  отговорна и май умее да преценява ситуациите по-добре от „светската лъвица“ Ендер. Добре си направи сметката в ситуацията с Халит на чия страна да застане и  кое би й донесло повече дивиденти в бъдеще. А схватката между двете очаквам да е безмилостно жестока.

Алихан много умело и много сладко си играе с невинната Зейнеп като котка с мишка. Ту проявява неочаквано внимание към нея, ту я отхвърля и приземява, ту се извинява и с огромен интерес се наслаждава на всяка нейна реакция. Момичето тъкмо се отпусне и той вземе, че й напомни кой е шефа и поставя граници между тях. Личи си , че това му е много приятно и му доставя истинско удоволствие. Но е и капан за самия него. А тя , милата не престава да мисли за дръзкия си шеф...
Със сигурност на хоризонта на тяхната зараждаща се любов ще се появят облаци и даже бури, ще видим откъде ще дойдат. Може би от Йълдъз...

Не знам какво да мисля за тази „изгнила ябълка“ Зехра. Очевидно открай време е създавала проблеми на татко си, щом веднага щом се издъни, той я заплаши, че пак ще я прати в чужбина. Той се отнася доста сурово към нея, изобщо не приличат на баща и дъщеря и вероятно за това си има причина. Сигурна съм, че големи каши ще забърка. А тя дали си няма някоя тръпка, все пак е младо момиче. Да не би да е хвърлила око на пластичния хирург, нещо не си спомням от началните серии... или ще е някой друг? Пък е и хубавица.

Спирам, че опънах големия чаршаф и кой ще ме чете... hahaha

Приятна вечер, дами!
И дано ни пуснат нещо - фраг, снимки, че да има какво да чепкаме.

# 50
  • Под звездите
Добра вечер, момичета.
Да се насладим на очарователният Онур Туна  в най-известната му роля.

Изнамерих снимка с Неслихан и Кадир и разбира се, бившата му възлюбена Седа Гювен.

# 51
Като сме захванали за личния живот на ГГ и аз да добавя за Севда...
"А у нас радостная новость для фанатов пары ОнСев  
Севда и Али (ее бывший партнер по сериалу "Дай руку, Любовь" и возлюбленный) отписались друг от друга, Али удалил все фото с нашей малышкой. Так что время шипера ОнСев настало"

И един клип от днес..

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 19:39 от Виолета Цветанова_563417

# 52
  • Под звездите
И малко хумор и остроумие:

# 53
Феновете започнаха да правят вече клпчета с новата сериална двойка Зейнеп и Алихан. Two Hearts

Този е със страхотни кадри, а музикалния фон е точно по мой вкус. Една любима моя песен на популярните турски изпълнители  Рафет Ел Роман, Юсуф Гюней и Калъч - „Напук на любовта“.

https://youtu.be/FMzjT6r4hEw

# 54
  • Плевен / София
Здравейте момичета
За тези с които не се познаваме виртуално
Скрит текст:
аз съм Гости
Еidin,Злати благодаря за информацията и линковете за предишните роли на шефчето/Алихан/...Злати знае, че съм скарана с турските имена...но ако до края на сериала ми стане поредния любемец със сигурност ще му запомня името... Joy
Както е казал народа хубавите ябълки все прасетата ги ядат...така, че стискам палци тук това да не бъде така.... Smirk
Излишно е да казвам, че когато ми хареса сериал го гледам и в трите варианта....така, че очаквам с нетърпение превода на прекрасния екип превеждащ сериала....
По принцип не обичам мъже с брада, но за Къванч и него ще направя изключение, защото им прилича...
Тази вече ми е любима...

# 55
Момичета Hug,благодаря ви за инфото,клипчетата и коментарите! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Успях да открия гифчета за сериала ни!Явно Фунда го е харесала!Тя е правила и за други турски дизита! Peace

# 56
  • Плевен / София
Злати, прекрасни гифчета си ни донесла....като съм започнала с любимите ми неща от сериала...любима фраза от трите епизода до сега е " ...денят свършва в 12 през нощта..."
от това нищо не разбрах...

# 57
Добра вечер момичета , снимката на Онур с Несли , Кадир и Седа е от годежа на Кадир и Неслихан .За съжаление тази връзка не продължи дълго /Седа е била омъжена за Керем Джем / .За нея не
знам , но на сватбата на Несли Онур се кефеше максимално и само с каква обич гледаше Несли как куфее
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Те двамата са играли заедно в Живота продължава и явно са близки от тогава . За сериалът наистина се говореше , че ще бъде нещо като Нюансите , но никога не съм си го и помислила .Абсолютно недопустимо .Накарахте ме да се замисля за заглавието .Наистина се чудя какво ще е забранено .И двете двойки са свободни , Ендер и доктора също .Предишното заглавие Златният поднос за сега по приляга на сюжета .Страхотен сериал , дано не го завалят с тъпи пълнежи или пък да го направят прекалено черна драма .Така както е в момента -саркастично-комично и леко трагично много ми допада .Лека нощ и прощавайте за дългия пост

# 58
Добро утро! Hug Hug Hug

Като начало да пусна кафенцето! Wink

Днес е време да пуснат 2-ри фрагман! Party

Приятен ден на всички! bouquet

# 59
Добро утро Nature Sun With Face

Чудесна финална сцена на 3-ти епизод Heart Eyes Много ме развълнува и музиката беше омагьосваща

Общи условия

Активация на акаунт