Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 204 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Хубав ден на всички!
+1 Марсия. Вече съм я гледала 100 пъти  тази сцена : ))))

Много нежен жест от страна на Алихан бей. Всяка дума му е премерена и в десятката.

4 епизод също има сцени, които заслужават да се гледат отново и отново.

Nature SunnyNature SunnyNature Sunny Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip малко слънце ,че тука по нашите ширини днес изчезна и сезонът на лалетата (дали няма да измислят някой сериал с такова име?)

# 61
Признавам, че едва се сдържам да не изгледам следващия епизод с руски суб. , но за сега успявам да се удържа Blush Усещам , че ще се предам обаче...  Yum Тази сцена събуди романтичната ми страна - много беше вълнуващо HeartHeart Eyes

# 62
Привет! Hug

Проверих,но все още не са пуснали 2-ри фрагман! Peace

Марсия Hug BVAR  Hug

Още гифчета от финалната сцена на 3-ти епизод....

# 63
Фрагманааааа....

Yasak Elma 5. Bölüm 2. Tanıtımı

https://youtu.be/Jyzu1DJGfFw

# 64
Привет момичета HugДокато се наканя да пиша вие сте изписали света GrinningЧудна тема се е получила,благодаря на eidin bouquet,както и на всички останали за мненията и снимките-всичко това е много ценно за мен HugЗлати ,точно исках да сложа фрагмана но си ме изпреварила,започна се с драмата около нашата двойка.Синеокия красавец на всичко е съгласен,готов е да направи така както иска Зейнеб.Милите ,сега ще се започне с погледите,неволните докосвания и страданията че не могат да бъдат заедно ThinkingЗа другата двойка бих искала да кажа няколко думи.Йълдъз в желанието си да си намери подходящия богат съпруг май ще се влюби в Халит,но няма да и е лесно срещу жена като Ендер.Халит,от своя страна до сега го показаха като пресметлив мъж,който печели жената която иска,жени се за нея и след това ,също когато реши се развежда с нея без да и остави каквото и да е богатство,но в лицето на малката палавница Йълдъз  май ще си намери майстора-струва ми се че и той ще се влюби в нея PeaceЗа сега проявява интерес към нея,опита се да бъдат заедно,но след като тя не  допусна по-близки отношения между тях той се отдръпна,но не виждам да се е отказал от нея,пази я,наблюдава я.Да видим Crossing Arms Малко ме претиснява факта,как ли ще реагира Алихан ,когато разбере че Йълдъз има интерес към Халит,и в същото време че е сестра на Зейнеб newsm78 

# 65
Ками Hug

Репликите на руския ез.! Peace Горкият Алихан-както кажеш,както искаш,така и ще бъде! Peace

Цитат
Перевод :

- По-моему, нам встречаться неправильно.
- Все-таки мы вместе работаем, это неэтично.То есть это мое рабочее место.
- Как скажешь. Как захочешь, так и будет.
Если скажешь "не будем встречаться", то не будем.
- Не будем встречаться.

----------------------------------------

Още един руски превод! Peace
Цитат
2 фрагмент 5 серии 🔥🔥🔥
- По-моему неправильно что мы встречаемся. Мы работаем вместе это не этично. Там моя работа.
- Как ты пожелаешь . Будет как ты захочешь. Если не хочешь вне работы встречаться, то не будем.
- Не будем

Как и намигна.... Wink

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 14:43 от Zlatina3

# 66
Здравейте.
Докато се прибера в тая горещина и фрага пристигнал преди мен.
Таман започнаха да се сближават и се задава мъка, мъкааааа на хоризонта. Confused
SET
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456239364%2Fcb4fd4c … l_wall_-158229374

# 67
Хич ме няма с руския, но според Google  преводач , проблема е , че работят заедно. Наистина ли?! Ах ,Зейнеп ... Сакън! Trollface

# 68
Хич ме няма с руския, но според Google  преводач , проблема е , че работят заедно. Наистина ли?! Ах ,Зейнеп ... Сакън! Trollface
Да.
Специално за теб.
З-Според мен не е правилно да се виждаме. Работим заедно, неетично е. Това е работното ми място.
А-Както кажеш. Както искаш, така и ще бъде.  Ако кажеш да не се срещаме, то тогава няма.
З-Няма да се срещаме.

# 69
Neidjal, благодаря много ! Flowers RoseFlowers Rose
Така го разбрах и аз , но на нея ѝ се чудя. Несериозно извинение си намери Wink Как ще устои на тези очи Heart Eyes

# 70
Ух, горките колко трябва да са етични , ако са нарекли сериала забранен плод заради това ,че работят заедно ще умра от смях ! Все пак не е никакъв грях , но явно малката сладурана ще го поизпоти красавеца .Все си мисля ,че нещо от миналото им свързано със семействата може да се появи , все пак нищо не се знае за тях , особено за момичетата .
Харесвам ''сценария'' на Ками за влюбването на Йълдъз и Халит , но Алихан какво да му пука - все пак сестра му е била омъжена за Халит преди сигурно 15 години ...

# 71

Phillipine  Hugнямах предвид сестра му на Алихан,тя така или иначе е *прочетен вестник* за Халит,по-скоро това че Йълдъз се е ориентирала към богат мъж,Зейнеб и тя (все пак Алихан също е богат).Да не би някак грешно да разтълкува всичко това Алихан знам ли newsm78 Малко объркано обясних но,с една дума да не се съмни нашия хубавец в чувствата на Зейнеб-отстрани погледнато две сестри се занимават с двама успели и богати мъже,но кой знае какво са намислили сценаристите за драмата,и дано не е твоето предположение за това че работят на едно място-аз ако съм,напускам веднага Heart Eyes

# 72
Цитат
Наде Hug Heart Eyes,добре сте вие в Сев.България! Wink Питаш ли нас на морето,всеки ден мъгла! ooooh!

Който иска да види фрагмана с руски превод....
2 фраг 5 серии перевод
https://vk.com/public148881622?z=video-148881622_456240024%2F07c … l_wall_-148881622

# 73
  • Плевен / София
Цитат
Наде Hug Heart Eyes,добре сте вие в Сев.България! Wink Питаш ли нас на морето,всеки ден мъгла! ooooh!

2 фраг 5 серии перевод
https://vk.com/public148881622?z=video-148881622_456240024%2F07c … l_wall_-148881622

страхотен фраг....Зейнеп има скрупули да се среща с Алихан...ето ви препратка към Крисчън и Анастейша....Тя не искаше стаж във фирмата му, защото не могат да се срещат....и не искаше да се меси в кариерата и....

# 74
Цитат

Скрит текст:
2 фраг 5 серии перевод

На мен и с-вото ми ни е мечта Злате Simple Smile да живеем на морето, обожаваме гооооо дори и да вали, да гърми и да е мъгливо.
SET
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456239367%2Fb8f8d43 … l_wall_-158229374

Общи условия

Активация на акаунт