Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 033
  • 742
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Здравейте,

фрагът определено ми харесва. Peace Алихан е с небрежна външност (по-точно облекло и коса) т.е. започват да ни показват и другата му страна.

# 76
Онур Туна / Турецкий актер

https://youtu.be/dUFJ9KB5ayQ

YASAK ELMA 5. BÖLÜM KAMERA ARKASI

https://youtu.be/QtTey_FeEkA

# 77

Phillipine  Hugнямах предвид сестра му на Алихан,тя така или иначе е *прочетен вестник* за Халит,по-скоро това че Йълдъз се е ориентирала към богат мъж,Зейнеб и тя (все пак Алихан също е богат).Да не би някак грешно да разтълкува всичко това Алихан знам ли newsm78 Малко объркано обясних но,с една дума да не се съмни нашия хубавец в чувствата на Зейнеб-отстрани погледнато две сестри се занимават с двама успели и богати мъже,но кой знае какво са намислили сценаристите за драмата,и дано не е твоето предположение за това че работят на едно място-аз ако съм,напускам веднага Heart Eyes

Ками , да сега разбирам -Алихан може да си помисли ,че са златотърсачки .Едва ли ,че са колеги би бил повод за заглавието .Кой знае какво ще излезе .Сериалът ни заплени точно защото е интересен , сигурно са измислили нещо интересно авторите Sunglasses
Приятна вечер момичета Heart

# 78
  • Варна
Hug  Злати

Hug момичета

Това е много съмнителен фраг - Алихан бей да се примири с това решение и да остави и на Зейнеб да реши?!?
Rolling Eyes  (йок артък / yok artık) не ми се вярва.

Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 79
Сигурно Алихан бей скоропостижно ще я уволни

# 80
  • Плевен / София
JoyJoyJoyJoy и аз това си помислих...но не исках да викам дявола.......Обикновено той е свикнал да взема решенията....не да ги приема ....

# 81
  • Под звездите

Не вярвам да я уволни. Според мен има уловка в думите:
"Ако не искаш да се виждаме извън работата"
Намигването на АЛИХАН много ми хареса

И това бърборене на Зейнеп...

И този момент е много силен:

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 23:09 от eidin

# 82
Добро утро! Hug Hug Hug

Щастлив ден,въпреки петък 13-ти! Wink bouquet

# 83
Новите снимки за 5-ти епизод!

Yasak Elma 5. Bölüm Galerisi

Озетът от сайта на Фокс Тв....
Скрит текст:
5. Bölüm Özeti

Halit’in Yıldız’ı kafede Ender’in elinden kurtarması Ender’in tüm intikam oklarını Yıldız’a çevirmesine neden olur. Yıldız Ender’in yaptıklarını kendi lehine çevirmeye çalışırken, karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmek zorunda kalacaktır.
Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Zeynep bir karar vermek zorundadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmayacaktır...

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
Превод.....
Цитат
💥ОЗЕТ К 5 СЕРИИ💥

🔹Инцидент в кафе, когда Халит помог Йылдыз, станет причиной еще большей злости Эндер и она направит жесточайшие стрелы мести в адрес Йылдыз.
Пока Йылдыз будет пытаться обратить в свою пользу все старания Эндер отомстить ей, перед ней предстанет новый противник.
🔸Зейнеп и Алихан больше не будут скрывать своих чувств друг к другу. Зейнеп должна будет принять решение. Либо она даст жизнь своим чувствам, либо страх этой любви не даст ей сделать шаг навстречу.

# 84
Добро утро, момичета! wavey wavey wavey

Злати  Hug, благодаря за снимките и озета. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
На всички останали момичета благодаря за интересните коментари, снимки, гифчета, клипове и всичко споделено.

Много интересен епизод ни предстои, личи си.
Вчера бях дълго време навън и изпуснах фрага, който толкова дълго чакахме, но ви четох от телефона.
Изобщо не му се връзвайте на Алихан. Нямало да се виждат извън работата, ама друг път. Сякаш би могъл да издържи. Всичко е провокация към сладката Зейнеп, да й провери реакцията. Той нали й каза:“Ти не мислиш върху това какво ти казвам, а как да ми отговориш“. Цитирам по памет. Така си е, не е лесна хапка Алихан, но и Зейно винаги намира как да му отговори, а на него така му харесва...  Каза й също, че каквото и да говори, това което му е нужно, той го вижда в очите й.
Към всичките хубави качества на шефа се прибавя и умението ме да свири на пиано, какво да кажа. А как й намигна докато свиреше, сигурно въздуха й спря, милата...

Ще видим какво отмъщение е измислила отчаяната Ендер и как ще си изиграе картите този път напористата Йълдъз. И кой ли ще е новият й противник. Да не е братчето, както тук вече беше предположено...

Много ми харесва, че Зейнеп и Алихан ще сложат картите на масата след целувката и няма да крият вече чувствата си. Това ще е крачка напред. Искам по-скоро да се заплетат нещата, тоест Алихан да разбере, че Йълдъз е сестра на Зейнеп. Да видим дали ще се довери на личните си впечатления за нея, или ще изпадне в съмнения, че и тя е златотърсачка.  Абе нямам търпение вече.

Хубав ден, момичета! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 85
Добро утро , момичета ! HugFlowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Аз съм с една серия назад, но все си мисля , че Зейнеп няма да даде и капчица повод Алихан да я мисли за златотърсачка. Доколкото виждам от снимкте в действието ще се включи сестрата на Алихан и може тя да им мъти водата . Винаги обичала Халит и не била с него за парите- това от първия пост. Евентуално да се настърви нещо срещу Йелдъз и да настройва Алихан срещу нея, пък Зейнеп ще я защитава и от там и драмите между двамата красиви влюбени.  Като нищо грозноватата му приятелка да се намеси и тя, пък може и бебе да се появи на хоризонта- нали загатнаха , че поддържат сексуални отношения.  В такава насока са моите предположения. По-трудно ми е да гадая за развитието на отношенията между Йелдъз и Халит бей. Със сигурност обаче проблеми ще им създават Ендер и Зехра. От друга страна Йелдъз иска да натрие носа на предишния си приятел, та може и с него да има заигравка за напред.
 Зехра ми се стори , че има мераци към доктора и сигурно съвсем ще изтрещи като разбере за връзката му с бившата ѝ мащеха. Smile

Това са моите предполагаеми 'сценарии', но със сигурност сценаристите са по-опитни в изплитането и завързването на драматични истории и са ни приготвили изненадващо развитие и обрати в отношенията между героите Hug

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 11:06 от Marsia_K

# 86

Дъга HugМарсия Hug

Вчера бяха пуснали снимка на Туан Туналъ(Мете) и Шевал Сам(Ендер)......Може това да е тактиката на Ендер! Peace

# 87
Цитат
Вчера бяха пуснали снимка на Туан Туналъ(Мете) и Шевал Сам(Ендер)......Може това да е тактиката на Ендер!
Злати Hug, има някаква логика в това да се заиграят още малко с Мете. Всъщност, нашата Йълдъз все още страда от отношението му. Вижте какво нещо са чувствата и как лияят на мисленето на човек. Зейнеп говореше на сестраси, че той не е за нея, че за него тя е играчка, че няма намерение да се ожени за нея и нищо няма да й предложи, но тя беше сляпа, докато не й го каза той самия в прав текст. Докато към Халит подходи съвсем различно, добре обмисли стратегията си и тя засега проработи доста добре. надявам се добре да заплетат нещата и да ни е интересно.

Марсия  Hug, това клише с бебето от необичана жена дано не ни го предлагат и тук. Изобщо няма да ми хареса. Дано измислят нещо по-оригинално за нашите влюбени.
А нашата Ендер, ако е умна да престане да тича след Халит, защото той е загубена кауза и не виждам вариант да се върне при него. Да вземе да си потърси някой друг, докато трае ефекта от подобренията, които си е направила докато е била с него, че скоро ще изпусне влака. Joy

Дано не се повтарям, но това е постерът в Кан на нашия сериал.

# 88
Привет, дами wavey

Благодаря за темата bouquet и за превода на сериите bouquet

Благодаря и за всички коментари, които са изчерпателни и прекрасни, за всичко споделено в темата bouquet Hug

Алихан е умопомрачителен Heart Eyes

С това закачливо намигане иска да каже "е, това съм аз, мога да бъда и готин, не съм този задръстеняк, за който ме мислиш" hahaha

Двете сестри са толкова различни! Йълдъз целенасочено се е устремила към висшето общество, а Зейнеп неусетно се влюби...

Мисля, че и двете ще имат различна съдба.
Йълдъз ще се ожени за Халит, но е прекалено млада и любовта и се полага, ще се влюби и ще стане поредната съпруга на Халит, която ще завърши в квартала, от който произлиза.
Зейнеп първо ще мине през ада , преди да стане съпруга на Алихан в края на сериала.

Актрисата, която играе Ендер,прави страхотна роля, всички са добри Peace

Само Халит не ми харесва, малко ми е безличен за ролята на БОС, но може би така е търсен ефекта, че жените го искат само заради парите...  Thinking

Коя е забранената ябълка? Все още нямам отговор на този въпрос Rolling Eyes

Нямам търпение да гледам 5 серия Grinning

Хубав ден Hug

# 89
Здравейте и от мен,

Знаете ли дали има превод на 4 епизод? Изгледах го със руски субтитри, ама не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт