фрагът определено ми харесва.
Алихан е с небрежна външност (по-точно облекло и коса) т.е. започват да ни показват и другата му страна.
нямах предвид сестра му на Алихан,тя така или иначе е *прочетен вестник* за Халит,по-скоро това че Йълдъз се е ориентирала към богат мъж,Зейнеб и тя (все пак Алихан също е богат).Да не би някак грешно да разтълкува всичко това Алихан знам ли
Малко объркано обясних но,с една дума да не се съмни нашия хубавец в чувствата на Зейнеб-отстрани погледнато две сестри се занимават с двама успели и богати мъже,но кой знае какво са намислили сценаристите за драмата,и дано не е твоето предположение за това че работят на едно място-аз ако съм,напускам веднага 

и аз това си помислих...но не исках да викам дявола.......Обикновено той е свикнал да взема решенията....не да ги приема ....

, благодаря за снимките и озета.

, има някаква логика в това да се заиграят още малко с Мете. Всъщност, нашата Йълдъз все още страда от отношението му. Вижте какво нещо са чувствата и как лияят на мисленето на човек. Зейнеп говореше на сестраси, че той не е за нея, че за него тя е играчка, че няма намерение да се ожени за нея и нищо няма да й предложи, но тя беше сляпа, докато не й го каза той самия в прав текст. Докато към Халит подходи съвсем различно, добре обмисли стратегията си и тя засега проработи доста добре. надявам се добре да заплетат нещата и да ни е интересно.
, това клише с бебето от необичана жена дано не ни го предлагат и тук. Изобщо няма да ми хареса. Дано измислят нещо по-оригинално за нашите влюбени.

и за превода на сериите