Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Валенти  Hug

Има засега на руски.
Най-нетърпеливите от нас си задоволиха любопитството отчасти.
Но си чакаме бг превода.

https://vk.com/video?z=video-129812063_456240362%2Fpl_cat_updates

Лили   Hug радвам се да те видя сред нас!
Наистина умопомрачителен Алихан си ни довела.   Я да го повторя...

# 91
Лили Hug wavey Валенти Hug wavey

Цитат
Наистина умопомрачителен Алихан си ни довела.   Я да го повторя..
Дъга Hug,потрети го,тъй като аз го пуснах в поста си от сутринта,а Лили,го е повторила! Wink

Валенти,,можеш да проверяваш  за бг.превода тук! Peace
https://vk.com/topic-113691288_37641924

# 92
  • София
Рускините пишат, че снимката е от днешния сет. Явно ще се срещат извън работа, съдейки по облеклото на Алихан. Wink

добавям: Опааа, ето какво ни очаква!

добавям линк към снимките от предстоящата серия.
https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/galeri

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 18:37 от missence

# 93
  • Под звездите
Привет,момичета.

Чудя се тази снимка от къде е?

Дали е от офиса на Халил? Йълдъз дали се е върнала на работа?

Оооо. Ще стане напечено.

И все пак, стъпка напред ще има

[/cente]

Много ми е интересно, каква ще е съдбата на Йълдъз. За Зейнеп, горе-долу съм наясно, но развитието на образа на Йълдъз за мен е пълна загадка. Когато прочетох резюмето, си помислих, че новият противник на Йълдъз ще е Зерин/ втората жена- голям харем, голямо чудо  #Crazy/. След това, като видях снимките на Ендер и Мете, си мисля, че той ще е новият противник. Няма ли да идва по-бързо вторник/заради превода/

Чудя се дали са ги избирали с конкурс за красиви очи newsm78

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 20:12 от eidin

# 94
  • Под звездите
Вот такое вот состояние было у большинства фанатов при просмотре этого момента в фрагменте

Просто не можах да се удържа. Страхотно е.

# 95
Момичета страхотни сте! Много харесах филма и за това разпитвам така.

# 96
Здравейте! По препоръка на Надето пуснах сериала и бях поразена на първо място от сините очи на Алихан. След това от сценария и прекрасния сюжет. Изгледах първите три епизода с българския превод (за което и аз благодаря на неуморните преводачи) на един дъх и чакам четвъртия да бъде преведен, но и аз, както някой беше написал едва се удържам да не погледна с руските субтитри.
За мен, както за повечето от вас най - сладки и интересни са ми Алихан и Зейнеп. Колкото и клиширано да е, защото вече в доста сериали го гледахме, строгият шеф, който неусетно се влюбва в мило и скромно момиче и постепенно пропуква желязната броня и показва една съвсем друга страна, никога няма да ми омръзне този сюжет и това си е, винаги е страшно интересно да виждаш, как постепенно това става. Дано само не им създадат сценаристите някои страшни драми, защото са уникално готини.
Не по - малко интересна е и Йълдъз, според мен обаче, тя въобще не е ни най - малко влюбена в Халит, при нея всичко е такава стратегия, която я води поне за сега до успешен път де, но да видим.

# 97
Добро утро! Hug

Нева Hug,добре дошла! wavey
Скрит текст:
За по-кратко аз съм Злати! Wink

Приятен ден,момичета! bouquet

# 98
Привет! Hug

Който очаква БГ превода на 4-ти еп.! Peace Благодаря на екипа! bouquet bouquet

Забранената ябълка - еп.4 Бг.суб.

https://youtu.be/mHXL4vNv_NI

Цитат
🆕От оф аккаунта сериала🍎💥❤
Подпись: Зейнеп, оставшаяся между выбором: пойти на поводу своих чувств или прислушаться к разуму?

Перевод Руфина Салахова

ZEYAl 🍎Yasak Elma🍏-нов клип

https://youtu.be/e0OiyGr7ZTo

# 99
Привет Hug
Благодаря на екипа за превода на 4 епизод newsm51

Злати bouquet  благодаря за линка Hug

# 100
Злати, страшно много ме зарадвахте с 4 епизод. Безкрайни благодарности на всички преводачи - супер са. Heart

# 101
Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomМного благодаря за превода! Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

# 102
# 103
Здравейте! По препоръка на Надето пуснах сериала и бях поразена на първо място от сините очи на Алихан. След това от сценария и прекрасния сюжет. Изгледах първите три епизода с българския превод (за което и аз благодаря на неуморните преводачи) на един дъх и чакам четвъртия да бъде преведен, но и аз, както някой беше написал едва се удържам да не погледна с руските субтитри.
За мен, както за повечето от вас най - сладки и интересни са ми Алихан и Зейнеп. Колкото и клиширано да е, защото вече в доста сериали го гледахме, строгият шеф, който неусетно се влюбва в мило и скромно момиче и постепенно пропуква желязната броня и показва една съвсем друга страна, никога няма да ми омръзне този сюжет и това си е, винаги е страшно интересно да виждаш, как постепенно това става. Дано само не им създадат сценаристите някои страшни драми, защото са уникално готини.
Не по - малко интересна е и Йълдъз, според мен обаче, тя въобще не е ни най - малко влюбена в Халит, при нея всичко е такава стратегия, която я води поне за сега до успешен път де, но да видим.

Здравейте.
Браво, радвам се, че сериала който ти препоръчах ти харесва.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт