Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Момичета , понеже всички сме вече фенове на прекрасните актьори с красиви очи от сериала .
Искам да видите един клип от веселата и неповторима  сватба на моите любимци Неслихан Атагюл и Кадир Доулу  .
Някъде по средата на клипа кой виждате ,че се радва на щурите младоженци , а  (от около 2:40 до около 3:40) ?

И един клип от Мръсната седморка с прекрасната Еда Едже и Кадир

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 22:41 от Phillipine

# 106
  • Под звездите
Добро неделно утро.

# 107
Добро късно утро! Hug

нова снимка от Онур...

Скрит текст:
Новое от Онурчика 😍❤
«В первый раз когда я встал по ту сторону камеры, я понял, что эта работа требует высокой точности. Эрхан Макар, был тем человеком, который увидел мое удивление, на протяжении 8 лет я всегда был в его объективе. В каких только ситуациях и состояниях я не был запечатлен его камерой. Я представал перед ним каждый раз другим человеком. И всегда когда камера говорила "снято", я подходил к нему и спрашивал: "ну что? Получилось?" Мы делаем одну командную работу и это прекрасно.
100 человек собираются в одном месте и целыми днями беспрестанно работают, стоят за камерой, для того чтобы выпустить достойный продукт и быть счастливыми. У каждого из нас есть свои жизни, но также мы являемся безумцами, которые отдали свое сердце своему делу.»

Еидин Hug,интересен колаж! bouquet

Приятна неделя на всички! bouquet

# 108
От официалния акаунт на канала....

Подпис:''Нека се срещнем утре в 20ч. на канал FOX, за да видим какви изненади е подготвил Алихан за Зейнеп! Two Hearts

Подпис:''"Ендер и Джанер започват своята работата "

# 109
Благодаря на екипа за превода:rose:
Утре в 8 наше време ли е следващата серия?

# 110
Добро утро!
Днес няма ранобудни, затова кафето е от мен!

# 111
Добър ден от мен HugМарсиа ,благодаря за кафенцето HugДнес е нашият ден момичета,да видим довечера какво е намислил синеокия шеф Heart EyesС тези красоти ви желая успешен ден!

# 112
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Марсиа Hug,благодаря за кафенцето Hug

Ками Hug

Цитат
Утре в 8 наше време ли е следващата серия?
Валенти Hug,в 20ч. започва озета и по-късно новия епизод! Peace

Днес е нашия ден! Party Party Party

Да си припомним края на епизода....а продължението до вечера! Wink Laughing

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 113
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Днес сме на кино....какво ни очаква...

# 114
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря за споделеното! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Благодарности и на екипа за превода на епизода.! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Голямо удоволствие е да се гледа на родния език.

На руски го преглеждам набързо само за да си задоволя любопитството. Но дребните детайли в поведението на героите забелязвам едва в бг превода. Ето например сега видях нещо, което много ми хареса. В началото на епизода след разправията в колата и изяснението, че въпросният Емир не е гадже на Зейнеп, а неин приятел от детството, както и култовия момент с кърпичката в джоба на Алихан и проверката дали не се вълнува, се случва нещо, което много ми хареса. Когато Зейнеп влиза в колата, Алихан нарочно вади още повече кърпичката от джоба си. И разбира се, не пропусна да провери реакцията й...

Милата Зейнеп, колко се притесняваше когато Емир я прегърна и вдигна от земята на сбогуване пред автобуса. Как се оглеждаше дали е видял Алихан и каква е реакцията му...

Нашият голям хитрец. На сбогуване в колата първо дори не прие извиненията на момичето и й се накара как не си избирала правилно приятелите, а после й се любуваше ей с този поглед докато си отключваше вратата. Изгоря, шефе, изгоря... Ама ще дойде времеи на теб да ти гледаме сеира, ще се обърне палачинката и тези уплашени очи на Зейнеп ще се въртят в друга посока...

Все ми е на мисъл Халит. Не одобрявам поведението  и отношението му към жените, по принцип не харесвам такъв тип мъже, които имат консуматорско отношение към жените, но в същото време не ми е антипатичен героя, напротив, доста ми е интересен. И смятам, че няма да го развият клиширано, а напротив, някак ще ни изненадат. Не знам точно как. Може би ще се влюби истински за първи път в живота си и това ще го промени изцяло. Досега е избирал жените на друг принцип и изборът му не имал нищо общо с чувствата и емоциите.
Може би Йълдъз ще е неговото наказание и разплата за цинизма и консуматорското отношение към жените, което е проявявал в досегашния си живот. За него те са били вещи, които използва известно време и като му омръзнат, ги сменя с други. Добре че поне е добър баща на децата си, макар че със Зехра определено се е провалил като родител.

За Йълдъз не знам какво да предполагам. Не мога да повярвам, че младо и красиво момиче като нея ще се влюби в мъж на възрастта на Халит, колкото и внимателен да е към нея. Вероятно точно когато постигне целта си и стане част от живота му, тя ще се влюби в някой друг и ще настъпи нейната драма.

Не мога да предположа и какви ще са следващите стъпки на Ендер, пълна загадка ми е тя. Ясно е , че целта й са единствено парите , но как ще ги постигне, нямам идея. Все още не разбирам и как можа да постъпи толкова наивно, въпреки че е постигнала доста досега и е извървяла доста дълъг път. От крайния квартал е успяла да се омъжи за богаташ, да стане част от светското общество и да живее живот, за какъвто очевидно винаги е мечтала. И може би от всичките жени на Халит, тя е останала с него най-дълго време. Кой й е виновен, че се смяташе за много хитра и обиграна и я хванаха, че си има любовник.
Вместо да се ядосва на Йълдъз, която прави същото като нея преди години, по-добре да признае собствените си грешки и да си даде сметка, че сама си е виновна и да си намери нова мишена. Не виждам начин да си върне Халит, макар че знае ли човек. Със сигурност не е толкова глупава Ендер и в един момент може да извади от торбата някоя тайна на Халит, с която да го принуди да й отвори отново вратите на дома си.

Надявам се довечера да гледаме заедно онлайн.
Аз вече нямам търпение.

Пожелавам ви прекрасен ден и успешна седмица! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 115
  • Дубай
Здравейте Hug Hug Hug
Благодаря на всички за хубавите постове,снимки и гифчета!
Страхотни сте  Heart Eyes
Ще гледам довечера да съм на линия, да видим отношенията между Алихан и Зейнеп какато ще се развият.

# 116
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!
Позволете да се присъединя към чудесната ви компания. Знаем се комай с всички тук от други сериали.
По препоръка на гости загледах ЗЯ и аз, изгледала съм чинно всичко дотук и ми харесва сериалът засега.

Попрочетох последните две страници и знаете ли какво пък ми направи на мен впечатление? Как перфекционистът Алихан погледна избродираната кърпичка от обратната страна и видя стърчащите във всички посоки конци. Перфекционистката му душа сигурно се сгърчи, но доброто възпитание, слава богу, му попречи да коментира това, макар че според мен едва се въздържа.

И да кажа, че двойката Алихан и Зейнеб страшно ми допада. Ако ме бяха питали мен никога нямаше да се сетя да събера точно тези двамата, обаче се е получила невероятна комбинация, възхитена съм от таланта на хората, които правят каста.
И Еда Едже е възхитителна в тази роля. Перфектна Лолита, макар и да не е чак толкова малка на години, като истинската. Хем жена отвсякъде, хем детска невинност и чистота в погледа и сладката усмивка. Просто нямам търпение да видя всичко, което ще измисли за този уж врял и кипял мъж. Че ще го върти на шиш, то е ясно. Любопитно ми е колко изобретателна ще бъде. 

# 117
  • Плевен / София
Здравейте, момичета!
Позволете да се присъединя към чудесната ви компания. Знаем се комай с всички тук от други сериали.
По препоръка на гости загледах ЗЯ и аз, изгледала съм чинно всичко дотук и ми харесва сериалът засега.

Попрочетох последните две страници и знаете ли какво пък ми направи на мен впечатление? Как перфекционистът Алихан погледна избродираната кърпичка от обратната страна и видя стърчащите във всички посоки конци. Перфекционистката му душа сигурно се сгърчи, но доброто възпитание, слава богу, му попречи да коментира това, макар че според мен едва се въздържа.

И да кажа, че двойката Алихан и Зейнеб страшно ми допада. Ако ме бяха питали мен никога нямаше да се сетя да събера точно тези двамата, обаче се е получила невероятна комбинация, възхитена съм от таланта на хората, които правят каста.
И Еда Едже е възхитителна в тази роля. Перфектна Лолита, макар и да не е чак толкова малка на години, като истинската. Хем жена отвсякъде, хем детска невинност и чистота в погледа и сладката усмивка. Просто нямам търпение да видя всичко, което ще измисли за този уж врял и кипял мъж. Че ще го върти на шиш, то е ясно. Любопитно ми е колко изобретателна ще бъде. 
Светле, Heart радвам се, че сериала ти е харесал...а за Зейнеп и аз очаквам с нетърпение какво ще направи....Все пак рано или късно всеки си намира майстора SmirkJoy

# 118
Здравейте, момичета!
Вмъквам се в темата да добавя още една версия в дискусията за заглавието и кой ще се окаже "забранената ябълка".

Серията снощи беше супер. Сега се чудя коя е забранената ябълка - Йълдъз или Зейнеп? Wink
И аз същото се чудя, newsm78 но надявам се по-късно да разберем.[/quote]

И на мен ми е интересна трактовката на заглавието "Забранената ябълка".
Повече подхожда на голямата сестра - Йълдъз, но ще видим.

Накарахте ме да се замисля за заглавието. Наистина се чудя какво ще е забранено. И двете двойки са свободни, Ендер и доктора също.
Дали пък няма в един момент забранената ябълка да се окаже Онур, за Йълдъз.  Laughing
Не изключвам Йълдъз да изпита лека ревност и завист, като види как "застреляната" й сестра се сдоби с млад, богат и красив кандидат, без да си мръдне пръста и без да е мечтала за това. А тя какво ли не изтърпя, за да хване такъв. Изтърва един, сега най-много да кацне като законна на Халит на семейната трапеза, та ще цъфне и върже покрай трите му деца и особено Зехра.  Grinning
Добавям тази версия малко нашега, като се надявам сценаристите да не вбият клин между двете сестри, макар и временно. Но най-малкото красивата Йълдъз ще бъде впечатлена от красавеца Алихан. А и очаквам номерца от героинята на Еда Едже, може би под влияние на ролята й в "İlişki Durumu: Karışık" (Статус на връзката: объркан"). Оттам и самата красавица не ми е най-симпатична, признавам си.  Simple Smile

Прегледах по диагонал 4-те серии на "Забранената ябълка", водена от любопитство към Онур Туна и Севда Ергинджи. И двамата съм ги гледала откъслечно. Нея първо в "Карагюл", където не я отличавах много от бюлюка млади актьори. Но ми хареса много с изпълнението си и пламналите си очи в "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır) - поглеждала съм го по препоръка оттук-оттам.
Онур Туна ми е познат от първия му сериал "Животът продължава" (Hayat devam ediyor), където си партнира с Ясемин Ален. По това време двамата имат краткотрайна връзка (срещала съм изявления на Ясемин А. по въпроса). "Гледала" е силно казано, защото тогава сериалът не се превеждаше, но съм прослушвала с мишката 1-ви сезон покрай тогавашния ми интерес към продуцента и режисьор на първите серии ("Боютфилм", М. Кърмъзъгюл).
Шевал Сам (Ендер) гледах последно в "Бодрумска приказка" в положителна роля. Тук прави далеч по-противоречив образ. И колкото и да се стараят да я позагрозят с тия опънати коси, не успяват.  Laughing
Лека седмица на всички!

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 16:28 от Tania M.

# 119
 wavey

За мен забранените ябълки са двете любови на двете сестри, едната в шефа си, другата в мъж на възраст, който може да и е баща.

Общи условия

Активация на акаунт