Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Е, той и Халит е бил шеф на Ендер (както Алихан на Зейнеб), та и нейното е било "забранена ябълка", което не й е попречило да го поразведе. Та ако "шеф и секретарка" е "забранена ябълка", бая народ е изял такива. Grinning

# 121
  • Плевен / София
Е, той и Халит е бил шеф на Ендер (както Алихан на Зейнеб), та и нейното е било "забранена ябълка", което не й е попречило да го поразведе. Та ако "шеф и секретарка" е "забранена ябълка", бая народ е изял такива. Grinning
Hands Plus1
С тази разлика, че Алихан е свободен мъж...а Халит е бил женен, когато се появява Ендер....

# 122
Скрит текст:
Hands Plus1
С тази разлика, че Алихан е свободен мъж...а Халит е бил женен, когато се появява Ендер ...
Халит е женен, и когато се появява Йълдъз. И май само това е "забранената" част от нейната ябълка. А че можел да й е баща или дори дядо, за "нормите" на комшиите едва ли е проблем, особено по на юг.

А Алихан не може да се отърве от "роднинство" с Халит. Представяте ли си Халит и Алихан баджанаци? Надявам се да не се стигне дотам. Grinning

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 16:27 от Tania M.

# 123
  • Плевен / София
А Алихан не може да се отърве от "роднинство" с Халит. Представяте ли си Халит и Алихан баджанаци? Надявам се да не се стигне дотам. Grinning
Ужас...макар, че той си каза, че ако Халит се ожени ще бъде за по- млада и красива от Ендер...

# 124
Привет! Hug Hug Hug

Добре дошли на новите попълнения! wavey wavey С някои сме се засичали с др.-не! Wink  
Скрит текст:
За по-кратко аз съм Злати! Peace

Гости HugИве HugНаде Hug
Цитат
....както и култовия момент с кърпичката в джоба на Алихан и проверката дали не се вълнува, се случва нещо, което много ми хареса. Когато Зейнеп влиза в колата, Алихан нарочно вади още повече кърпичката от джоба си. И разбира се, не пропусна да провери реакцията й...
Дъга Hug,а аз го забелязах още на онлайна! Wink Най-много следя двамата в разговорите им! Laughing

Лека загрявка..... Wink

Приятен следобед! Hug

# 125
Охооо Heart Eyes
Къде гледате онлайн? Имам желание да гледам и аз епизода премиерно Wink

# 126
  • София
Здравейте,

Охооо Heart Eyes
Къде гледате онлайн? Имам желание да гледам и аз епизода премиерно Wink
Има линкове за гледане в първия пост.

Аз още не съм гледала преведената серия. Благодаря на екипа! bouquet Ще гледам довечера да съм на линия. Peace

# 127
missence, благодаря! Flowers Hibiscus
Чела съм първия пост няколко пъти, но от толкова красота в него, точно на линковете не съм обърнала внимание Wink

# 128
  • София
missence, благодаря! Flowers Hibiscus
Чела съм първия пост няколко пъти, но от толкова красота в него, точно на линковете не съм обърнала внимание Wink
eidin, в рамките на 24 часа, го допълни и разкраси. Peace

# 129
Май само аз не го харесвам този сериал  Laughing

# 130
Май само аз не го харесвам този сериал.  Laughing
Хе-хе, само този ли?  Laughing
За всякакви ябълки и ягодки се намират мераклии. Grinning

# 131
Промо снимка към предстоящия епизод.
 Heart Eyes Heart Eyes

SET
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456239403%2F4ede44b … l_wall_-158229374

# 132
Наде Hug,тъкмо видях новата снимка и си я пуснала! Wink

Тери Hug Laughing

Цитат
“Ты счастлива с человеком ,который стоит напротив тебя?“

# 133
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!
 А тя какво ли не изтърпя, за да хване такъв. Изтърва един, сега най-много да кацне като законна на Халит на семейната трапеза, та ще цъфне и върже покрай трите му деца и особено Зехра.  Grinning

Лека седмица на всички! [/left]

Танче, какъв кандидат е изпуснала, аз май не съм гледала толкова внимателно, колкото си мислех. Laughing

Гости, аз имах предвид, че Йълдъз ще го върти на шиш Халит, щото Зейнеб ми изглежда невинна и наивна, за разлика от Йълдъз, която си е лисичка. Ама знае ли човек..
Онур Туна съм го гледала малко в сериал, който се казваше Сълзите на Истанбул или нещо подобно. Сега ми се вижда по-хубав, десетина години по-късно.
Шеввал Сам я харесах много в Бодрумска приказка. Отиваше й положителната роля, но и тук не е зле.

# 134
  • София
Терко, може да не е твоят тип сериал, а може и да не ти е точното време за такъв. Понякога гледам сериал или чета книга и не ми харесват. След време попадам на същите и вече прочетът е друг, макар че рядко се случва. Много често не ме ли грабне в началото, просто не е за мен. Аз така не гледах огромна част от харесваните сериали. При мен има и друго- трябва да ми хареса каст, сценарий и т.н. Понякога играят актьори, които харесвам, но точно във въпросните проекти не ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт