Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Хаштаг на епизода: #zorkarar (трудно решение)

Alihan yaptıklarıyla Zeynep’i bir karar vermeye zorlayacak... Yorumlarınızı
Алихан ще застави Зейнеб да вземе решение.

Скрит текст:
Здравейте, момичета!
 А тя какво ли не изтърпя, за да хване такъв. Изтърва един, сега най-много да кацне като законна на Халит на семейната трапеза, та ще цъфне и върже покрай трите му деца и особено Зехра.  Grinning
Танче, какъв кандидат е изпуснала, аз май не съм гледала толкова внимателно, колкото си мислех. Laughing
Светълчо, първия и по-младия (не му помня името), дето я нарече "селянка" и после цъфна с нова "годеница", точно когато Йълдъз се канеше да напуска. Та това я и амбицира да остане и да нацели Халит. И аз имам пропуски, но май така беше ...

Засега май само аз подозирам, че Йълдъз може да завиди на Зейнеб за Алихан и от "забранена ябълка" да стане "ябълката на раздора". Grinning Щото Йълдъзчето го раздава малко "Хитрата сврака - с двата крака. Laughing

# 136
Хаштаг на епизода: #zorkarar

Скрит текст:
Алихан ще застави Зейнеб да вземе решение.
Alihan yaptıklarıyla Zeynep’i bir karar vermeye zorlayacak... Yorumlarınızı

Скрит текст:
Здравейте, момичета!
 А тя какво ли не изтърпя, за да хване такъв. Изтърва един, сега най-много да кацне като законна на Халит на семейната трапеза, та ще цъфне и върже покрай трите му деца и особено Зехра.  Grinning
Танче, какъв кандидат е изпуснала, аз май не съм гледала толкова внимателно, колкото си мислех. Laughing
Светълчо, първия и по-младия (не му помня името), дето я нарече "селянка" и после цъфна с нова "годеница", точно когато Йълдъз се канеше да напуска. Та това я и амбицира да остане и да нацели Халит. И аз имам пропуски, но май така беше ...

Засега май само аз подозирам, че Йълдъз може да завиди на Зейнеб за Алихан и от "забранена ябълка" да стане "ябълката на раздора". Grinning Щото Йълдъзчето го раздава малко "Хитрата сврака - с двата крака. Laughing
Дано не стане така, Praynig нооооо очичките й на Йълдъз са очички на хиена. Confused
Хаштага какво значи, трудно решение ли? newsm78

# 137
Цитат
Светълчо, първия и по-младия (не му помня името), дето я нарече "селянка" и после цъфна с нова "годеница", точно когато Йълдъз се канеше да напуска. Та това я и амбицира да остане и да нацели Халит. И аз имам пропуски, но май така беше ..
Таня Hug,това беше Мете(Туан Туналъ)! Peace

Хаштагът за епизода-#zorkarar

ПП Докато отговарям,Таня е редактирала поста и е вмъкнала хаштага,така че се повтаряме! Wink

# 138
Хаштага какво значи, трудно решение ли? newsm78
Да, написах го по-горе. И текстът към снимката е: "Алихан ще застави Зейнеб да вземе решение".
Зор не, ами зор!  Grinning

Злати, тя Светълчо питаше кой "кандидат" e изпуснала Йълдъз.
Светълчо, от Мете на Халит скокна Йълдъз.  Grinning

Няма нищо, че се повтаряме. Редактирам, т.е. допълвам, когато постът ми е последен, за да не пускам последователни постове.
---
П.П. За "трудното решение". Тя Зейнеб с нейните скрупули да не се назландисва много, че ако не Лала, Йълдъз ще се приготви за скок. Де е Халит, де е Алихан.  Laughing
Между другото, покрай образа на Халит май повечето тук не харесват и Талат Булут (Халит). Последно го гледах в партньорство с Вахиде Перчин в "Преселението" (Göç Zamanı) - един набързо свален сериал с безумен финал (за отмъщение сценаристите избиха всички главни герои до един).  ooooh!

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 18:40 от Tania M.

# 139

Цитат
Между другото, покрай образа на Халит май повечето тук не харесват и Талат Булут (Халит). Последно го гледах в партньорство с Вахиде Перчин в "Преселението" (Göç Zamanı) - един набързо свален сериал с безумен финал (за отмъщение сценаристите избиха всички главни герои до един).  ooooh!
Аз съм ги гледала в първият им сериал на двамата актьори-''Да върнеш времето назад''(''Annem'')! Peace

# 140
  • Под звездите
Здравейте дами.
Кандидати за онлайн гледане има ли?

А някой, който би могъл да хвърля светлина върху случващото се, има ли?
Слагам линкове за онлайн гледане.

# 141

https://vk.com/yasak_elma_rus?w=wall-148881622_39420
https://vk.com/dizimaniaat?w=wall-158229374_15977
А аз да добавя  онлайн превода в руските група...
Приятно гледане!

# 142
  • Плевен / София
Здравейте дами.
Кандидати за онлайн гледане има ли?

А някой, който би могъл да хвърля светлина върху случващото се, има ли?
Слагам линкове за онлайн гледане.

Разбира се...Може да не разбирам езика, но и на картинки ми е интересно да гледам Зейнем и Алихан...

# 143
Еидин Hug,благодаря за линковете! Peace

Вече съм готова за онлайн гледане! Party

...напомнят ни за новия епизод...

от Еда...

..и Онур...

-----------------------

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 20:07 от Zlatina3

# 144
Онур Туна съм го гледала малко в сериал, който се казваше "Сълзите на Истанбул" или нещо подобно. Сега ми се вижда по-хубав, десетина години по-късно.
Светълчо, не виждам подобно заглавие сред 4-те сериала във филмографията му. "Животът продължава" (2011-12),  "Филинта" (2014-15),  "Cesur yurek" (2016)  и  "Ябълката".  
Да не е бил някой друг двуметров дънгалак със сини лампи вместо очи? Grinning Или го  е раздавал някъде статист в студентските/манекенските си години? Grinning
Приятно гледане на гледащите онлайн. Аз направо с руския превод.

П.П. Като гледам Онур Туна с каскета в поста на Злати, се сещам, че в "Животът продължава" ми навяваше някакви далечни асоциации с княз Мишкин от "Идиот". Joy

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 20:39 от Tania M.

# 145
Здравейте, дружки! wavey

Добре дошли при нас на новите момичета!

Класирах се и аз преди да почне новата серия.
За мен ще е предимно гледане на картинки, защото турския не ми е силен,
но дано рускините да ни дадат някоя подсказка.
Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 146
Пуснах и аз да гледам ,но до сега нищо ново.
Приятно гледане !

# 147
Озетът продължава! Peace

Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 148
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Танче, верно, че имаше и такъв Мете. Бляла съм, значи. Laughing
И е вярно също, че съм се пообъркАла с Онур Туна. Оказа се Гьокхан Тепе. smile3538
А бе гОла вОда съм. Laughing Отивам да се срамувам.

# 149
  • Плевен / София
Танче, верно, че имаше и такъв Мете. Бляла съм, значи. Laughing
И е вярно също, че съм се пообъркАла с Онур Туна. Оказа се Гьокхан Тепе. smile3538
А бе гОла вОда съм. Laughing Отивам да се срамувам.
Светле, споко и аз не помня имена...добре, че е Злати JoyJoyJoy
Озета свърши ....чакам началото на новата серия....

Общи условия

Активация на акаунт