Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Под звездите

И една изненада, рано сутринта.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 08:12 от eidin

# 481
  • По света и в нас.
Добро утро. Kissing
Изненадата е супер,Благодарско на екипа.Flowers Hibiscus
Не ми се търси сега защото не помня къде го гледах ,но имаше и кадри на Зайнеп на кон в имението,но в серията не ги дадоха.

# 482
Добро късно утро! Wink Hug

Еидин Hug,чудесна изненада си ни донесла! newsm10

Благодаря на екипа! bouquet bouquet bouquet bouquet

Цитат
Не ми се търси сега защото не помня къде го гледах ,но имаше и кадри на Зайнеп на кон в имението,но в серията не ги дадоха.
Биби Hug,аз бях пуснала снимки в темата,които видях при рускините! Peace

Joy Joy Joy

Цитат
🍎🆕
Любимый продюсер Арзу Эгмир поделилась юморостической фотографией , где она вместе с главным героем полюбившегося нам сериала "Запретный Плод", который транслируется на канале Фокс.Тв. - с Онуром Туна.
#ЗапретныйПлод #YasakElma

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 483
  • On the sea
Добро закъсняло утро!

eidin, страхотно видео, само не разбрах какво и каза Алихан. Песента и текста към нея също много ми харесаха Purple Heart. Аз вече изгледах 5-та серия, но за 6-та не откривам бг превод. Със сигурност го има на руски, но толкова  го мразя този език, че не мога да опиша, предпочитам си на нашия. Май вече ще се налага да чакам.

# 484
Благодаря на екипа за превода!
Страхотни сте!

# 485
Добро утро! Nature Sun With Face

ПП: Редактирам се, че се изложих  Blush

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 12:35 от Marsia_K

# 486
  • Плевен / София

И една изненада, рано сутринта.

Супер...нямам търпение да се прибера, за да гледам...
Благодаря на екипа за превода...HeartHeartHeart
вече мога и да кажа спокойно...
Здравейте момичета
Прекрасни клипове, снимки и колажи...но то от хубави ГГ стават и хубави неща....

# 487
Гостенка, благодаря ти! Преглеждах темата сутринта от телефона и някак съм пропуснала епизода в поста на eidin. Scream
Зареждам се веднага да го изгледам Simple Smile
Благодаря отново на екипа , който превежда сериала и прави субтитрите! Чудесни сте! Flowers Bouquet

# 488
Благодаря за превода ! Hug Hug Hug Hug

Започвам на БГ ,нищо че половината на руски мина .......при мене време бооооллллл..... Joy

Що ли още ме траят у дОмЪ ?!?!?! newsm78 newsm78

# 489
  • Плевен / София
Благодаря за превода ! Hug Hug Hug Hug

Започвам на БГ ,нищо че половината на руски мина .......при мене време бооооллллл..... Joy

Що ли още ме траят у дОмЪ ?!?!?! newsm78 newsm78
  не ме дразни, че съм в офиса до 19 часа...как ще изтрая не знам...

# 490
  • Плевен / София
Гостенка, благодаря ти! Преглеждах темата сутринта от телефона и някак съм пропуснала епизода в поста на eidin. Scream
Зареждам се веднага да го изгледам Simple Smile
Благодаря отново на екипа , който превежда сериала и прави субтитрите! Чудесни сте! Flowers Bouquet
от телефона, когато гледам и аз не виждам всички постове...Може за по кратко да ми казваш Гости

# 491
  • On the sea
Благодаря, че ме светнахте за 6-ти епизод, че е готов превода. И аз благодаря на преводачките, а сега веднага започвам да гледам, че 5-ти свърши доста вълнуващо.

# 492
Привет! Hug

И аз ще мятам епизода за 3-ти път-вече с БГ превод! Laughing

Ех,Алихан - с това пипане на косата.... Laughing

Приятен следобед! Hug

# 493
Банално поведение и "стил на работа " са измислили СЦ за Ендер и Джанер ,но  това с бременната съпруга на "приятеля " на Йълдъз пред Халит .......ще премълча.

Йълдъз и тя е на "старт" по лъжондрене .... да видим как ще  финишиа с тези мераци .....може и да се препъне ...Жалко за добрата ѝ сестричка .

Компенсирам с изразителните и цвета очи на героите .......... "Между другото, сигурно си разбрала защо харесвам кафявите очи " Joy Joy Joy Божеее,що за искреност ooooh! ooooh! Joy Joy

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 15:24 от sofia26

# 494
  • Под звездите
Добро закъсняло утро!

eidin, страхотно видео, само не разбрах какво и каза Алихан. Песента и текста към нея също много ми харесаха Purple Heart. Аз вече изгледах 5-та серия, но за 6-та не откривам бг превод. Със сигурност го има на руски, но толкова  го мразя този език, че не мога да опиша, предпочитам си на нашия. Май вече ще се налага да чакам.

Искам да направя едно уточнение. Аз нямам никакво участие в превода, буквичките и видеото. Дело е на Нели от "Любими сериали с превод" В никакъв случай не искам да си приписвам чужди заслуги. Моята заслуга е, че просто споделих клипа в темата. И с риск да стана банална, пак ще го споделя. Това е моят момент, момента, който гледах хиляди пъти и още толкова ще изгледам. Учудващо е как без думи, само с погледи и жестове могат да се кажат толкова неща, могат да се изразят толкова чувства, могат да накарат зрителя да настръхне и да иска този момент да няма край. Не знам за другите, но при мен е така. Не ми се сърдете, че пак ще споделя клипа. И със сигурност и още няколко пъти ще го споделям.

Общи условия

Активация на акаунт