Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 100
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • По света и в нас.
Имаме втори фрагмент и Лал си отмъщава на Зайнеп.Йълдъз както и предполагахме се измъква суха.
https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma

# 511
Биби Hug,благодаря за фрага! bouquet

Явно Зейно и Алихан са заедно и Лал ще се появи....

Ето и в ЮТуб ....

Yasak Elma 7. Bölüm 2. Tanıtım

https://youtu.be/7x0S_ob3h7E

# 512
Благодаря за фрага момичета HugКакто някой от вас предположи,Зейнеб се е засегнала доста ,явно от думите които и каза Лял,и си тръгна. Видяхме реакцията на Алихан бей,сега ще трябва май доста да се постарае за да си върне Зейнеб

# 513
  • Под звездите
eidin аз ти благодарих, да. Темата за сериали с преводи,  да съм честна не знам къде изобщо се намира Rolling Eyes, само съм забелязала,че и в youtube, че се изписва. Това, че споделяш такива моменти заслужава благодарности, все пак си си направила труда.

Извинявай, помислих, че ми приписваш заслугите по създаването на клипа.
 А, що се отнася до групата " Любими сериали с превод". пускам ти линк.

Не правя агитация, но ако се присъединиш към групата, няма да съжаляваш. Ще можеш да гледаш най-новите и хубави сериали и филми с бг. превод. Така, че действай.

А сега за Йълдъз. Много от вас, вече са настроени отрицателно към нея. Аз все още не съм.
Според мен, тя не е лошо момиче. Дори обратното, бих могла да кажа, че е добро момиче, объркано от чувствата и желанията си. Не виждам нищо лошо в това да мечтаеш, за един по-добър живот и бъдеще. Тя всъщност, не излъга Халит. Наистина не знаеше за грозните намерения на Ендер, когато прие предложението за работа. Научавайки, отказа. Предложението прие, по-скоро, като отговор на непристойното и отвратително поведение, на онова безмозъчно и безхарактерно влечуго, Мете. Изпълнена с гняв и обида, реши да покаже на Мете, че и тя може да се движи сред елита. В Халит тя вижда джентълмена с дълбокия джоб, който може да сбъдне мечтите и, човека, който я закриля, цени, уважава и обича. И според мен, Йълдъз не търси само материалните изгоди, но държи и на морала. Много лесно можеше да стане любовница  на Халит и материално щеше да е добре. Но къде остава, моралната страна на въпроса? Затова е и неудържимото и желание за брак. За да получи и нужното уважение. Да не забравяме, че не прие и предложението На Мете, да посетят дома му, също така и реакцията и при предложението на Ендер. Тоест, морал не и липсва. Освен това, тя наистина харесва Халит. Думите към приятелката и: :"Харесвам г-н Халит от самото начало, друго не можеше и да бъде" Да, не го обича, но все пак го харесва и цени, като човек. Друга положителна черта. Загрижеността за сестра и, и нейната неподправена радост от първото влюбване на Зейнеп. Беше, като малко детенце, на което са направили скъп подарък. И непоправимата мечтателка, дори си помисли и за двойна сватба. За мен такъв човек не може да бъде лош и покварен дълбоко в душата си. Това, което не ми хареса, е евтиния номер с ревността. Наистина беше много глупаво от нейна страна, и според мен това ще е началото на краят и.
За съжаление обаче, ще пострада и сестра и Зейнеп, най-милият, най-чистият и невинен персонаж до момента. И за сега спирам.

# 514
Излезе и озета за 7-ми еп.

Скрит текст:
7. Bölüm Özeti

Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir...

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Превод на фрагмана....
Цитат
Й: Ты же всегда рядом со мной, да?
З: Конечно, я буду рядом.
Й: Я всегда буду рядом с тобой. Никогда не забывай об этом, Зейно.
З: Ты ничего не сказал по поводу Йылдыз.
А: Она отличается от тебя.
З: И мы с тобой тоже очень разные.
А: Да, ты как радуга
З: А ты черный цвет . Единственный цвет, которого нет в ней.

# 515
  • Под звездите
Еха, фрага много ми хареса. Каква надежда има само в очите на Йълдъз.

# 516
  • По света и в нас.
Дали само  обвиненията на Ендер ще са тест за любовта на Алихан и Зайнеп,аз си мисля че и изцепките на Лал също.
Значи за това видяхме Халит да излиза от ресторанта с друга мацка,щом е разбрал,че не може да е с Йълдъз.

# 517

Цитат
ОЗЕТ К 7 СЕРИИ💥💥💥

Эндер попытается сделать все, чтобы уничтожить Йылдыз и Зейнеп. Когда игры Эндер коснутся пары Алихана и Зейнеп, то это станет определенным испытанием для их отношений. Халит признает тот факт, что они не смогут быть с Йылдыз вместе и принимает решение продолжать жить дальше. Данное решение Халита разрушит все мечты Йылдыз. Либо она продолжит добиваться своей цели и идти по намеченному пути, или откажется от всего.

Перевод сделан специально для : https://vk.com/yasak_elma_rus

2 фраг к 7 серии русские субтитры
https://vk.com/public148881622?z=video-148881622_456240225%2Fa99 … l_wall_-148881622

# 518
 wavey

Още фотки от епизода.
Добре, че създалата се кофти ситуация няма да се отрази Party на влюбените, а дъртия коцкар Sick веднага с младо яре. Stop

# 519
  • Под звездите
Ето го и фрага с бг. субки

И озета на български.

Ендер се опитва да направи всичко, за да унищожи Йълдъз и Зейнеп.  Когато игрите на Ендер,  докоснат двойката Алихан и Зейнеп , то това определено ще стане изпитание за тяхната връзка. Халит ще приема факта, че не могат да бъдат заедно с Йълдъз и ще вземе решение да продължи живота си. Това решение на Халит ще разруши всичките надежди на Йълдъз.  Или ще продължи към постигане на целта си и да върви по начертания  път, или ще се откаже от всичко.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 16:18 от eidin

# 520
Момичета, блгодаря за фрага и озета!

Ейдин, за превода на български! Flowers Rose

Втората порция снимки е вече съвсем друго нещо.

Естествено , че Алихан няма да се върже на Ендер така лесно, макар че случката вероятно ще има последствия за двамата влюбени. Срещата с каката все пак е факт.
Хубавото е, че двете сестрички не са се скрали след станалото. Обещават си да се подкрепят, независимо от всичко.
Алихан очевидно е ядосан не на Зейнеп, а на нахалната Лял, която кой знае как е обидила Зейнеп. Тази, ако се прехапе, ще се отрови. Зараждат се и нови вражески коалиции.

Страхотна метафора.

“Ти си каго дъгата.
А ти се черният цвят.
Единственият, който го няма в нея.“

Повтарям тази фотка, защото много ми хареса.

# 521
Момичета, чудесни сте- коментари, снимки, видео и т.н. HugFlowers HibiscusHands Plus1
Иска ми се да коментирам, но нямам време.

# 522
Много хубави снимки, преведен фрагмент и резюме.
Тъй, Йълдъзчето на кръстопът. Да видим коя Йълдъз ще надделее - доброто момиче или интригантката. Ще й направи услуга чичко-паричко, Халит.
Опит за ррогноза: според мен следващият лапнишаран на Йълдъз ще е Хакан. Grinning
Във всеки случай Алихан бързо й взе мярката: "Тя не е като теб".

Зейнеб де го видя това черно зад сините очи на Алихан, черногледката ни тя. Grinning

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 19:09 от Tania M.

# 523
Много сте бързи и точни, благодаря ви момичета.KissSparkling HeartFlowers Green Apple

Фотките, фрага и озета в общи линии ни подсказват динамична и интересна серия за понеделник.

Много красива двойка са Зейнеп и Алихан, а тук са страхотни:

Дъга и на мен ми харесва метафората, ще си я съхраня в архива.

Приятна вечер на всички пишещи и минаващи в темата: :Flowers AppleFlowers AppleFlowers Apple

# 524
Еидин Hug,благодаря за бг.преводите на фрагмана и озета! bouquet

Номерът на Ендер няма да мине пред Алихан!За това после ще отиде при Лал в бутика и ще и каже за Зейнеп,според новите снимки! Peace А после ще развали срещата на ЗейАл! Peace

Цитат
Според мен следващият лапнишаран на Йълдъз ще е Хакан. Grinning
Таня Hug,интересно предположение! Wink

Общи условия

Активация на акаунт