Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 093
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро! Hug Hug Hug

Еидин Hug,благодаря за клипа направен от Еванджелин и превода на песента от Рени! bouquet bouquet bouquet
Гледам сериалите с превод,които правят в групата! Peace

Слънчев и усмихнат ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 541
  • София
Здравейте,

благодаря за преводите, за снимките, за информацията, за мненията. bouquet

Задава се поредната интересна серия.

Аз пак да се върна на думите на Лал. Тя го познава сравнително добре и според мен Алихан има много да се променя. На Зейнеб ще ѝ предстоят и не толкова приятни моменти.

# 542

нов клип от днес....

https://youtu.be/NB-pvRTnfmA

# 543
Сериала изглежда интересен. Нямам търпение да го пуснат в българския ефир Simple Smile

# 544
  • София
Аз нещо не харесвам сериалите, които пускат в БГ ефира с дублаж. Първо пускат сериали с висок рейтинг в неподходящ часови пояс, отделно дублажите в последно време не са на ниво по мое мнение. Няма да отварям дума за нарязването на сериите. Едва ли не ги прекъсват на средата на изречението.

# 545
Привет Скъпи момичета,  разрещете да се присъединя към групата ви. Аз съм фен на филма и бих желала да си общувам с вас. с уважение! Приятен ден.

# 546
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Метафората с дъгата  много поетична, и на мен ми хареса. Но само в частта за Зейнеб. Не мога да асоциирам засега Алихан с черното, по никъв начин.
И за мен Йълдъз свали нивото с "приятеля" и "бременната". При това почти без нужда. И жалко за интригата, защото играта между нея и Халит ми беше интересна. Изумително е за е мен колко честно и чисто съумяват да гледат очите й и колко невинна и детска е усмивката й, при всичките недотам чисти и невинни помисли и планове в главата й.
Според мен няма да приключи скоро интригата между тях, защото има още хляб в нея, а и добре си партнират артистите.

# 547
Здравейте!

Следя сериалчето с интерес. Не мога да се сетя кога и в коя тема за първи път разбрах за него, но бяха излезли първите три серии. Изгледах ги наведнъж и оттогава следя това, което излиза. Благодаря за всичко, което споделяте покрай проекта. /Ако не се лъжа в темата за сериала Пълнолуние мернах снимки и коментари/.

От главните герои не познавам никого. Първоначално любопитството ми беше предизвикано от името на режисьорката. Бих определила сериалчето като леко, но не лековато, свежо и със съвременна тематика.

Много харесвам крехката само на вид Зейно. Алихан също е интересен, тепърва ще показва какъв човек е и как любовта ще го промени.
Но харесвам и Халит. Също ми е много интересен. Според мен постъпва така с жените /сменя ги, какво да прави един мъж, богат и известен като него, да потъне в траур ли след поредната лъжкиня, освен да излезе на втората вечер с друга жена//, защото както сам каза пред Йълдъз - търси половинка, която да не е с него заради облагите....Иска да се чувства свободен, а  не да мисли за женските капани, хитрини...Може би някой ще каже  - втората му жена го обича много, готова е да му прости другият брак с Ендер и т.н. Но това достатъчно ли е? Все пак и той трябва да я обича. Може би любовта не е била взаимна. Според мен той все още търси тази чиста любов. Затова вярвам, че линията Йълдъз-Халит ще продължи, но голямата сестра ще претърпи определени неволи, докато осъзнае, че тя харесва Халит и е влюбена в него, независимо от мисълта, с която тръгна "на лов за богати". Халит също я хареса и повярва в нейната невинност, но се почувства отново излъган. Този филм го е гледал вече многократно, затова няма лесно да прости на Йълдъз, но няма и да се откаже напълно от нея. Защото на любовта не може да се заповяда...Пътищата им ще се пресекат отново.
Ендер няма да я коментирам, тя е ясна.
Лал , както каза приятелят на Алихан, лесно няма да се даде. Тя е наясно, че той не я обича, много преди да срещне Зейнеб, но надеждата умира последна, а сега ще има и причина да му отмъщава.

Едно от нещата, което много ми харесва е музиката, прекрасна е. Режисьорската работа също ми допада. Пожелавам успех на сериала!

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 15:47 от Mydream

# 548
Аз нещо не харесвам сериалите, които пускат в БГ ефира с дублаж. Първо пускат сериали с висок рейтинг в неподходящ часови пояс, отделно дублажите в последно време не са на ниво по мое мнение. Няма да отварям дума за нарязването на сериите. Едва ли не ги прекъсват на средата на изречението.

Разбирам за какво говориш, но аз само гледайки го по телевизията забелязвам, че мога да се загледам в определен сериал. Преди време гледах Аманда О и може би това е единствения сериал, който съм гледала по интернет от първия до последния епизод (то не че бяха много)

# 549
Добре дошли на новите момичета! Hug Hug Hug Hug Hug

Цитат
/Ако не се лъжа в темата за сериала Пълнолуние мернах снимки и коментари/.
Mydream Hug ,да там коментирахме кой какво гледа!Оказа се че най ни харесва ЗЯ! Laughing Еидин Hug(която прави и темите на Пълнолуние) се съгласи да направи и тази тема,за което сме и много благодарни! bouquet bouquet

Погледнах филмографията на режисьорката Неслихан Й.!Вчера имаше много снимки от РД ! Peace Била е помощник режисьор на известни сериали-''1001 нощ'',''Малки жени'',ВВ!На ''Карадайъ''(пише 2 режисьор),които съм гледала! Peace
Режисьорка е била на ''Пътят на Емир'' и на ''Yıldızlar Şahidim'' с Йозге Гюрел и Берк Джанкат! Peace
http://www.sinematurk.com/kisi/43471-neslihan-yesilyurt/
Скрит текст:

Видео с моментите на ЗейАл в 6-ти еп. с руски субт.! Peace
🍎ZeyAl ~ ЗейАл [6]🍎
https://vk.com/public148881622?z=video-148881622_456240243%2Ff0a … l_wall_-148881622

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 18:34 от Zlatina3

# 550
Даааааааа, натрупала е опит в не малко продукции! Благодаря за информацията, не знаех за повечето проекти от отбелязаните. Моята среща с нея е от времето на Карадайъ, а след това продължи и в реала покрай хората от екипа, с които останаха приятели.
Харесвам нейната жизнерадост.Режисьорът има изключително значение, не само за продуктът, който виждаме после на екрана, но и за атмосферата на сета.
Благодаря за топлото посрещане и още веднъж за всичко споделено! bouquet А първият пост на темата е оформен много хубаво! bouquet

# 551
  • София
Скрит текст:

Разбирам за какво говориш, но аз само гледайки го по телевизията забелязвам, че мога да се загледам в определен сериал. Преди време гледах Аманда О и може би това е единствения сериал, който съм гледала по интернет от първия до последния епизод (то не че бяха много)
Тогава ти пожелавам да го гледаш и по ТВ. Мисля, че трябва да са излъчени определен брой епизоди, за да могат да го продадат.

# 552
Тогава ти пожелавам да го гледаш и по ТВ. Мисля, че трябва да са излъчени определен брой епизоди, за да могат да го продадат.

Благодаря

# 553
Добър вечер, момичета

Добре дошли на новите попълнения и дано на всички ни е приятно и интересно в темата.
Благодаря за споделените фотоси и мнения.

В очакване на новия епизод, още веднъж да си припомним приятните моменти от изненадата на Алихан за Зейнеп и един нов клип от мен за приятна съботна вечер.
Дано да ви хареса.

# 554
Кате Hug,чудесен клип си направила! newsm10 Отново песен на Мабел Матиз си използвала! Wink Гледах няколко негови клипа,след песента в ЗЯ! Peace

нова от официалната страница-Ендер се среща с Лила...

Цитат
Подпись: Чего хочет добиться Эндер, вовлекая Лилу в свои игры?

Общи условия

Активация на акаунт