Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Привет, дружки! doh

Момичета, благодаря за всичко интересно, което сте споделили!

Добре дошли при нас на Пенка Тодорова  Hug и Mydream Hug!

Кате Hug, отново си ни зарадвала с прекрасен клип.
Благодаря!

За метафората с дъгата , може би не трябва по презумция да асоцираме споменаването на черното като цвят с нещо негативно. Може би Зейнеп просто има предвид огромната разлика между нея и Алихан. Всички онези неща, които тя смята, че ги разделят. Вероятно трудно си представя мъж от съвсем друг свят да присъства в живота й. Някак си любовта им и връзката им все още й се струва нереална и трудно осъществима. И е права, няма да им е лесно. Ще минат през противопоставяне, отхвърляне, съмнения и ще изпитат силата на чувствата си. Колкото и разноцветна да е дъгата, в нея не присъстват всички цветове. Цветът на Алихан все още не е сред цветовете на нейната лична дъга. Черен го асоцирам с недостижим, невъзможен, труден. Такъв, какъвто все още тя го чувства.

Приятна вечер!

# 556
# 557
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Щастлива неделя на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 558
  • Под звездите
Добро късно утро, на всички романтички.
Както винаги Дъгичка и Злати, умора нямат. Благодаря ви момичета.
Всички сте прекрасни. bouquet bouquet bouquet
Добре дошли  Hug Hug Hug на новите момичета. Ние тук сме гостоприемен екип и приемаме всички с отворени обятия.

Neidjal, по отношение на китките. Предполагам са изпратени от Алихан, като извинение за случката с Лал.

Мишенце, според мен, имаш право по отношение на Лал. И на мен ми направиха впечатление думите и" А, тя знае ли. колко си побъркан"/цитирам по памет/. Нещо тъмно ще има в характера му, за което, може би по-късно ще разберем. И определено на Зейнеп, никак няма да и е лесно. Освен това и съмненията, които тя изказа пред Йълдъз, ме навеждат на мисълта, че тъмни облаци на хоризонта ще има.
Спомням си в 'Кара севда" много от репликите в предходните епизоди, разкриваха какво ще се случи по-нататък.

Mydream, и аз не мисля, че толкова лесно ще приключат отношенията, между Халит и Йълдъз. И ако трябва да съм честна, многооо, ама многоо ми е любопитно, какво развитие ще има сериала в тази посока. Мисля, мисля и нищо не ми ражда главата. И все повече започвам да си мисля, че "Забранената ябълка" няма да е Зейнеп, а Йълдъз. Много по млада е от него, ще има проблеми с децата си, разумът му казва, че една евентуална връзка е без бъдеще, но на влюбеното сърце, не може да се заповяда. Така, че Халит много скоро ще се откаже от взетото решение. А и малката, няма да се даде толкова лесно. Ще направи невъзможното, възможно, за да постигне мечтите си. Що се отнася до Халит, за мен образът му е малко недоизяснен на този етап. За отношението му към Ендер,  смятам, че тя самата е виновна. Но какво е станало с другите му съпруги, нищо не ни показаха, за да мога да си направя съответните изводи. Халит е героят, за който най често променям мнението си.  Дали е добър или лош? Дали само към Ендер има такова отношение? С една дума, в главата ми е каша по този въпрос.

За сега, толкова. По-късно, искам да споделя още някои неща.

# 559

Здравейте и по обяд,
Вече ми е невъзможно да не минавам по няколко пъти дневно през темата. Толкова разнообразни и хубави неща се споделят.
Злати, Фунда както винаги е оригинална с фотките. Красота и любов влага в гифчетата и колажите. Знаем и сме се възхищавали на хрумванията и и за други сериали.

Остава един ден до срещата със Забранената ябълка. Нещото което ми харесва в този сериал е, че действията на всички герой се развиват динамично и не са пълнеж към ГГ. Дори фризьорката има своето място във филма. И /с риск да се повторя/ не случайно се загатна с цветовете на дъгата. Колкото са различни цветовете и, толкова са различни и допълващи се персонажите в сериала. И още нещо, поне до сега няма разтягане и мудност в сценария.

Приятен ден и до по-късно:

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 17:06 от Екатерина Павлова

# 560
Привет! Hug Hug Hug

Ейдин Hug newsm10 bouquet

Цитат
Злати, Фунда както винаги е оригинална с фотките. Красота и любов влага в гифчетата и колажите. Знаем и сме се възхищавали на хрумванията и и за други сериали.
Кате Hug,знаем,как да не знаем,не се забравят лесно! Wink Аз го отбелязах напред в темата,когато открих и започнах да пускам нейни гифчета! Peace

Може би сте забелязали,направи ми впечатление,че Севда и Онур са левичари! Simple Smile

Приятен следобед! Hug Hug Hug

# 561
Здравейте и хубава неделя или колкото остава от нея!  Hug

Може и да сте прави, че отношенията между Халит и Йълдъз имат бъдеще. Аз някак набързо ги "приключих" - може би заради нездравата основа, на която ги постави Йълдъз.
И да, търсен e контрастът между тия "честни сини очи" (Светълчо) и селските номера на героинята. Grinning
Все пак още имам надежда да приведе манталитета си в хармония с невинното излъчване.

Има още да видим от Халит. Мен по ме смущава различното отношение към трите му деца, които е строил на масата. Постоянна неприязън към едното, почти безразличие към другото, неизменна симпатия към третото (естествено сина). Но за позитивното му излъчване допринася и чарът на Т. Булут. Ако се поразкърши и Халит така, ще види тя Йълдъз. LaughingЯбълката е натоварена с доста символи (включително и с този на "забранения плод от дървото на познанието", освен с "греховната съблазън"). Затова не мисля, че заглавието следва да се асоциира с Йълдъз, и изобщо само с едната сестра или пък даже и с двете. Има мегдан за разни тълкувания ... според кой как гледа.

Черният цвят на Алихан в контраст на дъгата Зейнеб не е случайно подхвърлен. Той също е натоварен с доста символика. Та и тук всеки може да си го асоциира било с предчувствие за нещо лошо (Зейнеб), било с излъчването на изключителност и самоувереност (Алихан).
Обаче аз очаквам и Зейнеб да покаже зъби и нокти. Севда Ергинджи определено има потенциал за това и се надявам режисурата да го използва и разкрие. Стига е била божа кравичка.  Simple Smile

"Между нас нищо не може да има, но ти си ми много скъпа":
https://www.instagram.com/p/BiJ4aSwFfd1/?hl=en&taken-by=foxturkiye

П.П. Да добавя, че образът на Ендер е ненужно сатанизиран. Затова и аз писах, че тя е ясна и затова не я коментирам. Но те си го обичат тоя схематизъм в сериалите - от чер, та чер ... до бял, та бял.

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 20:53 от Tania M.

# 562
Да пусна пост,че Танчето Hug,се редактирала няколко пъти! Wink

нова снимка от Онур...

# 563
Да пусна пост,че Танчето Hug,се редактирала няколко пъти! Wink
Скрит текст:
нова снимка от Онур...

Ами като се сещам за това и онова, а приказката явно не върви. Инак надничащи бол ... и те по няколко пъти.  Wink

А новата снимка от Онур ... къде да я е споделил, като това му е акаунтът в ИГ.  newsm78
https://www.instagram.com/onurtuna/?hl=en

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 21:41 от Tania M.

# 564
  • Плевен / София
Здравейте момичета...
Починахте ли си добре....аз "да"...
Този момент е вече с над 2 милиона гледания....както се казва без коментар...

# 565
Цитат
А новата снимка от Онур ... къде да я е споделил, като това му е акаунтът в ИГ.  newsm78
https://www.instagram.com/onurtuna/?hl=en
не следя ИГ,има я тук....
https://vk.com/dizimaniaat?w=wall-158229374_28490
и тук-https://www.facebook.com/onurtunaofficial

Цитат
Този момент е вече с над 2 милиона гледания....както се казва без коментар...

Гости Hug newsm10

# 566
Привет! doh

Момичета, за Зейнеп и Йълдъз имаме различни предположения за бъдещото развитие, но се питам, какво ли ще ни предложат в бъдеще и накъде ще развият образа на образа на Ендер, как мислите?
Аз лично нямам никакви идеи, освен да й писне да гони вятърни мелници /Халит/ и да си намери нова мишена. Или да се влюби и тя....

И друг въпрос ме мъчи. Кой всъщност е напълнил дома на момичетата с цветя.
Да е  Алихан – твърде прозаично.
Може би Халит?
Или някой друг? newsm78 newsm78 newsm78

Чакам с нетърпение и този сблъсък.
Няма такава сила като изоставена жена.

# 567
Ами аз споделих по-горе за Ендер, но някак не става "разговор" тук ...  newsm78
Както казах, за мен образът на Ендер ненужно се сатанизира, т.е. не й оставят много място за "завои".

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 22:38 от Tania M.

# 568
  • Плевен / София
А какво ще кажете за това...

Сега за Ендер...тя си  е класически лош персонаж....и от нея не очаквам да става бяла и добра.....

# 569
Танче Hug, убедена съм че ненапразно толкова много сатанизираха образа на Ендер. Сигурно ще измислят нещо, ще преживее някакъв катарзис и ще поеме в друга посока. Може би когато на братчето му писне и й бие шута. А може и да се влюби, знае ли човек... Чак да стане бяла и добра обаче, едва ли. Иначе ще ни стане скучно, ако е все лоша. Очаквам някаква изненада от нея, но да видим каква.

Общи условия

Активация на акаунт