Интересно ми е какви ще са следващите ѝ ходове. Доста 'патрони' изгърмя в последната серия
Учуди ме обаче скандала с доктора . Явно не е имало чувства между тях, а само плътска афера. Той обаче също е играч и как се заигра с наивната Зехра. Горко ѝ , когато татенцето разбере за бизнеса, който мисли да стартира заради него

Хубава метафора, да видим дали е знак или е случайност.
ме подсети да споделя , какво е моето предположение за ситуацията с Ендер и Зейнеп - та точно историята на Ендер с Халит плюс коментара на Халит към нея на семейната вечеря : 'Не ви ли е ясно? Жената остана без пари. Като ви безпокои се опитва да ми отмъсти.Толкова е просто...'. ме карат да вярвам ,че Алихан изобщо няма да ѝ се върже на приказките. Затова не мисля , че има специално отношение към нея. Купи билетите, защото г-жа Ендер ги представи като възможност за благотворителност. Да, има уважение към нея , защото е бивша жена на неговия бизнес партньор и майка на полубрата на неговата племеница(ама че оплетени родствени връзки
), но нищо повече според мен 

, много добро попадение е това за цвета на ябълката в ръката на Зейнеп. Дано успее да я преглътне, милата тази кисела ябълка. Може момичето да изглежда наивно и неопитно, но си има позиции и характер и знае как да се бори с трудностите. Вярвам,че ще се справи с всички трудности и няма да се откаже от любовта си.Препоръчани теми