Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Ами ... просто сериално клише е този образ дотук. Дотам я сатанизираха, че загрозиха и лицето на Шевал Сам. Даже velvet писа, че я намира доста грозна в реала (цитирам по памет текста към снимките й от снимачната площадка).  Grinning

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 22:52 от Tania M.

# 571
Ами ... просто сериално клише е този образ дотук. Дотам я сатанизираха, че загрозиха и лицето на Шевал Сам. Дажеvelvet писа, че я намира доста грозна в реала (цитирам по памет текста към текста към снимките й от снимачната площадка).  Grinning

Абсолютно вярно е това за клишето, но са минали само 6 серии все пак.

Малко да се посмеете, да ви кажа какво мнение на една рускиня за нея прочетох.
Тя смята, че актрисата е откровено грозна, няма бюст, с широко лице е и прилича на мъж.
Имала мънички злобни очи и зализани редки коси. Приличала на травестит.

Друга пък написала, че не трябвало толкова много да се възхищаваме на безкрайните сини очи на Алихан/Онур, защото той може би носел лещи и този поглед бил фалшив. Joy Joy Joy
Как ги измислят тези работи, не знам.

За мен Ендер е доста ефектна и красива жена, но хора разни.
Досега не съм я гледала, но четох някъде, че Шевал Сам досега е играла все положителни роли.
А тук се справя прекрасно като злодейка.

# 572
Това за лещите съм го чела и за Къванч Т., фенките му по знаят.  Grinning

Малко да се посмеете, да ви кажа какво мнение на една рускиня за нея прочетох.
Тя смята, че актрисата е откровено грозна, няма бюст, с широко лице е и прилича на мъж. Имала мънички злобни очи и зализани редки коси. Приличала на травестит.
Затова казах, че излишно я "загрозяват", та да пасва на клишето "класическа злодейка", както я нарече Гостенка.
https://www.youtube.com/watch?v=uD-EPlLGwwE

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 23:42 от Tania M.

# 573
В 31 епизод на "Нашата история" гледат "Забранената ябълка " newsm10 smile3501 smile3503

# 574
  • Под звездите
Добро утро, прекрасни момичета
.
Злати се е успала и още не е сервирала кафето, та рекох аз да го сервирам

# 575
Добро утро , момичета ! Simple SmileFlowers BouquetNature SunnyCoffee

За мен Шевал Сам/Ендер/не е типична сладникава красавица. Има студени  черти, които я правят интересна като излъчване. Не ми е грозна, даже напротив- има едно величествено излъчване на влиятелна,стабилна, силна жена. Мисля, че е идеално подбрана като  за ролята. Simple Smile Интересно ми е какви ще са следващите ѝ ходове. Доста 'патрони' изгърмя в последната серия Wink Учуди ме обаче скандала с доктора . Явно не е имало чувства между тях, а само плътска афера. Той обаче също е играч и как се заигра с наивната Зехра. Горко ѝ , когато татенцето разбере за бизнеса, който мисли да стартира заради него Smirk

Чакам с нетърпение и този сблъсък.
Няма такава сила като изоставена жена.

Най-неприятния образ ми е въпросната Лал. Кой знае какво ще наговори на Зейнепчето.. Дано Алихан я постави на мястото ѝ. Лошото е , че това си е негова грешка , за жалост. Толкова години е разчитал на компанията ѝ и колкото и да е бил директен с нея относно отношенията им , отстрани нещата са изглеждали различно. Оптимистично съм настроена за развоя и се надявам да не протакат много драмата. Искам ги влюбени и щастливи Hug

# 576
Добро утро! Hug Hug Hug

Най-после е нашия ден за кино! Laughing Party

Цитат
Злати се е успала и още не е сервирала кафето, та рекох аз да го сервирам
Еидин Hug Wink Laughing

Марсия Hug,да видим какво ще предприеме Ендер след като види Халил в компанията на друга жена! Laughing

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 577
Добро утро и успешна нова седмица на всички от темата,

Днес е денят на ябълката ябълката

Ето и една Зейнеп, вкусила сладкия плод:

Приятен и спокоен понеделник. 

# 578
  • По света и в нас.
Привет ,момичета. Kissing FaceАз пък се чудя на друго,защо Алихан толерира толкова Ендер?В края на краищата е била първо любовница на Халит ,разделила е сестра му с Халит и сега се усеща неговото специално отношение към нея.

# 579
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хаха, Кате, ябълката в ръката на Зейнеб не е точно "сладкият плод", точно тази, зелената, е кисела. Joy Хубава метафора, да видим дали е знак или е случайност.

Шевал Сам според мен е много хубава жена - тук е търсена тази студена красота, заради образа. В Бодрумска приказка излъчването й беше точно обратно - топло, уютно, добродушно и прощаващо, майчинско. Много я харесвам, чудесна актриса е според мен. Тя всъщност е певица, но добре се справя и с актьорството. Като доста нейни колеги, впрочем. Прави ми впечатление, че комшиите имат много "пеещи" артисти.

Аз не обичам да гадая какво ще става в сериалите, даже фрагмани рядко гледам. Искам да видя какво са подготвили авторите на сериала, да ме изненадат. Laughing
Затова не се включвам в тази "приказка", но ми е приятно да коментирам изгледаното и да ви чета. От доста време горе-долу активно следя този подфорум и ми е много интересно как едно и също нещо се вижда по много различни начини. Понякога даже съм имала чувството, че се говори за различен сериал. Затова обичам коментирането, виждаш неща, които не си видял, някой друг ти ги посочва.
Чакам си серията с нетърпение, но не гледам онлайн, защото нищо не разбирам и се изнервям. Гледам на другия ден с руски суб.

Относно синьото на очите - имаше такива спорове колко сини са очите на някой любим филмов синеочко. Говорих с една приятелка, която е кинооператор и тя ми каза, че не им слагат лещи, а при обработката на филма се използват филтри, които засилват цветовете.

Кате, интересно ми е не само какво ще направи Ендер, но и какво ще направи Йълдъз като види Халит с друга млада красавица.
(Ама какво име са й избрали сценаристите - все се бъркам Йълдъз ли е или Йълмаз, пък тя е Йълдъз Йълмаз, Елмазена звезда. Laughing Отива й всъщност, очите на Еда Едже са наистина като елмазени звезди.)

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 10:34 от Светълчо

# 580
 Поста на  bibisita Hug ме подсети да споделя , какво е моето предположение за ситуацията с Ендер и Зейнеп - та точно историята на Ендер с Халит плюс коментара на Халит към нея на семейната вечеря : 'Не ви ли е ясно? Жената остана без пари. Като ви безпокои се опитва да ми отмъсти.Толкова е просто...'. ме карат да  вярвам ,че Алихан изобщо няма да ѝ се върже на приказките. Затова не мисля , че има специално отношение към нея. Купи билетите, защото г-жа Ендер ги представи като възможност за благотворителност. Да, има уважение към нея , защото е бивша жена на неговия бизнес партньор и майка на полубрата на неговата племеница(ама че оплетени родствени връзки Satisfied), но нищо повече според мен Simple Smile
 За Халит започвам да си променям мнението. Образа му се развива и то в положителна насока. Мисля , че в крайна сметка ще се събере с Йелдъз , но тя ще го нарани по някакъв начин. Имаше една подксаска в първия или втори епизод, когато Йелдъз каза в монолог, че това е последния път , в който влиза в тази къща като прислужница Wink

На мен ми е интересно да гадая и предполагам , какво евентуално ще се случи за напред , но се извинявам, ако ви отегчавам Blush Hug

# 581
  • По света и в нас.
Хич не отегчаваш ,и на мен ми е интересно да чета различни мнения.

# 582
  • On the sea
Привет и от мен. През последните дни хвърлях само по едно око на темата, но нямах време да се включа, поради стечение на обстоятелствата не успях дори да довърша 6-ти епизод (надявам се довечера това да се случи). Фрагмани също не съм гледала, та направо съм си в пълно невидение.
И аз да се изкажа за Ендер. Като я видях никак не ми хареса, ( дори казах но ММ "леле много грозна тази актриса") но това е явно ефекта, който искат да постигнат, както сте го обсъдили по нагоре. Иначе жената е чаровна, като е преведена в вид и образът, и направо залепва. Аз лично не я харесвам,  просто защота този тип жени ни ми допадат. В първите серии да съм честна дори и симпатизирах, като мислех, че Зехра ще е по големият дявол (особено имайки на предвид ролята на Шафак в "Сега и Завинаги"), но явно съм била в грешка, поне до момента ми е някак второстепенна и по скоро непукистка. Може би по натам ще се развихри и тя.
Актрисата, която играе Лал също никак не ми допада (дори не и знам истинското име). Физиономията и ми прилича на някаква алкохоличка в реала. Образът и в дизито също не ми допада, но в случая трябва да има и такива, за да има интрига все пак.
Иначе и аз обърнах внимание на монолога на Йълдъз в началото, че за последен път отива в тази къща като прислужница, подсказа, че нещо ще се случи, но остава само да гадаем какво.
Толкова от мен за сега, че съм и от телефона и ми е трудно да пиша.
Пожелавам лек ден на всички!
А тези двамата да най - големите сладури.

# 583
Здравейте и от мен в понеделник! doh

Най-после е нашият ден!

Момичета, и на мен ми харесва да правим предположения, дори никога да не се сбъдват. Обичам да чета мнения, различни от моето, всяка от нас гледа от различен ъгъл и се впечатлява от различни неща.
Обичам и да ме изненадват сценаристите с нещо, което никога не би ни хрумнало.

Алихан в никакъв случай не е наивен или глупав. Той даде пари на Ендер за билетите не защото тя е успяла да го заблуди, а защото видя колко е отчаяна и не искаше да я унижава. А и все пак става въпрос за благотворителност. Не виждам никакво специално отношение към Ендер от негова страна. Той е добре възпитан мъж и не смятам, че като не я харесва и одобрява, трябва това да му личи. Все пак са роднини.

На мен ми се иска да ни разкажат малко повече за Зехра и за това защо е станала такава? Какъв й е проблемът всъщност? Каква  е майка й и защо не се грижи за нея. Защото с поведението си тя направо крещи за помощ. На Халит сигурно му е писнало от капризите, претенциите  и разточителството й, но и неговото поведение към нея не одобрявам. Сигурно има причина, но в отношението му към нея няма грам топлота и съпричастност, а само заплахи. Все пак тя е негово дете. Всъщност Зехра е една много самотна млада жена.

Светле Hug, много добро попадение е това за цвета на ябълката в ръката на Зейнеп. Дано успее да я преглътне, милата тази кисела ябълка. Може момичето да изглежда наивно и неопитно, но си има позиции и характер и знае как да се бори с трудностите. Вярвам,че ще се справи с всички трудности и няма да се откаже от любовта си.

# 584
Интересни коментари и предположения! bouquet bouquet bouquet

Цитат
Новое промо с #ZeyAl
Подпись: самое лучше место в мире- это с человеком которого ты любишь❤
#Запретныйплод # YasakElma

------------

позната песен.... Wink

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 11:58 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт