Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 1

• 205 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Flowers Green Apple  Flowers Green Apple   Flowers Green Apple

Хубав да ви е деня момичета!

Чета си ви редовно, но не съм коментирала, защото казвате каквото и аз мисля.

Актрисата , която играе Ендер не ми допада - нито като външност, нито като игра.  Излъчването й ми е неприятно, гледах й снимки и извън сериала и не е само от това как я представят в него - по принцип си е неприятна и с простовато излъчване. Много ми е постна и бозава за такъв мъж като Халил. Не я намирам за красива жена. Малко е понаправена, с хубави дрехи и толкова. Най-смешни са такива парцалани, провървяло им в живота дошла от махалата, пък после си вирнала носа и плюе по момичетата, които са като нея. Много бързо забравят от къде са тръгнали. Искам да й натрият хубаво носа. Фалш и гротеска - това е Ендер и за това и Халил се държи с нея така.  Никой от обкръжението й не я цени и обича, заради самата нея, а само заради парите на мъжа й (докато й беше мъж).  Кога ли  и Джанер ще се усети, че го води за носа?

Много се занимах с нея. Ето нещо за оправяне на вкуса : )

Green Heart  Flowers Green Apple 

# 586
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

В Бодрумска приказка ми хареса много на мен Шевал Сам. И имаше много интелигентно, фино и деликатно излъчване. Героинята й беше прекрасна.

Гости, забравих да ти кажа - очаквам с нетърпение Демет Йоздемир и Джан Яман заедно.

# 587
  • София
Здравейте,

според мен засилват студенината на Ендер със стайлинг, прически, грим и поглед. Вижте, че в повечето случаи е с прибрана коса, за да се акцентира в/у лицето и очите ѝ. Не съм я гледала в друг проект, затова не мога да направя сравнение, но тук играта ѝ ми харесва.

Не очаквам да избягаме от всички клишета, но поне засега не се движим според очакванията на зрителите, което е добре.

Не искам да оправдавам Лал, тя от самото начало е наясно с "връзката", която имат, но все пак е жена, която се е поддала на чара на богат и красив мъж. Вероятно е приела нещата такива каквито са, но с надеждата за промяна с времето. Е, не се получи и довечера ще видим наранена и отхрълена жена на какво е способна. Назад eidin (дано не бъркам) писа за думите на Лал към Алихан. Не са случайни. Има тайни и странности в характера, които ще ни се изяснят на по-късен етап. На Зейнеп няма да ѝ е лесно с него.

Скрит текст:
Аз също чакам проекта на Джан Яман.

Лек и успешен ден!

# 588

Цитат
....Ето нещо за оправяне на вкуса : )
BVAR  Hug,оправи ми вкуса! Wink

Шеввал Сам и аз не съм я гледала до момента! Peace

Мише Hug,за поста+ спойлера! Laughing

Ново от официалната страница....
Ендер е с пусната коса...

Цитат
Подпись: "Между Эндер и Йылдыз началась "холодная" война. Кто из них одержит победу в этом противостоянии, по-вашему?💪

Рускините са въвели рубрика-Да отгатнат хаштага за 7-ми еп.!... Laughing

--------------------------------

от канала......

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 15:04 от Zlatina3

# 589
Стана ми интересно и се върнах към първото появяване на Лял в сериала.
Та тя се появява във 2 епизод. Алихан първо се подразни от появяването й в дома си и от опита й за физически контакт Лял естествено му търси сметка защо не й се обажда и не я търси.
Първият им разговор в сериала е следният:

Лял: Домъчня ми. Ти пак изчезна.

Алихан: Бях зает.

Лял: Ти и без това винаги си зает, когато става въпрос за мен.

Алихан: Може ли да не започваме тези глупави клишета в отношенията.

Лял: Когато престана да бъда момичето, което ходи с теб на приеми, или престана да бъда твоя любовница през почивните дни...

Алихан: Ако си нещастна...

Лял: Алихан, аз не мога да преживея нищо с теб. Да, заедно сме, но нямаме съвместен живот. Ти си имаш свой собствен свят и свой живот, но в него няма място за никой.

Алихан: Точно така. На прост език това се нарича свободни отношения. Всеки си има свой живот, а в останалото време се вижда с любимите си. И това са отношения. Казах ти от самото начало, Лял.

Лял: Много се изморих да бъда твоята любима отдалеч. Хората постоянно се шегуват: Кога ще се ожените?“, „Колко години сте заедно?“, „Кога е сватбата?“ Постоянно питат.

Алихан: А ти престани да се виждаш с такива хора.

Лял: Алихан, аз за какво говоря, а ти какво казваш.
Алихан: Казвам, че ако искаш да се омъжиш и да имаш деца, аз не съм човекът.
Лял: Значи казваш, или обичай, или оставяй.

Алихан: Казвам, че очакванията само огорчават.

Странна е връзката им  и отношенията им, които той нарича свободни. По-скоро за мен е странно, че мъж като Алихан има нещо общо с жена от типа на Лял. Някак студена, високомерна и лишена от всякаква емоция. При това връзката им е продължила с години. Толкова ли не е срещнал някоя по-интересна жена... Обаче чак ме дожаля за нея след горната сцена. Тя не е несподелено влюбена, а е една отчаяна и пренебрегната жена, а такива са способни на всичко. Горката Зейнеп, ще го отнесе, въпреки че причината изобщо не е в нея.

Още един красив нов клип с Алихан и Зейнеп.

https://youtu.be/wOicVCHBfCE

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 15:27 от * Дъга

# 590
Ами ... просто сериално клише е този образ дотук. Дотам я сатанизираха, че загрозиха и лицето на Шевал Сам. Дажеvelvet писа, че я намира доста грозна в реала (цитирам по памет текста към текста към снимките й от снимачната площадка).  Grinning

Абсолютно вярно е това за клишето, но са минали само 6 серии все пак.

Малко да се посмеете, да ви кажа какво мнение на една рускиня за нея прочетох.
Тя смята, че актрисата е откровено грозна, няма бюст, с широко лице е и прилича на мъж.
Имала мънички злобни очи и зализани редки коси. Приличала на травестит.

Друга пък написала, че не трябвало толкова много да се възхищаваме на безкрайните сини очи на Алихан/Онур, защото той може би носел лещи и този поглед бил фалшив. Joy Joy Joy
Как ги измислят тези работи, не знам.

За мен Ендер е доста ефектна и красива жена, но хора разни.
Досега не съм я гледала, но четох някъде, че Шевал Сам досега е играла все положителни роли.
А тук се справя прекрасно като злодейка.

Бодрумска приказка, на мен например не ми харесва кастинга на сериала, този дребосък Зейнеб изобщо не подхожда на Алихан, смешно стоят един до друг, а играещата в ролята на Илдъз ми е неприятна и не харесвам играта и.

# 591
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дъгичка, благодаря, че ми припомни този първи разговор между Алихан и Лял. Той казва всичко, според мен. Не отговаря единствено на въпроса, който си задала и който и аз си задавах: какво прави Алихан (който изглежда интересен човек) със скучна и бездушна жена като нея.

Самуил, не разбрах кой каст не ти харесва - на Бодрумска приказка или на нашия сериал newsm78

На мен Еда Едже (играещата Йълдъз)ми харесва в сегашната роля, а ме дразнеше много в Статус на връзката: объркан.

# 592
Дъга Hug,благодаря за припомянето на разговора....и изводите направени от теб...

от официалната страница...

Тази вечер Алихан и Йълдъз ще се запознаят...

Общият враг ще събере Ендер и Зеррин....

# 593
  • Варна
Един епизод, в който много от героите ще се обясняват за действията си:

Flowers Green Apple    Flowers Green Apple   Flowers Green Apple

* * *
#СтрахътОтЗагубата

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 18:07 от BVAR

# 594
  • София
Дъгичке, разговорът разкрива много и за двамата. Да, той е откровен с нея, но все пак на финала се отправиха към спалнята. За него тя е просто удобство, докато при нея са намесени чувства.

Цитат
Алихан: Казвам, че ако искаш да се омъжиш и да имаш деца, аз не съм човекът.
Тук вече на Зейнеп лампата ѝ трябва да светне. Според мен в тези думи се крие нюанс от тайната му страна.

# 595
Цитат
Дъгичке, разговорът разкрива много и за двамата. Да, той е откровен с нея, но все пак на финала се отправиха към спалнята. За него тя е просто удобство, докато при нея са намесени чувства.
Мише Hug, права си. Лял се задоволява с това, което й предлагат. Но някак си на този етап не виждам чувства от нейна страна, а болна амбиция да го завоюва. А всъщност изпълнява ролята на компаньонка, което е малко обидно за жена като нея.

Колкото до думите на Алихан за семейство и деца, мисля че се отнасят персонално за Лял, а не че по принцип той не иска това. Но ще видим. Ние изобщо не знаем какво е направило Алихан точно такъв, какъвто е. И какъвто го видя в самото начало и самата Зейнеп. Сигурно ще ни изненадат с някоя тайна от миналото, с някоя драма...

Значи хаштага е „Страх от загуба“...

Всеки от героите се страхува да не загуби нещо и може би това ще е движещата сила на серията.

# 596
  • София
Скрит текст:
Цитат
Мише Hug, права си. Лял се задоволява с това, което й предлагат. Но някак си на този етап не виждам чувства от нейна страна, а болна амбиция да го завоюва. А всъщност изпълнява ролята на компаньонка, което е малко обидно за жена като нея.
Колкото до думите на Алихан за семейство и деца, мисля че се отнасят персонално за Лял, а не че по принцип той не иска това. Но ще видим. Ние изобщо не знаем какво е направило Алихан точно такъв, какъвто е. И какъвто го видя в самото начало и самата Зейнеп. Сигурно ще ни изненадат с някоя тайна от миналото, с някоя драма...

.....

Именно. Аз и преди споменах, че за мен това м/у него и Зейнеп не е любов .... все още. Има страст, желание, интерес, привличане и още безброй чувства, но не и любов. Той ще се привърже бавно и не много лесно към нея. Тя ще му става все по-важна с времето. Даже съм на мнение, че той самият очаква Зейнеп да му омръзне в един момент, но ще бъде изненадан от себе си. Wink

# 597
Цитат
Именно. Аз и преди споменах, че за мен това м/у него и Зейнеп не е любов .... все още. Има страст, желание, интерес, привличане и още безброй чувства, но не и любов. Той ще се привърже бавно и не много лесно към нея. Тя ще му става все по-важна с времето. Даже съм на мнение, че той самият очаква Зейнеп да му омръзне в един момент, но ще бъде изненадан от себе си. Wink

Абслютно си  права. newsm10
Любовта изисква време, а те се познават от броени дни.
Привличане, увлечение, интерес, страст, дори предизвикателство е за Алихан е това крехко, но толкова упорито момиче.

Алихан и пред самия себе си не е формулирал чувствата си, камо ли пред някой друг.
Дори пред Хакан, който очевидно е най-близкия му човек, не призна, когато го задяваше, че очите му греели, а в стомаха му пърхали пеперуди.  В момента Алихан се наслаждава на новите и непознати за него усещания и не иска да мисли. Просто изживява момента. Същото се отнася и за Зейнеп.

# 598
Дъгичка, благодаря, че ми припомни този първи разговор между Алихан и Лял. Той казва всичко, според мен. Не отговаря единствено на въпроса, който си задала и който и аз си задавах: какво прави Алихан (който изглежда интересен човек) със скучна и бездушна жена като нея.

Самуил, не разбрах кой каст не ти харесва - на Бодрумска приказка или на нашия сериал newsm78

На мен Еда Едже (играещата Йълдъз)ми харесва в сегашната роля, а ме дразнеше много в Статус на връзката: объркан.
ябълката

# 599
В 7 еп. на „Забранената ябълка“ ще се появи нов персонаж в изпълнение на актрисата Дениз Йозбалчи.

Коя ли ще е? Нечия майка може би. Майката на Зехра,съпруга № 1 на Халит... Или майката на момичетата...  Или път майката на Алихан... newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт