WIZZ AIR - 30

• 74 636
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, имам следния въпрос. Предстои ми да пътувам с Wizz. Искам да купя от БГ сувенири  -мускалчета с розово масло 0.5мл за подаръци. Ще имам ли проблем на летището и трябва ли да изискам някакви сертификати от продавача?

# 616
Здравейте, имам следния въпрос. Предстои ми да пътувам с Wizz. Искам да купя от БГ сувенири  -мускалчета с розово масло 0.5мл за подаръци. Ще имам ли проблем на летището и трябва ли да изискам някакви сертификати от продавача?

Не мисля, че ще има проблем. Само ги сложете в плика с течностите или в чекирания багаж.

///////////////

Да попитам и аз: Има ли ограничение в броя подаръчни ваучери на Уиз, ползвани при една покупка на самолетни билети? Благодаря.

# 617
Здравейте, опитвам да сменя връщането си от закупен самолетен билет, с друга дестинация, незнам къде да опитвам, дава ми да сменя само датата на полета,не и дестинацията. Изобщо може ли да се направи? Може и да е коментирано, но няма време, за съжаление.

# 618
  • В страната на бурите
Полетът ни е утре и понеже за първи път ще летим само с ръчен багаж имам въпрос - течностите всички трябва да са в 1 обща торбичка, нали така (до литър общо) ? А храна някаква може лида се носи в ръч ия багаж  - досега сме носили без проблем примерно нещо местно за подарък, но само в чекирания багаж?

# 619
Да-може да носите храна в ръчният багаж, включително и месни храни. Не се допуска стъкло! Носила съм и плодове.

# 620
Да-може да носите храна в ръчният багаж, включително и месни храни. Не се допуска стъкло! Носила съм и плодове.
Това изискване за стъклото нали не важи за козметиката- т.е. парфюм в стъклено шише( до 100 мл.) не е проблем да е в ръчния багаж?

# 621
Може парфюм и фдт, минавала съм. За храната, ако е течна важи правилото до 100мл.

# 622
  • In transit
А стъклена пила? За ножичка знам, че не може.

# 623
Може ножичка, ако е от малките.

# 624
  • In transit
Благодаря.

# 625
Стъкло може да се носи. Не трябва да е голяма бутилка например - повече от 100 мл.

Хранат също може стига да не е мед например.

# 626
  • В страната на бурите
Благодаря  ви много за отговорите! Значи мога да купя например бонбони или нещо традиционно, например маслини, без да се налага да го взимам на тройна цена от летището.
И още нещо - с Privilage pass ще сме, който доколкото разбрах дава опция за допълнителна малка дамска чанта до 40 см. Може ли да е малка спортна раница, пак в тези сантиметри?

# 627
  • София
Бонбони може, маслините, ако имат сос и не са в пликчето с течностите, може да ви ги изхвърлят.

# 628
Здравейте и аз имам въпрос. Ще пътуваме в Рим и запазих билети отиване и връщане от летищетот до Термини и обратно. Получих един мейл в момента, в който направих резервацията всичко е потвърдено. В сайта им също виждам че имам резервация за автобус, но не знам от къде да изпринтирам ваучерите, които да гарантиират на шорцора за местата... Т.е. нямам генериран такъв а имам мейли с потвърждение... Някой имал ли е подобен случай ?

# 629
Какви автобуси си букнала точно? ТАМ, Terra vision или други?

Общи условия

Активация на акаунт