WIZZ AIR - 30

• 74 567
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте Simple Smile
Нуждая се от спешен съвет.Искам да направя резервация за полет от Братислава до София.Бихте ли ме посъветвали какъв е най-изгодния за мен начин на плащане от гледна точка на последващите плащането такси.С кредитна карта или банков превод и каква валута да обява за плащане.Благодаря !

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 13:39 от soraka

# 631
Какви автобуси си букнала точно? ТАМ, Terra vision или други?

Всъщност не пише кой е превозвача , предполагам защото това си е транспорт директно на бусове на уиз еър... не на отделни частни фирми...

" Уважаеми Blagovesta,

Благодарим Ви за резервацията при Wizzair.

Your booking will be confirmed by our Service Provider, P-Airbus; you will receive a confirmation email containing details of your journey, including ticket information, within the next 24 hours.
If you have booked a bus service, your pick-up instructions, including details of time and name of the bus stop you will need to locate to find your bus service, will be provided by P-Airbus. The drop off location below refers to your final destination, not the bus stop you will be driven to/from"

Това е мейлът им и в сайта като ида на летищен трансфер си ми излиза резервация номер и тн, но не и ваучер за принтиране... Отгоре в сайтът пише "Rideways"

# 632
Е как да не пише- P-Airbus.
И пише, че от тях ще получите потвърдителен мейл в рамките на следващите 24 часа, съдържащ детайли на пътуването, включващ и билетна информация.

# 633
Здравейте Simple Smile
Нуждая се от спешен съвет.Искам да направя резервация за полет от Братислава до София.Бихте ли ме посъветвали какъв е най-изгодния за мен начин на плащане от гледна точка на последващите плащането такси.С кредитна карта или банков превод и каква валута да обява за плащане.Благодаря !

Най-добре кредитна карта и в каквато валута ви излиза в сайта на Уиз, без да я сменяте.
Ако изберете банков път ще ви даде сметка в Словакия или някъде там и превода ще ви излезе или скъп, или сложен
Ако смените валутата, курса на Уиз е по-лош отколкото на банката.

# 634
Благодаря!

# 635
  • Пловдив
Здравейте!
Трябва ми съвет. Искам да купя билети от България за Германия на 3-ти август. Да купувам сега или има шанс цената да падне?

# 636
Здравейте, знае ли някой каква е тарифата на Wizz Air за непридружено дете на 12 г. пътуващо с полет София-Варна?

# 637
  • София
Здравейте, знае ли някой каква е тарифата на Wizz Air за непридружено дете на 12 г. пътуващо с полет София-Варна?

Аз мисля, че нямат такава тарифа, т.е не може непридружено дете до 14 години да пътува с Wizz. Но ще следя, дали не съм пропуснала нещо...

# 638
Не може само дете

# 639
Е как да не пише- P-Airbus.
И пише, че от тях ще получите потвърдителен мейл в рамките на следващите 24 часа, съдържащ детайли на пътуването, включващ и билетна информация.

Благодаря, забелязах го. в този мейл ,който съм копирала отдолу има информация и номер на резервация , брой пътници и тн... и в сайта като отворя пак ми излиза онлайн резервация и всичко.. Да предположа ли че това ми е потвърждението, защото нямам друг имейл от тях , а в този има необходима информация.. Писах им на сайта за поддръжка, но нямам отговор

# 640
 Здравейте.

Извинете за въпроса ми от графа "тъпи", но бих искала да попитам след като попълвам данните за бордната карта от паспорта Презимето трябва ли да го пиша? Понеже над име и презиме нали пише Given names и се зачудих...

Благодаря!

# 641
Благодаря, забелязах го. в този мейл ,който съм копирала отдолу има информация и номер на резервация , брой пътници и тн... и в сайта като отворя пак ми излиза онлайн резервация и всичко.. Да предположа ли че това ми е потвърждението, защото нямам друг имейл от тях , а в този има необходима информация.. Писах им на сайта за поддръжка, но нямам отговор
Вижте в сайта им има да се търси по номер на резервация и мейл: https://www.p-airbus.com/

Здравейте.
Извинете за въпроса ми от графа "тъпи", но бих искала да попитам след като попълвам данните за бордната карта от паспорта Презимето трябва ли да го пиша? Понеже над име и презиме нали пише Given names и се зачудих...
Благодаря!
Само име и фамилия са достатъчни.

# 642
  • София
Днес има 20% намаление на всички полети и всички дестинации.

# 643
Благодаря!

# 644
  • sf
Прегледах сайта, правилно ли разбрах ,че двете ми деца на 17г и 11г , могат да летят сами?

Общи условия

Активация на акаунт