Развод на 50, или тръгнала тепърва баба за дърва

• 114 047
  • 2 363
  •   1
Отговори
# 255
Има криза на средната възраст, много е опасна, особено при тихи и кротки мъже.

# 256
При мъжете кризите не спират 😑

# 257
извинете, по коя диаграма 50 е "разцвет на сили"? хайде да не преувеличаваме. разбирам, че тук има 50-годишни и че данните на НСИ за средната продължителност на живота в БГ са депресиращи, но нека се държим зряло. 50 г. не е разцвет. ако си чакал до 50 да разцъфнеш...

# 258
Ако до средната възраст не си се почувствал мъж или жена, едва ли на 50 ще цъфне и ще върже..

# 259
Така е, аз говоря за себе си, за него не гарантирам......ако разбера или усетя вероятно ще си тръгна на часа! Нофелет абсолютно вярно е и че при повечето мъже кризите не спират! hahaha hahaha

# 260
Има криза, точно преди месец ми разказаха за едно познато семейство. Много бяха готини двамата, много се подкрепяха, ама изведнъж мъжът си намерил любовница и решил даже да я запознае с жена си. Жената не издържала на унижението и си събрала багажа. Ми като е в криза, да си се оправя с новата, аз искам да съм в добро и зло, ама злото не си го представям като друга жена. Ако двамата заедно се измъкваме, добре, ама намеси ли се трети, не съм ок.

# 261
Герда, странни са ми разсъжденията ти за причините?

Бютифул, понеже много нечистоплътно се чудиш как да намериш под вола теле и да ме уязвиш, ще те разочаровам, че не става дума нито за мен, нито за моето дете. В момента сестра ми се развежда, на 49, и двамата ѝ сина са на страната на баща си, който ги манипулира, защото цели да я изкара виновна и да вземе той апартамента, за който никакъв принос. Затова е гнусно да се замесват децата в такива моменти, особено, когато са вече големи.
Много съм огорчена и отвратена, да...

# 262
  • София
Нофелет, може да не е разцвет, ама още са много далече старческите болести и деменцията, както и ниската пенсия!

Герда, имаш предвид, че "кризата" е идеално оправдание за "ударения" да си хойка и основателна причина за партньора му да търпи и да чака да му мине?
Ако толкова го е ударила кризата и няма достатъчно възможности да си я "начеше" по друг начин - с бързи скорости, скъпо уиски, екстремни спортове или нещо друго, а се "лекува" с други жени (или пък жената в криза се лекува с други мъже) - нека има доблестта да уведоми партньора си. Пък после да прави каквото е решил, но да не изисква партньорът му да го чака примирено у дома и да се грижи да останат семейство!

# 263
Как да уведоми?
Призовка ли?

# 264
Как да уведоми?
Призовка ли?
Не, в достоен разговор на четири очи! Flutter

# 265
Ами просто е, даже по-просто от изневярата. Сядаш и казваш, че не си ок вече с тази връзка, дали заради криза, дали заради гаден партньор, няма значение, и си вдигаш шапката.

# 266
Е как на 50 да слезеш от една каруца и да ходиш пеш, ако няма на какво смуго да се прехвърлиш?

# 267
Е как на 50 да слезеш от една каруца и да ходиш пеш, ако няма на какво смуго да се прехвърлиш?
Еми как, така, с двата крака....докато намериш нова каруца или стъпиш здраво с двата крака на земята....! hahaha hahaha

# 268
Е как на 50 да слезеш от една каруца и да ходиш пеш, ако няма на какво друго да се прехвърлиш?

А срамно ли е да ходиш пеш?
Все на каруца ли трябва да си?

# 269
  • София
Не е нужна призовка. Достатъчен е нормален и честен разговор. Липсата на комуникация е сериозен проблем.
И защо е нужно да се прехвърляш на друга каруца? Не можеш ли да продължиш сам или без партньор е невъзможно да продължиш напред? Само дето партньор означава друго, а не просто съквартирант. Ясно е, че е най-лесно да се возиш периодично на други превозни средства - наоколо има много такива - от велосипеди до самолети. Защо тогава да продължаваш да се возиш в скърцащата каруца, щом не ти харесва и толкова лесно я сменяш... ама за кратко?!

Общи условия

Активация на акаунт