Развод на 50, или тръгнала тепърва баба за дърва

• 113 977
  • 2 363
  •   1
Отговори
# 2 025
Обикновено така става. Хора от близкото обкръжение.
На моя колежка бившият се ожени за кумата им. Crazy

# 2 026
Обикновено така става. Хора от близкото обкръжение.
На моя колежка бившият се ожени за кумата им. Crazy
Такива пък не мога да ги разбера, свършиха мъжете и жените по света та се хванаха с мъжете/жените на приятелите/ките си.... Sick #Crazy
Ние пък имахме едни мъжът спеше със по младата сестра на жена си ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 027
Оф, тя и сестрата е за бой.
Ама всякакви роднини има.

# 2 028
Със сестрата пак бива.
Някои мъже спят с тъщата...

# 2 029
Оф, тя и сестрата е за бой.
Ама всякакви роднини има.
Има да, силно се надявам сред моите да няма такива....всъщност аз нямам сестра....!
За тъщата пък нямам думи! Shocked

# 2 030
  • София
Според мен, женени след 25+ години остават заедно след изневяра, ако и двамата си имат странични занимания. Ако жената е посветила живота си на това семейство, градила и влагала, без да изневерява, и ако е финансово стабилна след раздялата, не би простила и не би продължила.
Иначе, за това, да се разделят на 50+ г.,като са градили толкова години, а това да се разруши ей, така, не е практично, така е, само, че не знам как се продължава в такава формация. Жената има ценности, градила и пазила семейството със съзнанието, че партньорът й прави същото, а се оказва, че далеч не е така...
Но като гледам колко двойки си живеят добре при кръшкачи, не знам дали не съм аз с изкривените представи.

# 2 031
След 25 години единична забежка някои могат да простят в името на граденото, не само материално, но и като отношения....но продължили с години връзки няма как, все пак и измамения има достойнство и чест, ако иска да плюе на тах, негова работа,....а да не говорим за наглостта искам и двете/двамата! Sick Sick Защото то е ясно за какво иска стария/старата - за сигурната и комфортна "семейна къщичка", а любовта, вниманието и емоциите при другия/другата...е няма как да стане!

# 2 032
След 25 г. жените обикновено се надяват, че скоро мъжете ще спрат да шават навън, и по-рядко се развеждат. Мое мнение\наблюдение. На по-млада възраст са по-честолюбиви и подхождат по-емоционално.

# 2 033
  • София
Естествено, че ще поиска развод...И как има наглостта да каже, че иска и нея и любовницата! Такъв го наритвам без жал веднага и не заради изневярата толкова, а заради наглостта! Жалко, че късно се е усетила!
Много е масово това напоследък. "Кое е обществото да ги съди? Защо не може да се обичат две жени? Тя, другата е толкова добра, може и да станат приятелки!"
Де, тояга!

# 2 034
Колко скоро ще спрат? Почне ли се веднъж... не спира скоро. Simple Smile

# 2 035
Естествено, че ще поиска развод...И как има наглостта да каже, че иска и нея и любовницата! Такъв го наритвам без жал веднага и не заради изневярата толкова, а заради наглостта! Жалко, че късно се е усетила!

Много е масово това напоследък. "Кое е обществото да ги съди? Защо не може да се обичат две жени? Тя, другата е толкова добра, може и да станат приятелки!"
Де, тояга!
Що бе, лошо няма... Simple Smile  стига и аз да имам право да обичам двама. Или трима... Нали имаше някаква подобна приказка :"На една жена й трябват поне трима мъже :един любовник, един да носи пари и един добър баща за децата. "... Нещо такова беше. Simple Smile

# 2 036

Всеки има такова право.

# 2 037
Да де, остава само въпроса кой ще гледа децата Simple Smile Ако пък децата са изгледани, става си отворен брак без негативизми и готово.

# 2 038
Има жени, за които е по-важно да си стоят омъжени, от колкото да берат “срам”, че са разведени. Пък той нека си има и 10 любовници, ако иска. Тя си е добре, осигурена и почти не се виждат с него - само по празници се правят на семейство пред родата..)

# 2 039
Еми не берат ли срам че ги правят на глупачки....?

Общи условия

Активация на акаунт