Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-26

• 73 570
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Не всички са толкова взискателни Simple Smile 700 лв за ключове и контакти? Опазил ме Господ, ще получа удар, ако се изръся с толкова за такова нещо Smiling Imp
Точно това си мислех...хубаво е да си с високи изисквания, ама чак такива цифри...Моя апартамент го взех на зелено, издадоха го по БДС със врати. Не са никак лоши, както и входната врата не е от вестник...Дограмата не ме задоволява, но това е положението, всичко струва пари.

# 121
За ключове и контакти на Legrand дадох към 100-тина лева... до 700 не знам за какво става дума Simple Smile То цял хоум аутомейшън с контролера.

# 122
Записвам се в новата тема и да кажа, че най-сетне приключихме преди месец със сагата по покупка, разнасяне и местене в новия апартамент Simple Smile От харесването до нанасянето минаха повече от два месеца, ама свърши.

Дограмите от строители масово са кофти - от по-евтините, с неотваряеми прозорци, че по-евтино, не можеш да ги изтриеш както трябва. Трябва от началото да следиш какво ще сложат Sad

# 123
# 124
За ключове и контакти на Legrand дадох към 100-тина лева... до 700 не знам за какво става дума Simple Smile То цял хоум аутомейшън с контролера.
Точно! И аз щях да кажа, че на Legrand има много добри конктакти. Ние сме купували и от скъпите и от евтините им и всички си работят добре.
Записвам се в новата тема и да кажа, че най-сетне приключихме преди месец със сагата по покупка, разнасяне и местене в новия апартамент Simple Smile От харесването до нанасянето минаха повече от два месеца, ама свърши.

Дограмите от строители масово са кофти - от по-евтините, с неотваряеми прозорци, че по-евтино, не можеш да ги изтриеш както трябва. Трябва от началото да следиш какво ще сложат Sad
Само 2 месеца!  Това е мечта. Ремонт правихте ли?

# 125
Нашето зелено беше преди 10 години и ние си избирахме цвета на вътрешните врати. На мен пък всичко ми харесваше

# 126
И аз се учудих колко пари отива за всичко, като ти е по вкуса. Иначе за 4 стаи+ коридор при нас направихме да няма разклонители(които мразя) и се получи нещо средно на помещение 3-4 ключа и 6-7 контакта. Бройката е голяма.
Няма как строителя да ми сложи 1 ключ за няколко вида осветление напр.

# 127
petiaivanov, не сме ремонтирали, само чистих основно. Все пак беше горе-долу добре поддържано. Ремонт малко по малко, специално търсих да става за живеене, но без да е някакъв умопомрачителен "след основен ремонт, с лилави стени и черна баня", да се чудя после откъде да оправям  Simple Smile

# 128
  • Варна
Хайде народе. Явор АД ще правят още една сграда. Ще се пада на бул. Република, под училище Гео Милев. Как ще я съберат не знам, ама те явно имат идея. 3 входа, 7 етажа, някаква административна сграда също ще има, луда работа. www.yavorad.com Сграда Младост.

# 129
  • In transit
Хайде народе. Явор АД ще правят още една сграда. Ще се пада на бул. Република, под училище Гео Милев. Как ще я съберат не знам, ама те явно имат идея. 3 входа, 7 етажа, някаква административна сграда също ще има, луда работа. www.yavorad.com Сграда Младост.
JoyJoy

# 130
  • sofia
От любопитство разгледах.....само в трети вход видях едно помещение (5х5.60), което е по-широко от 3,70......нямам думи

# 131
И там ще изсекат дърветата...вече и въздух не остана във Варна

# 132
  • In transit
Абсолютно! Тъкмо казах на ММ къде ще бъде, и той вика, а там имаше една поляна..Е няма да я има вече. Много е тъжно Sad

# 133
  • Варна
Виждам на гугъл мапса, че има нещо като паркинг там, но 100% ще прихванат и от полянката и дърветата. На самия булевард, супер нелепо. Важно е бетон да се лее. :/

# 134
Това от страната на поликлиника Младост ли е, че нещо не мога да се ориентирам, някъде под поликлиниката ли?
От квадратурата виждам, че ще нарасне интереса към панелките май  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт