АПРИЛчето празнува първата годинка - тема 9

• 51 816
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Браво на козуначко 😀
Моят мечок пък неще да яде за вечеря манджи...филийка с яйце и сиренце по може да го излъжа,но иначе яде нещо с плод.

# 661
  • София
Белинда, козуначето повлече крак! Оги изяде една купичка супа и доста домашна паста със спанак. Доволна съм!

# 662
  • София
Да не те отчайвам, ама днес пак сме на пъпеш, хляб и сирене - цял ден!

# 663
При нас нов хит е гроздето. Оная вечер и рибка хапна. Обаче аз все още я кърмя и ми е спокойно, че гладна няма да седи. Като й се яде си яде, като не иска маца и хвърля.
Дит, живи и здрави, като се появи бебе номер две, Огито ще е поотраснал, зъбите ще са му избили, едва ли ще се буди както сега. Тогава по-скоро проблеми с ревност ще си имате.

# 664
  • София
А, за гладен дума да няма, той суче по 123456 пъти на ден. Обаче не ми се играе пак пиесата с критично ниския хемоглобин, стоте кръвни изследвания и то от вена, консултациите с хематолози...Много е натоварващо, а на нас явно си ни е семейна предразположеност...Та затова гледам да не минава ден без храна с висок индекс за желязо, пък да видим. Ако за няколко месеца нищо не постигна, вероятно ще му изпишат нещо.

Кумата ми донесе градински розов домат от нейното село. Хора, това хлапе яде като невиждало Satisfied Не смогвах с виличката!

# 665
Същото щях да пиша и аз 😀 дано да бъде добър и грижовен батко,без ревности!😋
Пърпълче на поискване ли се кърмите още?Аз само вечер кърмя преди сън и нощем като е неспокоен.Всички около мен ме агитират да спирам вече,но държа фронта още 😁 Все се надявам,че сам ще се отбие 😄
Гроздето как го даваш? 🙄 На цели зърна ли?Мечето какъвто е лакомник,ще го глътне цяло на секундата....май ще му давам сок 😀

# 666
  • София
Верно ли само вечер? А не си ли търси през деня? Моят нали така и не пропи вода, горкият, през час-два идва и си се самообслужва, вече знае кое къде е Joy Оня ден му купих от тия спортните бебешките шишета с вода, да видя какво се случва - ми, за три дена към два пръста е изпил, това са към 30-40 мл. Frowning1 За три дни! Е, как няма да суче?!

# 667
Цели зърна й давам, но благодарение на ЗВБ тя умее да дъвче добре. Преди няколко месеца като ги стисках на две, да не в кръгло, заради риск от задавяне, може така да го пробваш.
Мойто като Белиндиния козунак, суче когато ожаднее. Ако е в раницата или гушната си навежда главата и си я бута в цито. 😆 Само като се сетя миналата година по това време навън как се омотават с ония шалове за кърмене, сега грам не ми пука.

# 668
  • София
Оги сам си се отби категорично на 6 месеца дневните на 10 нощните кърмения. Вода пие много по 1.5 литра  за три дни, че и повече по жегите.
Ще я видим тая работа с ревността, ще се постарая да не стигаме до там, но може би е неизбежно...ма нека стане бебето де Grinning

# 669
И мечето пие много вода.От както му купих шише със сламка,пие та не се спира 😀 даже му го вземам по някое време,че докато не свърши не спира,а после неще да яде,защото е изпил 300 мл. 😲  не ме търси денем... Много рядко се сеща,последния път като го кърмих през деня беше болничък.Иначе като се гушнем започва да ми рови под блузата на момента.Давам му,моцне за две три секунди и спира...при него е навик май не толкова,че иска и затова само вечер.

# 670
Това със сламката при нас беше на 9 месеца. От радост изпиваше всичко докато не свърши. Сега вече не ще и сламка. Пие от чаша вкъщи. На вън купих спортно шише пие от него, но тъпото е че като е дръпнато цукалото тече вида ако се наведе шишето. И накрая и давам да пие от розовия девин 750 млц то е със капачка пак спорт но трябва да се смучка, и ако не смуче не тече. Вече бебешките шишета при нея не вървят. А снощи се наяде до козирката сама. Накаря и се повдигна чак, и заспа без мляко. Ще го махам това адапте.

# 671
И Дани суче само вечер за приспиване и през нощта. През деня хич не се сеща за ци-то. Надявам се скоро като избият всички зъби да намалим и нощното и да се откаже сам... Ама да видим

# 672
  • Враца
На нас ни избива четвърти кътник и съответно от известно време нощите са ужасни, но тази нощ беше върха. То не беше реване, примрънкване, търсене на биберона, 10000 пъти пиене на вода. Да избива вече това зъбче, че да се наспива малката.

# 673
  • София
При нас е така още от първия зъб...вече година...още 6 зъба остават...

# 674
Да ви се оплача, момичета.
В болница сме, Алина вчера направи фебрилен гърч. Кошмарна история. 😞 Обвинявам се, защото подцених ситуацията. Баща й чак вчера се сети да каже, че и той като дете е правил, макар че сто пъти съм го питала преди това. При гърчовете може да има унаследеност, щях да бъда много по-внимателна.
Тая гледка никой не заслужава да я види и преживее.

Общи условия

Активация на акаунт