АПРИЛчето празнува първата годинка - тема 9

• 51 826
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И при нас е така с яденето. Две хапки манджа, после цял домат, сирене и маслини. Хляб в краен случай давам, че може 3 филии да изяде ей така без нищо.
Аз изопринозин съм давала, проблем не е имал, но същевременно давах и финестил капки.
Оправяйте се бързо!

# 646
  • София
Дит, правих му от твоята дроб сарма Grinning Яде, обаче само ако му давам с ръце! С лъжица или вилица - не, стиснал устата и край! А от ръка яде - също куче! Ние с мъжа ми я опитахме - той хапна, аз не мога. Не ги понасям тия дробчета и това е! Та, ще му отсипя за утре и другото ще го нося на един приятел, че да не ходи зян Joy

# 647
  • София
Пак е хапнало детето, браво! Аз понякога се принуждавам доста кофти да го лъжа, ама малко от малко месо да вкарам. Измивам кухненската мивка, слагам една купа вътре с малко вода и него на едон стол до мивката да плацика. Така изяжда цяла купичка без да разбере.

# 648
По колко пъти спят мъниците? Ние май се мъчим да минаваме само със следобеден сън🤔 1:30-2ч. стигат ли за цял ден? През ноща пък 12 часа спи,е с много въртене,но спи!

# 649
  • София
Отдавна сме на 1 следобеден сън.

# 650
  • Враца
Ние също, сутрин става в 9:30 следобедния сън е от 13:30 до 16:00, а вечер ляга в 22:00

# 651
Ехе много хубав нощен сън ви правят децата Меченка и Нелегална:) Браво!
Тя спо нощем по 8 макс 9 часа. Съответно ако стане в 6 имаме и предиобеден и следобден сън. Ако стане в 8 спи веднъж, но като заспи към 12.30/13 до 16 си откарва ( най- хубавото ми време обожавам да съм на тишина вкъщи, на климатик а вън жега Wink ) . Вечер заспива към 21.30/22.
Днес  кюфтетата ми претърпяха неуспех, отказа ми и тиквената супичка с броколи, накрая предложих готово пюре и него не яде. Само ги маза по масичката. Къса хляб дроби, но без да яде. Накрая хвърлих всичко и я оставих гладна ...  а вфига ръцете към плота, търси си да яде, но честно вече нямах какво да и предложа. Как така стана толкова капризна? 

# 652
Ние също сме с един сън през деня... Кипят от енергия тези деца Grinning

# 653
  • София
Ние спим кошмарно, въртене и мрънкане по 3-4-5 пъти на нощ. Ставане в 6.30-7...после сън от към 11 до към 12.30. Понякога и следобяд от 4 до 5.30. Ляга си към 9 вечер...и буденето започва към 12-2...

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 23:05 от ditmade

# 654
  • София
Е, чак пък кошмарно...Барем половината деца са така Satisfied Дръж се, ще оцелеем!

# 655
И ние отдавна спим един път през деня, около 2 часа.
Момичета, моето момче снощи вдигна 40 градуса. Ходихме в спешното, дадоха му хексалгин и му сложиха свещичка. Направиха му изследвания и казаха че е вирус.  Днес обаче няма апетит и имаше леко разтройство Cry

# 656
  • София
Децата на повечето ми познати спят като пънчета нощем. Направо започвам да се притеснявам как ще стане с две постоянно будещи се деца..Аз че няма да спя няма, ма те как ще спят в една стая не знам. Ма каквото такова, няма кой да чака, действам.
Бруклин, има такъв летен вирус , две познати вече го минаха, дано леко минете и вие.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 23:53 от ditmade

# 657
Бруклин,това е актуалния вирус,може и повръщане да се появи(дано му се размине).Бързо минава,за два,макс.три дни,но се държи температура и другия ефект е или разстройство,или повръщане.Ако можеш да го прилъжеш,да му направиш лимонада с лимон да пие,действа добре срещу вируса.Бързо да му минава на детето!
Ние тази вечер друго препатихме.Заведох децата на детска площадка,баткото се заигра с друго момче,много хубаво си играха,другото дете с бабите си,те почнаха да ахкат и да искат моя колко е хубав,умен,т.н.Прибеахме се у дома,бре това дете като легна,като каза боли ме главата,нямам сили да стане,меря Т-37.9.Сложих компрес на челото с вида и оцет,той трака зъби,меря,Т си е същата,реве,че го боли главата.Сетих се,че имам съседка,която може да бае против уроки,обадих се,тя дойде веднага,прибая му.След 30 минути,Т спадна,а главоболие изчезна веднага,не се чувстваше вече отпаднал.Та и тя потвърди подозрението ми,че е урочасан.Ще му слагам пак гривничка със синьо око,ние с малката носим.

# 658
Противно на собствените ми вярвания, но аз лично съм страдала от уроки. Главоболие, повръщане отпадналост, никакви сили да стана. Все едно грип. Но лекарства не действаха, докато баба не мк прибая... ??? Какво е това чудо ама ей на.

# 659
  • София
Самовнушение е това чудо и вирус с температура/прегряване Grinning 

Моят човек вчера много културно се представи. За обяд цяло парче пица, следобед цяла нектарина и малко банан, а вечерта си дояде дроб сармата от предния ден. Така хубаво не се беше хранил отдавна - без тън-мън, даже пицата сам си я изяде. Започвам да усещам предпочитание към храни, които може да яде сам с ръчичка, прд такива, които давам аз с лъжицата. Сам с прибори още не може.

Общи условия

Активация на акаунт