Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 282
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Интересни са ми тези мицеларни шампоани на Нивеа. Ще взема за проба, ако има подходящ за моята коса. Имам налични 4-5 шампоана и си ги редувам, още един никога не е излишен. 😁

# 16
  • София
Има ли хубава, чиста росзова вода в ДМ и Лили? Искам да купя за дъщеря ми.

Там не знам дали има, но тази е хубава:
https://alteyaorganics.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B3% … 0%be%d0%b4%d0%b0/

Аз обаче от мазане с розова вода не видях никакъв резултат.

# 17
Аз имам розовия мицеларен шампоан на Нивеа, според мен не е нищо особено, доста е лекичък и става за ежедневна употреба, аз мисля да го ползвам когато съм на море и мия косата си по често.
Опаковката е доста голяма, май беше 400мл. ( как в Лили не са чували за него, на пазара е от около 2 месеца)
 Не е лош продукта, но понеже беше нов за мен, не бях ползвала мицеларен шампоан и може би очаквах повече.

# 18
Взех си шампоан и балсам на Балеа (по 3 лв.) за къдрева коса (моята е чуплива) и спрей от същата серия (6 лв.).  За две измивания се представят добре - усещам си косата чиста и мека. Спреят обаче не ми допадна, сплъстява и лепне.

# 19
Благодаря за темата! Flowers Cherry Blossom
Лили, ти с каква коса и скалп си? Аз съм с чувствителен скалп, и като цяло суха коса. И корен и дължини, и особено краища. А, когато дойде смяна на сезоните става супер зле положението. Супер ми е суха косата в момента, а ползвам силни продукти, защото съм на професионална козметика от години. Пробвам и с хидратация и с протеин и няма, добре е ден- два след измиването, после- слама. Някой ми беше препоръчал един спрей на Алгопикс за скалпа, благодаря, наистина много ми помогна  с лющенето. Flowers Hibiscus
На Тренд Ит Ъп имам само база за сенки и съм доволна от нея, преди няколко дни загледах един продукт 2 в 1 молив и сенки за очи. Моливът е кремав, сенките- нещо като цвят шампанско. Допадна ми, мисля, че и двете страни ще бъдат подходящи и за база на клепача също. А сенките са чудесни за ежедневен грим, но му се чудя още дали да го купя. Май ще трябва да мисля бързо, щом ще зареждат нови неща, може да разчистят малко сегашните продукти.

# 20
Аз имам розовия мицеларен шампоан на Нивеа, според мен не е нищо особено, доста е лекичък и става за ежедневна употреба, аз мисля да го ползвам когато съм на море и мия косата си по често.
Опаковката е доста голяма, май беше 400мл. ( как в Лили не са чували за него, на пазара е от около 2 месеца)
 Не е лош продукта, но понеже беше нов за мен, не бях ползвала мицеларен шампоан и може би очаквах повече.
Ами така. Влязах за друго в Лили, което го няма в ДМ и накрая питах: къде е мицеларният шампоан на Nivea и жената ми каза: какво е това? Нямаме ние такъв. Попита и колежката си, и тя не знаеше да имат.
Лек? Това да не е бира. В какъв смисъл шампоан може да е лек? Трябва да е с повече измиващ агент, по-агресивно почистващ ли? За мен такива шампоани съсипват косата. Като се измия с някои, косата ми става като телена четка. А с този шампоан, аз, която съм с естествено къдрава, ултра суха и много руса коса, НЕ ползвам маска или балсам, и косата ми е мека и чиста, застава идеално за моя вкус, и няма необходимост да я мия по по 4 дни, защото честото миене допълнително я пресушава. Използвам крем без отмиване за къдрава коса на Балеа, но аз и преди ползвах такъв тип продукт, по-скоро като стилизиращ, за да оформи къдриците. Обаче при къпане след шампоана задължително слагах маска или балсам. Разбира се, предпочитанията са въпрос на лична нужда и усещане на косата, но "лек" като определение за шампоан, истински ме озадачи.
Примерно, шампоанът на Шваркопф, дето бил ензимен и е 15 лв, този червения, забравих името на серията, на моята коса не работи добре. Имам капризен скалп. Много шампоани ми предизвикват пърхот. Миех се само със Здравета с различни неща или с Нахткерцен.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 09:29 от ~Lily~

# 21
За чувствителен скалп съм пробвала всякакви шампоани и съм най-доволна от L'Oreal professionel sensi balance (не знам колко е по темата). Става за ежедневна употреба, не утежнява, не омазнява излишно. Не се пени много, но измива страхотно. Цената онлайн е около 19лв 500мл. Simple Smile

# 22
Ами така. Влязах за друго в Лили, което го няма в ДМ и накрая питах: къде е мицеларният шампоан на Nivea и жената ми каза: какво е това? Нямаме ние такъв. Попита и колежката си, и тя не знаеше да имат.
Лек? Това да не е бира. В какъв смисъл шампоан може да е лек? Трябва да е с повече измиващ агент, по-агресивно почистващ ли? За мен такива шампоани съсипват косата. Като се измия с някои, косата ми става като телена четка. А с този шампоан, аз, която съм с естествено къдрава, ултра суха и много руса коса, НЕ ползвам маска или балсам, и косата ми е мека и чиста, застава идеално за моя вкус, и няма неабхадимост да я мия по по 4 дни, защото честото миене допълнително я пресушава. Използвам крем без отмиване за къдрава коса на Балеа, но аз и преди ползвах такъв тип продукт, по-скоро като стилизиращ, за да оформи къдриците. Обаче при къпане след шампоана задължително слагах маска или балсам. Разбира се, предпочитанията са въпрос на лична нужда и усещане на косата, но "лек" като определение за шампоан, истински ме озадачи.
Примерно, шампоанът на Шваркопф, дето бил ензимен и е 15 лв, този червения, забравих името на серията, на моята коса не работи добре. Имам капризен скалп. Много шампоани ми предизвикват пърхот. Миех се само със Здравета с различни неща или с Нахткерцен.
Лек шампоан казвам на такъв който е за всекидневна употреба, няма във него разни млека, олиа и екстри който да утежняват косата.

# 23
Разбирам. Не, няма такива неща в шампоана на Nivea, а за мен се оказа идеален продукт. Дано го има по-дълго враме.

# 24
  • На ръба..
~Lily~ Може ли снимка на крема без отмиване за къдрава коса на Балеа.

# 25
базата за сенки на trend it up, ми се струва много трудно втриваща се, голямо опъване на клепача докато ги размажа (ще се сбъчкаме преждевремнно), на catrice са по-лесни за размазване.

# 26
базата за сенки на trend it up, ми се струва много трудно втриваща се, голямо опъване на клепача докато ги размажа (ще се сбъчкаме преждевремнно), на catrice са по-лесни за размазване.
Странно, аз с моята нямам такъв проблем, и с пръсти и с четка я разнасям много лесно, буквално се разтапя върху клепача, много кремообразна текстура има, а не съм с мазни клепачи. Нали за тази в бурканчето говориш?

# 27
  • Варна
Благодаря за темата, тази няма да я пропусна Simple Smile
Понеже наскоро питах за спирала, споделям, че съм с Макс Фактор 2000 curl вариант. Изобщо не ми харесваше в началото, суха и нищо не правеща ми се струваше, но през последните дни положението се подобри. Ще я нося, докато избера друга, от новата на Мейбъл май ме отказахте.

# 28
Странно, аз с моята нямам такъв проблем, и с пръсти и с четка я разнасям много лесно, буквално се разтапя върху клепача, много кремообразна текстура има, а не съм с мазни клепачи. Нали за тази в бурканчето говориш?

Да същата, в стъкленото бурканче, в срока си е, и беше запечатана, с пръсти я слагам аз, но трудна работа.

# 29
~Lily~ Може ли снимка на крема без отмиване за къдрава коса на Балеа.
https://cdn01.dm-static.com/images/online_de_catalog/h4010355787 … 75-727102_org.png

Общи условия

Активация на акаунт