Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 537
  • 440
  •   1
Отговори
# 135
ММ лично няма проблем с чорапите. Прибира си ги, без да съм му казвала и дума.
Понякога прави идеални къщни дейности. Понякога се държи като последният мачо, който идея няма как да се погрижи за къщата или за себе си....

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 23:06 от Анонимен

# 136
  • Пловдив
С чорапи проблеми нямаме, но тениските му все някак се оказват наопъци в пералнята. Ама той нееее, не ги съблича и хвърля наобратно, тя пералнята някак го прави това. Моите никога, неговите - редовно. Imp

# 137
Моят си пуска умишлено тениските наопаки за да не му се обелела картинката при прането. Друг е въроса, че дори и чисто белите така ги слага в пералнята, ама извинение има... Satisfied
Много го обичам когато аз избеснея и креща несвързано срещу него, а той само примлясква и дума не казва. Как запазва самообладание тоя човек незнам, но това негово търпение ни пази семейството цяло.

# 138
Аз нарочно обръщам наопаци всички тениски и блузи преди пране, за да не избеляват от слънцето, докато се сушат на простора.

# 139
Какви са тия чорапени драми във всички семейства?
У нас Скъпия си ги събува и прибира на определеното за мръсни  място.
Като пуска пералнята ги слага  в мрежичка за да не ги изяде Чорапеното чудовище.
Аз само ги простирам, като изсъхнат  той си ги реди  в чекмеджето.
Освен да паля свещи за вечна памет на майка му, че го е научила да си прибира нещата.
Ти имаш мъж мечта! Моя милия като се съблича има навика да си подхвърля дрехите като футболист. Това неизбежно води до чорап или гащи я на полилея или на секцията. След последвалата лудница от моя страна ги слага в коша за пране и с това приключва.

# 140
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
това с разпиляването на чорапите при мъжете е генетично.
ето уча малкия Дзвер, обаче не: за него най-голямото забавление когато се съблича е да си хвърля чорапите нагоре и да ги оставя където паднат... Sick

днес се ядосах. вчера по нощите приготвям кутията с обеда, слагам я на видно място в хладиника.
днес ставам. кутията стои на масата. забравена... Crossing Arms
поне я е извадил от хладилника, т.е видял я е, обаче на масата как я е пропуснал - незнам...

# 141
А вашите мъже събличат ли си дрехите в пакет, щото моя редовно го прави, особено през зимата? Боксерки, дънки и чорапи едни в други, или хваща фанелата и потника и ги съблича заедно, остават едни в други. Та така казва, "в пакет" се събличал, да не губи време, милия...

# 142
Мъжът ми, не. Обаче дъщеря ми се съблича все едно змия изхлузва кожата си. Дрехите ѝ са оплетени на моряшки възел.

# 143
А вашите мъже събличат ли си дрехите в пакет, щото моя редовно го прави, особено през зимата? Боксерки, дънки и чорапи едни в други, или хваща фанелата и потника и ги съблича заедно, остават едни в други. Та така казва, "в пакет" се събличал, да не губи време, милия...
Да, и така ги мята в коша за пране, но си ги оправя, когато пуска пералнята. И понеже не му се меся в пускането на пералнята му, нямам проблем с това.

# 144
  • Куциндрел
Друго си е детето да си е напълнило джобовете с камъни, пръст и подобни и да си сложи панталоните за пране като забрави за това или аз не проверя. Laughing

# 145
  • София
смятайте каква снаха чакам! синът ми си сгъва дрехите преди да ги сложи в коша за пране и чорапите са комплектовани  Joy

# 146
смятайте каква снаха чакам! синът ми си сгъва дрехите преди да ги сложи в коша за пране и чорапите са комплектовани  Joy

Чудесно! Нали знаеш, че противоположностите се привличат? Пращам ти Нейна Кифленска Светлост за снаха.  Mr. Green

# 147
  • Няма такава държава!

Боже, как го постигна това?!?!

# 148
  • София
нямам никаква представа  Stuck Out Tongue Winking Eye

Уиш, ама без тигана, нали?  Grinning

# 149
Тиганът ще е сватбен подарък за младите. Спешъл едишън, с хубав захват.

Общи условия

Активация на акаунт