Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 540
  • 440
  •   1
Отговори
# 120
Да те успокоя. Не е надминал Говендър Мой. Взел че сложил на спалнята две купчини дрехи. Едната-изпрани, а другата- мръсни за пране. Докато спал, ги разритал и овъртолил хубавичко. След което, душил дрехите една по една, за да определи коя от коя купчина е. На финала, набутал всички в пералнята.  ooooh!

# 121
Да те успокоя. Не е надминал Говендър Мой. Взел че сложил на спалнята две купчини дрехи. Едната-изпрани, а другата- мръсни за пране. Докато спал, ги разритал и овъртолил хубавичко. След което, душил дрехите една по една, за да определи коя от коя купчина е. На финала, набутал всички в пералнята.  ooooh!
Олеле.... Но поне е "почистил" след себе си... Сега излязох и на терасата... Едното цвете го няма!
Питам го - а беше изсъхнало и го хвърлих!!! Понеже не е имало листа... Ами нормално е да няма листа сега.... Ужас..... И аз се опитвам да гледам растения. Но той всичко знае по-добре от мен!....

# 122
  • София
И аз имам интересна история, свързана с прането. ММ решил да простира една сутрин и изкарал дрехите от пералнята и ги сложил в легена. Ама чакам, чакам и все не простира, та реших да се заема аз. Хващам първата дреха гледам петно, викам си не се е изпрала нещо и я отделям настрани, вземам втора, трета и осъзнавам, че дрехите не са мокри. Нашичкият моля ви се изкарал мръсните дрехи от пералнята и ги приготвил в легена за простиране. Grinning А пък аз покрай дететот по едно време доста прах и хич не се и усетих, че изобщо не съм пускала пералнята.Grinning

# 123
Да, досега два пъти поредни моя си изпирал едни и същи дрехи...
Миналата седмица ги направи три пъти - аз съм се прибрала, пуснала съм пералня и съм легнала да спя. Тя е приключила, той се прибрал, не разбрал и пуснал отново.
При това на най-дългата програма-  часа. Помежду другото сега на килима си седят паркирани същите дрехи! Rage
Ама няма пак да пускам. Ще ги изгладя и сгъна. Нямам желание да харча повече ресурси!

# 124
  • Пловдив

Днес и на мен ми падна пердето. Ходим като арабско семейство - той препуска 15 метра поне напред, аз се влача някъде си зад него, боли ме гърба и не мога да го стигна. Не можел да върви бавно /разбирай нормално/. Е нали сме тръгнали заедно на пазар, магазина ли ще се измести, че препускаш  Twisted Evil

Същата картинка сме и ние - той все бърза и препуска напред грабнал количката. Мен ме боли кръста, а и искам да видя някои неща, да взема ... И накрая мъжът върви напред с количката, а жената след него с разни покупки в ръцете, щото няма къде да ги сложа - той си бута количката с 2 пакета макарони. И все бърза - редовен повод за скандал ни е препускането му в магазин. Редовно го питам на финала награда ли ще получи.
Но и навън се движим в такава конфигурация - според него той върви нормално, аз се влача. Редовно му подвиквам Ахмед, Мустафа, Али  - да се сети, че ходим като арабско семейство - не и не. Спасява го единствено, че сме навън и има хора наоколо.

# 125
Покрай това с препускането напред в магазините се сетих нещо. Преди няколко месеца се мотая аз в един малтийски мол и по едно време една жена до мен се провиква на някого пред нея: "Неофите, стига пърдя бе!!!". Туристи бяха явно и не предполагаше жената, че баш в тоз момент ще се озове до българскиговорящ субект.

# 126
  • София
Казах му, че ако намеря още едни чорапи на пода, ще ги запаля! Сега търся бензина.

Не знам какво им става с тия чорапи. Някаква нова форма на препикаване на територия ли е.

# 127

Не знам какво им става с тия чорапи. Някаква нова форма на препикаване на територия ли е.

Нещо такова. Ние пак сме в ново жилище и чорапи вече има навсякъде. Някои от тях били за пране, други не, каквото и да означава това.
Наоколо има няколко семейства варненци, мъжете са съученици/съотборници/съказарменици на ММ. Съответно по всяко време на деня идват уж да сглобяват мебели. Последно врати на гардероби щяха да слагат в събота следобед и да монтират съдомиялна, но днес в понеделник сутрин, гардеробите още нямат врати и съдомиялната е в кашона, затова пък аз измих двеста чинии и чаши на мивката в банята, защото кухня още нямам. Един даже остана да спи в нас, а вчера по обед останалите пак дойдоха с жените и децата си, така просто минаха покрай нас, щото сме само на 15 километра от тях. По едно време един непознат дойде, яде, пи и си отиде. Може би някой го е познавал всъщност, не знам. И на този сюреализъм по средата, седи ММ с блажена физиономия и вика: "Ех че хубаво време... Ааа, виж, виж, сърничка!". Rage

# 128
Не знам какво им става с тия чорапи.
Може би по аналогия това, те имат нужда от това?

Ето, който е в текущ ремонт, не е зле да се замисли. Simple Smile)))

# 129
  • Terra incognita
Аз видя ли чорап не където трябва, директно ги хвърлям в кофата за боклук. Не съм чорапения Хорейшио, да им издирвам другарчетата. Миналата седмица така ми попадба един екземпляр и директно го пратих на боклука. Обаче ММ го намерил и ми вдигна грандиозен скандал. Това му били любимите чорапи за еди си кои маратонки.

# 130
  • София
Аз видя ли чорап не където трябва, директно ги хвърлям в кофата за боклук. Не съм чорапения Хорейшио, да им издирвам другарчетата. Миналата седмица така ми попадба един екземпляр и директно го пратих на боклука. Обаче ММ го намерил и ми вдигна грандиозен скандал. Това му били любимите чорапи за еди си кои маратонки.
Ти пък защо ги издирваш? Аз всички самотни изпрани чорапи слагам в една кутия в неговото чекмедже. Да си ги събира по два, по три, по пет - както си реши.

# 131
  • някъде в орбита...
Чорапите са ми много лесни. Всички са в един цвят, всичко на пода отива в пералнята, и попаднат ли ми два чорапа, приемам че са чифт. Ако не му останат чорапи в един момент, имайки в предвид че съм му купила близо 20 чифта, значи съм прала и чисти. Вече се е научил да не си отваря устата при такава ситуация, щото много ми е любимо някой да ми се дръпне когато той точно е виновен (да е гледал къде какво мята, не съм му отговорник по бельото).

# 132
  • София /Абсурдистан
У нас чорапите ги плячкосва кучето и ако някой посмее, да си ги остави на пода.  После ще са на дупки и в кофата.

# 133
  • София
Какви са тия чорапени драми във всички семейства?
У нас Скъпия си ги събува и прибира на определеното за мръсни  място.
Като пуска пералнята ги слага  в мрежичка за да не ги изяде Чорапеното чудовище.
Аз само ги простирам, като изсъхнат  той си ги реди  в чекмеджето.
Освен да паля свещи за вечна памет на майка му, че го е научила да си прибира нещата.

# 134
Аз често намирам чорапи до дивана вечер, добре, че се затопли и вече ще ходим боси. Повече се дразнех от начина на събуване - единият налице, другият наопаци, в началото ги обръщах, ама сега ги пера и ги простирам така, да си ги обръща като си ги обува...

Общи условия

Активация на акаунт