Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 535
  • 440
  •   1
Отговори
# 150
О, да, забравих за всичките види, болтчета и гайки по джобовете...

# 151
Ама никоя от вас не е прала челник за спускане в пещери.

# 152
Аз пера ключове, запалки и лични карти. Телефони още не съм прала, но има време.

Синът ми е от подредените, но с дъщерята никак не ни се получи в това отношение. По правило прилича на баща си. Ако не ми беше истинска роднина, щях да искам и нея да трепя, но вместо това, просто чакам да ми се махне от главата. Онзи ден вика "Само да стана на 18 и съм аут!", на което отговорих облекчено със "Супер!", а пък тя ревна. Rolling Eyes

# 153
  • София
Аз съм прала инструмент. Май ключ. Настръхна ми косата за люка на пералнята!
А, и телефон. На дъщерята.

# 154
  • София
е, вие пък сега. перете такива неща дето трябва да питаме Милия ви дали не е искал да ви утрепе после  Grinning
направо питам Уишмастърова дали не е прала чугунения тиган за да е чист след трепане за прикриване на доказателствата  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
С калиев перманганат го поливам, за всеки случай.

# 156
  • София
айдеее, дойде му реда на калиевия перманганат   Joy
да се разберем сега за космите, че много ДНК там  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
  • Варна
Мен не ме дразни толкова прането по пода, събирам го определеното за това място. Винаги проверявам джобовете, защото моя е дърводелец и в работните му дрехи задължително има мебелен обков поне за цял шкаф. Влудяват ме, обаче, обърнтите наопаки чорапи, че и сгънати в чифт и пъхнати в барабана... като ги извадя и ги развържа, целия прахоляк и талаш се изсипва на пода, изобщо не са разбрали, че са били в пералнята..  с подгънатите панталони на глезена, същата работа..

# 158
  • София
Снощи пак той подхвана темата за апартамента. Аз си мълча от месеци. Пак с тъпите идеи. Иде ми да го удуша!

# 159
  • София
Снощи пак той подхвана темата за апартамента. Аз си мълча от месеци. Пак с тъпите идеи. Иде ми да го удуша!

Значи все пак мисли и за това.
Вместо да мълчиш - бавно и кротко го направлявай в правилната  посока.
Хората са казали - "со кротце и со благо и с малко кьотек".

# 160
  • София /Абсурдистан
Изчакай го да втаса.

# 161
Ама никоя от вас не е прала челник за спускане в пещери.
Joy

# 162
Днес колега ми каза, че в Англия за убийство се лежи 11г. А аз го търпя почти 15!
Ето, още преди 4 години щеше да си излязла от затвора.  Mr. Green

Еее, ама тя няма да го убие още на първия ден като го види? Scream Или викаш да не губи време и да го излежава по-бързо? Joy

Иначе по темата - няма мъж, който да не хърка или пък да не дразни! Гледам да се фокусирам върху предимствата му..ако има такива! Rolling Eyes

# 163
Днес колега ми каза, че в Англия за убийство се лежи 11г. А аз го търпя почти 15!
Ето, още преди 4 години щеше да си излязла от затвора.  Mr. Green

Еее, ама тя няма да го убие още на първия ден като го види? Scream Или викаш да не губи време и да го излежава по-бързо? Joy

Иначе по темата - няма мъж, който да не хърка или пък да не дразни! Гледам да се фокусирам върху предимствата му..ако има такива! Rolling Eyes

А има, има такъв дето не хърка Yum - моят. Ама дразни понякога много. Чак да го утрепа не ми е идвало, но поне три  пъти в месеца ми иде да го фрасна с нещо по главата.

# 164
Моят също не хърка! Но мъмри, проявява инат и още, още...

Общи условия

Активация на акаунт