Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 383
  • 786
  •   1
Отговори
# 270
Мики, прави това което искаш, не се ограничавай с движенията. Напротив, залежаването не е препоръчително

# 271
  • In transit
Вики и доки това ми каза, че залежаването на увеличава шансовете за бременност. Каквото е рекъл Началника, ще стане. Аз гледам даже да не мисля за това нещо, имаме други забавни и приятни емоции и така времето минава по-бързо Simple Smile

Ще ми е интересно да споделите вие какво сте яли в този период момичета?

# 272
Мики, доколкото знам, се спазва същата диета, както за подобряване на я.
Кафето задължително се спира, алкохол, цигари, знаеш.
Само плодови чайове, храни богати на протеини,
плодове, зеленчуци, обичайните неща.
Може чист мед да консумираш.
Късмет ти желая! Дано да се похвалиш скоро с добра новина! Hug

# 273
  • София
Живей си живота стандартно, не вдигай тежко и не се ядосвай.

# 274
  • In transit
Благодаря Сиси... тези неща ги спазвам.

# 275
В Турция ми наблегха да ям плодове, и въобще храни, които разхлабват , за да няма напъване  (дано не закусвате😆)

# 276
  • In transit
На мен повечето плодове ми образуват газове и подуване, така, че не са ми опция. Аз съм се разяла на авокадо. Имаше намалени онзи ден в Лидл и си купих няколко. Сега всеки ден си хапвам сутрин с яйцата за закуска. А снощи прочетох, че имало някакво изследване, при което са наблюдавали жени след трансфер, които консумират авокадо и бил успешен трансфера им...до няколко дни ще ви кажа дали е вярно. Joy

# 277
Също и да се пие много вода, за образуването на плацентата.
Другаде препоръчват ананас, но незнам каква е връзката

# 278
  • In transit
Ананасът го препоръчват заради съдържанието на ензима бромелаин, който действа противовъзпалително и подпомагал имплантацията. Аз във свойствата на бромелаина съм убедена, защото като усетя, че се разболявам изпивам един бромелаин + един кверцетин(антиоксидант) и забравям, че съм щяла да се разболявам. Действат с магическа пръчка. Simple Smile

# 279
  • На остров
Мики аз яфах първите пет ден ананас по схема. Ядях много авокадо, много протеини под формата на ядки и мляко плюс протеинов шейк. Пиех и вода по 2 л. Разходки и приятни мисли. Ама ядях и по няколко бразилски ореха.

# 280
  • Бургас
Момичета да ви попитам, вчера ми беше много зле виеше ми се свят, вдигнах малко кръвното, гадеше ми се,главоболие отпадналост, сърцебиене. Днес само  нещо не ми е добре на главата. Може ли това да е заради натрупването на стимулацията или няма общо и е нещо друго.

# 281
  • In transit
Две в едно от твоето меню само протеинов шейк не пия. Даже се чудех дали мога да си пия колагена, което си вид чист протеин?
Светле и аз мисля, че това е от стимулацията. На всеки се отразява различно.

# 282
Светлана в стимулация ли си? Ако да- може.  А моят прогестерон се качва. Разчитат на свеж трансфер ама най-вероятно няма да ме огрее. Ако стигнем до ембриони де.   Протеинивия шейк е важен по време на стимулация. После няма голям смисъл май.

# 283
  • In transit
черен лебед ще стигнете!

# 284
  • На остров
Аз си го пиех, защото си имах останал. Не вреди със сигурност.
Мики ако колагена е чист протеин според може.
Стискам много палци !
Светлана според мен всичко идва от кръвното. Ако свалиш кръвното ще отшумят другите неща.

Общи условия

Активация на акаунт