Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 49 940
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
Като ти дойде отвътре пресантимана, ще продължиш.
Стискам ти силно палци! Hug
Дано да ти се сбъдне предчувствието за двете момчета!

# 31
  • София
благодаря  Simple Smile

и едно момиче за цвят не отказвам  Crazy
моето момченце си е поръчало сестричка. чак се е похвалило на децата в градината че я чакаме.
поговорих си с него, оказа се че поръчал на дядо коледа, пък той нали изпълнява всички желания  Rolling Eyes
надявам се дядо коледа да вземе да се замисли.

# 32
Винаги следях овулацията с тестове
Само с тестове достатъчно ли е?  Ако не се лъжа, те мереха само ЛХ. Ние с тестове опитвахме шест месеца, като в четири от тях бяха положителни.

# 33
благодаря  Simple Smile

и едно момиче за цвят не отказвам  Crazy
моето момченце си е поръчало сестричка. чак се е похвалило на децата в градината че я чакаме.
поговорих си с него, оказа се че поръчал на дядо коледа, пък той нали изпълнява всички желания  Rolling Eyes
надявам се дядо коледа да вземе да се замисли.
Дай боже дядо коледа да сбъдне желанието на детето! Hug Grinning

# 34
Да ви кажа честно, след 2г. следене и вглеждане на това какво се случва с тялото ми,  вече нямам нужда нито от тестове за ОВ, нито за  бременност. Имам датчици и да двете-знам кога е минала овулацията,  и след това, че не съм бременна.
   Мики, ММ пиеше само вит.Ц 2000мг/ден и селен 200мг/ден https://sites.google.com/site/miscarriageresearch/how-to-boost-f … se-male-fertility
 Според написаното тези две неща би трябвало да помогнат и  трите показателя.
Според вас с тези дози трябва ли да прави почивка или пък да пие вече нещо друго, че с тези е от месеци.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 16:11 от puh4e05

# 35
  • София
Да ви кажа честно, след 2г. следене и вглеждане на това какво се случва с тялото ми,  вече нямам нужда нито от тестове за ОВ, нито за  бременност. Имам датчици и да двете-знам кога е минала овулацията,  и след това, че не съм бременна.

и аз така, само годините са повече.
чак лекаря ми ме пита понякога как ги виждам нещата, като определяме кога да е следващия преглед  Crazy
забелязах че цикъла оказва влияние на целия ни организъм.
знам с точност кой ден е овулацията, кой ден точно започва новия цикъл.

# 36
  • In transit
Пухче, и моя пие същото + още разни антиоксиданти...ама концентрацията му е към 4-5млн...абе ще видим. Знаеш ли защо не си дадете месец-два пълна почивка от всякакви мисли за бебе, може да се получи. Често това действа. Имам приятелка мой набор е, всеки ден пие здраво бира, узо, не се лишава от нищо и забременя спонтанно даже без да го  искала. А ние то витамини, минерали, то така да е, то иначе...и накрая от много мислене не се получават нещата. Sad Аз съм си запазила билети за Италия за началото на юни и стане, не стане сега отивам. Отдавам се на ла долче вита и не ми пука вече. После на есен си заплювам една чужда клиника и така.

# 37
Пухче, можеш да добавиш тези, които съм писала,
Денис, от сайта за добавки, ми ги беше казала.
Не е хубаво да се спират, докато не забременееш.
Няма да му навредят.
Мики, добре си решила, само да не загубиш ценно време.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 20:17 от sisi345

# 38
Аз се притеснявам да не би с времето да започнат проблеми с лигавицата, ако ми се разреди цикъла, и да не се влоши положението при ММ. Затова бързам. Пък и  ми писна -искам да става вече, не че после няма да имам тревоги,  но поне ще са различни.

# 39
Мики, аз през какво ли не минах... Храних се доста здравословно много дълго време, не пуша, не пия. Не става. После постепенно му отпуснах края, почнах да си хапвам какво ли не, да си глезя душичката, мъжа смених Grinning ама не ще и не ще. Но при мен липсва една тръба и имам тънка лигавица, та само с хубав живот няма да ми се получат нещата Grinning

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 17:02 от *Stela

# 40
  • In transit
Стела, то и аз съм с тънка лигавица, ама тя се коригира с естрофем. Ама щом и с друг мъж си пробвала и не става, действай си целенасочено. Simple Smile

# 41
Колко ти е тънка лигавицата и колко става с естрофем?

# 42
  • In transit
Ами в последно време естествено трудно успявам да я докарам над 6-7мм. С естрофема става към 10, но всичко е по лекарско предписание дозата. Не го прави сама на своя глава, че има доста странични ефекти. Иначе предния път точно за тънка лигавица доки ми изписа някакви влагалищни глобули, които ми направиха в аптеката - какаово масло и виагра. Каза, че това ще подобри кръвообръщението в малкия таз и ще подобри лигавицата. Не съм ги ползвала още, защото прекъснахме стимулацията. Ще видим този път, т.е другата седмица ще ти кажа как и с какво ще я докараме лигавицата до нормален размер.

# 43
Аз пропуснах да спомена за морфологията ни, че най-много са с дефекти на главичката - 78%
    Две в едно, къде се изгуби днес? Ще ти пиша неизвинено, да знаеш😀

# 44
Аз съм слагала само виагра глобули и определено имаше ефект,но само за 10 дни от трансфер до тест.

Общи условия

Активация на акаунт