Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 365
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
mtz, аз първо бих пробвала със замразения ембрион, преди да пристъпя към друга стимулация.

Аз също знам, че температура и антибиотик не се отразяват добре на спермограмата.

# 166
  • Бургас
Здравейте момичета!  Аз този месец се отървах от ЗФ, и започнахме от днес стимо обаче се чудя в ляво и дясно имам по два фоликула ,но по 2.3 -2.5мм на 3ден от МЦ. Така нещата не изглеждат ли зле не трябва ли да са по големи.
Благодаря ви ,желая успех на всички нас и  успешен край.Blush

# 167
  • In transit
Светле, успех ти желая!

# 168
  • Бургас
Светле, успех ти желая!
Благодаря и аз се надявам вече да започнат добрите новини от момичета които са по напред с процедурата.

# 169
Светлана,  няма как да са по-големи на 3-ти ден от цикъла.  Тепърва ще растат.  Не се притеснявай, всичко ще е наред! Успех! 🍀🍀🍀

# 170
Светле, късмет! Hug

# 171
  • На остров
Мики ще стискам палци !
Светле успех !

# 172
  • Бургас
Благодаря ви момичета за подкрепата Hug

# 173
Пухче, не са ли различни мерните единици на АМХ-то? Иначе само АМХ не е достатъчно показателен. Денис съветва да се пуска АМХ+Инхибин Б + фоликулометрия на ден 3 за реална оценка.

# 174
  • In transit
Ей каръшка работа...отивам да ми бият овитрела, акушерката слага игличките и едното капаче пада само. Поглеждаме, ми то няма игличка там. Дефектно. Добре, че бяха 2 инжекциите иначе не знам как щеше да стане работата. Та съвета ми е, носете си резервна игличка, от гонала са същите, че се случват и дефектни бройки игли.

# 175
 Аvonavi, еднакви са. И в двата случая е в ng/ml.
Пратих изследванията на координаторката,  без да споменавам нищо.
Тя веднага ми писа : "АМХ-2,56? Ама тогава защо искате с ДЯ?"
 А иди, че обяснявай!  Тъкмо тръгнах  и пак се обърках 😟
Мики, това с иглата-незнам да се смея ли, да рева ли? Как може -ами ако няма откъде човек да вземе веднага друга, всичко отива на кино!
Мужду впрочем,  колко струва тук Овитрел?  Купувала съм само в Истанбул.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 22:09 от puh4e05

# 176
  • На остров
Този овитрел, който аз ползвах изглежда така

Игли имам ужасно много защото във всяка кутия менопур има ужасно много игли и спринцовки.

Мики добре, че всичко е минало добре, ти не смееш сама да си слагаш или защо ходиш при сестра ?

# 177
Аз всичко си биех сама. Даже и в чакалнята на автогарата в Истанбул-без памук и спирт. 

# 178
puh4e05, ако си взимамала Вит. Д може от там да се е подобрил резултата на АМХ. Казват, че при дефицит на Вит. Д, АМХ излиза занижено и че витамина помага и за качеството на яйцеклетките. Аз щях да се изкуша да пробвам, с този резултат. Успех ти желая! Каквото и да решиш, ще е правилното, за теб по това как сама си ги усещаш нещата!

# 179
  • тук-там
И аз сама си го слагам всичките инжекции, дори в колата съм ги правила - където ме свари. И също от Менопур имам доста игли. Мики, дано ти е на късмет това с иглата. Стискам палци! Светле, успешно начало и до успешен край!

Общи условия

Активация на акаунт