Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 852
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
... Ех, как обичах като дете да въртя обръч ... Сега пак бих си взела, но нямам идея какъв би ми свършил работа - нито като материал, нито като големина, нито като тежест ... Ще взема да се разровя в нета.
...
този съм пробвала у една приятелка , но тежък
https://www.sport-thieme.de/Fitnessger%C3%A4te/Functional_Traini … QYASABEgLXY_D_BwE

# 106
Те розите доколкото знам само от пръчки се ловят. По друг начин не знам.  Не знам обаче дали е късно, не разбирам кое кога се сади.
Трябва да си оправя терасата тия дни. Да бодна няколко сакъзчета и висящата саксия с петунии. Освен това имам една туя дето взе да жълтее и умирам от яд. Не знам как да я спася.

След адското тъпчене с храна тия дни днес ми се иска да лунувам, ако не провия катл вълк до довечера. След малко ще ходя до еконт за  Л карнитина .

# 107
Но пък съм щастлива, защото от 15 забодени пръчки само три рози не са ми се захванали. Но голям фитнес, голямо нещо му ударих  Yum Yum

... как става от пръ4ки . Аз не съм успявала. Сега ако сложа дали става или е късно
Сега е късно. Късно наесен се садят. На мен една колежка ми даде резниците - подрязвала си е розовите храсти и ми донесе по-хубави пръчки.
Лесно е. Забождаш пръчките в предварително окопано място, отгоре ги захлупваш с буркан и така зимуват. Пролетта (април, май) махаш бурканите. Ако пръчките са зелени и имат листенца значи експеримента е успешен. Yum

# 108
  • София, България
2 дни се храних безразборно, защото не ми беше кеф и го правих съвсем умишлено. Днес пак щях да се впусна по пързалката, но се самолинчувах и си се нахоках сама. Няма да ставам отново в предишното си състояние и да гоня 100 кила. Днес съм на оризовки, останаха доста яйца от Великден, та смелих няколко и добавих малко майонеза да станат като паста... С това нещо си мажа оризовките и това ще ми е храната за днес.

Хубавото е, че минах през банката днес. Банкерката ми дойде специално до мен на касата, за да ми каже, че изглеждам много добре. Стана ми доста приятно, и нейните думи дойдоха навреме и те ми попречиха да си взема някоя вредна храна.

Трябваше да се измеря на 15-ти, но ще се измеря утре. Мисля, че вече МЦ е на финала. Коремът ми изглежда подут, но каквото - такова. Ще се меря утре и това ще е резултатът от моите усилия през последния 1 месец.

# 109
Мерси за розите. Аз искам да ги насадя около един навес за колелата, който има мрежа отстрани за да плъзнат по мрежата.
Дами не яжте безразборно. Следвайте плана Simple Smile

# 110

Bandiera rossa ако искаш сега да садиш купи си от пазара вкоренени. В момента ги продават. А ако искаш от пръчка под буркан - зимата.

Аз малко прекалих на обяд. Изядох пакетче с обикновени бисквити. Уж щях само половината, но така се получи, че се полакомих и цялото пакетче замина. После ми се прияде сладко и ометох 100 гр. фурми. А сутринта ядох три малки банана и 100 гр. джинджифил. Направо ме е срам от мене си.

# 111
  • Варна
Пък мен днес ме боли челюстта, не знам защо. Като мускулна треска. Колкото пъти отворя уста да ям ме заболява. Ега ти. Ям си по график, нищо не прегрешавам, а Онзи горе ме наказва Simple Smile

Това е рецептата за слабеене, да знаете. Челюст, която има мускулна треска.

# 112
  • Козлодуй
Понеже от Великден включих повече въглехидрати затова сега си позволявам на закуска малко въглехидрати под формата на плод или оризовка но закусвам предимно събота и неделя Simple Smile Ама радвам се ако са малко калориите ми защото целя отслабване но не съм мерила храна ще меря август тогава ще се сложа на диета но сега само гледам да не ям много за да не ме болят краката като дойде топлото време Simple Smile Ама аз в събота преядох затова неделята ми може да е била и малко храната а и в петъка готвих и доста ядох Simple Smile

# 113
Вачева, ти си знаеш, но аз бих си смятала няколко дни храната ей така да видя какво и колко. Понякога мислим, че ядем малко, а калориите са в небесата, друг път мислим, че ядем много, а калориите са 1000-1200 и зацикляме.
Аз напоследък също не държа ВГХ съвсем ниско, някъде около 40 са. 

# 114
  • Козлодуй
Да ама сега не ми е приоритет храната ще се опитам известно време да не мисля за храна да видим какво ще стане Simple Smile
Завиждам на Кайсия че си купи режим и сега някой друг мисли за храната и тя се занимава със свои си неща Simple Smile
Аз все мисля какво да ядем, че и после да се организирам да го сготвя и не остава време и за мерене Simple Smile

# 115
Аз пък точно след като си купих режим и то 5 пъти, се научих много лесно да планирам и меря. Просто става навик от един момент нататък. Но аз и готвя прости неща, в които не слагам прекалено много продукти.

# 116
  • тук и там
Завиждам на Кайсия че си купи режим и сега някой друг мисли за храната и тя се занимава със свои си неща Simple Smile
Ми тя Кайсия поне да слабееше,да има за какво..Щото в четвъртък ще ми е ден за мерки,пък съм свалила 0,200 гр (което може да е всичко,не е задължително да са мазнини)от последния зареждащ ден.Последния път ми каза да продължавам така-със същите калории.Продължавам,ама като виждам че файда няма..На 24.04 ще направя 30 режимни дни(тоест след седмица).Аз съм свалила 1 килограм, и дрехите ми отесняват,наливам се даже -не свалям сантиметри.То ако имам да свалям 3-4 килограма както и да е..Ама аз имам да сваля поне 10..Та нещо не вървят нещата ми се струва..Или поне не със темпото което очаквах..

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 16:21 от Kaisia

# 117
Липсата на резултат е възможно най демотивиращото нещо за мен във всяка една диета. Въпреки това Кайсия събери сили и си завърши месеца. Пиши ми, обсъди нещата с него. Не е редно като си дала пари да не се случват нещата, все едно да ходиш на зъболекар,  но зъба ти да си е все така болен без подобрение.

Аз все пак не успях да лунувам, гладувам или както щете го наречете. Никога не съм се справяла с гладни дни. В крайна сметка на обяд супа коприва с много чесън и сирене, сега ядох ягоди и малини и идеята е да не вечерям или чаша вино и малко сирене с ананас и бадеми . Ще видя как ще се чувствам и дали ще имам нужда.

# 118
  • София
Kaisia по колко грама ориз имаш към месото?

# 119
Кайсия, а Страхил какво ти отговори, защо не се случват нещата според него?

Общи условия

Активация на акаунт